7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,720
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

CDM-SUBARU' Alıntı:
Lan ne alakası var şimdi. :smiley:
Görende beni LR düşmanı felan sanıcak :smiley:
Niye binmiyim,sahibi dostumuz,çok ciddi bi emek-zaman-para harcanmış,sırf o emeğe saygıdan binerim be :smiley: Tosun gibi maşşalah :smiley:

abicim sen şimdi farkında değilsin ama LR damarlara girdi bünyeye dağılıyor ;D ;D ;D onur da böyle diyordu aynı araca bindi sonra "çok pis vuruldum" dedi şimdi disco sahibi ;D ;D ;D

Etiketler

kral ve yancilari

neden sokmuyomusum
benim girdigim yerler otabanmı kardeşim
ama gelmek isterdim aranizda olmak için o ayri çamur işin keyif tarafi

RedlinE' Alıntı:
kral ve yancilari

neden sokmuyomusum

keşke gelebilseydin süper bir haftasonu oldu

şu fotoları bir atıyım neler kaçırdığını görüceksin :(

altug onaran' Alıntı:
abicim sen şimdi farkında değilsin ama LR damarlara girdi bünyeye dağılıyor ;D ;D ;D onur da böyle diyordu aynı araca bindi sonra "çok pis vuruldum" dedi şimdi disco sahibi ;D ;D ;D

Bak şimdi yaaa :D
Altuğğğğ beni bu sonsuz polemiğin içine çekmeeee :D

Ama ufaktan bi cevap şert oldu ;D

;D Hayatım o Hint Fakir LR inden benim damarıma girse girse,paslı tenekeden dolayı tatanoz girerki allahtan aşılıyım ;D

ben halen iyi bir copilot ve düzgün tarifle ordan çıkılabileceğini düşünüyorum..

Görüntü001.jpg

cihanülker' Alıntı:
korkma korkma kürşat ,yavuzun çıktıtığı en büyük tepe evinin arkasındaki kum tepesi :D :D

Şimdi söyletme bana Necmiyi kurtarmaya giderken nerdeyse senide kurtrmaya geliyorduk ;D ;D fotoları koyarım bak elimde hepsi ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
kral ve yancilari

neden sokmuyomusum

mücahit sen oraya arabanı sok arkandan gitmezsem şerefsizim ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Kesinlikle haklısın. ;)

D ;D ;D ;D Sen sus git bir japon tenekesi al gel onu sok , hala çıkar diyolar yaaa, evet çıkar k.ıçından LR başından LC vinçleyince 1 saatte çıkıyor ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR