7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,720
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
uyari gelmesin kanka
yazma böyle şeyler sonra sinirleri falan hoplicak lr cilerin.

Yok yok,burda gülmece yapıyoruz ;)

Bakma,Altuğ'un gazına geldim. :smiley:

Yoksa,her araca saygımız var,her aracın kendine has özellikleri var :smiley:

Etiketler

Defender'a bindim araziye çıktım,3 km arazide gittim.Şu an 3 gün iş göremez raporu aldım evde yatıyorum ;D

discovery-V8' Alıntı:
D ;D ;D ;D Sen sus git bir japon tenekesi al gel onu sok , hala çıkar diyolar yaaa, evet çıkar k.ıçından LR başından LC vinçleyince 1 saatte çıkıyor ;D ;D ;D

abi o yarığı sadece iskandinavların buggy benzeri araçları geçer, yada 1500 kilo üstü olmayan lastik havaları indirilmiş bir araç geçer. o gezide orayı geçme ihtimali olan tek araç ufuk abinin araçdi diğer araçların hiçbirisi geçemez. Yan duvarlar akışkan toprak abi tepede biz kenarda ruruken toprak ayağımızdan kayıyordu. Kaya olsa yada sert zemin olurdu da bu haliyle Çağlar imkansızı denedi.

discovery-V8' Alıntı:
D ;D ;D ;D Sen sus git bir japon tenekesi al gel onu sok , hala çıkar diyolar yaaa, evet çıkar k.ıçından LR başından LC vinçleyince 1 saatte çıkıyor ;D ;D ;D

Ya baba allaşkına naaptın,orası bebek kıçı gibi yumuşacık toprak,ordan noolur allaşkına,en fazla toprak çizikleri yaw ;D e oda bu işin şanından,olucak o kadar ;D

:D Ya bak inanmıyo yaa :D

Babaaaaa,bak çağlar ın dediği gibi,iyi bir yönlendirme ile çıkardı o araç ordan yapma etme :D

Haa ama nooldu,bi ters hareketle sıkıştı kaldı,ama dediğim gibi iyi bi yöncü ile çıkardı :smiley:

discovery-V8' Alıntı:

yavuz neden kırıcı oluyosun arkadaşım ;D ;D

bu yarığın kısa dönüşlü olanlarından bolca var :smiley: orayada kısa araba lazım benimki bile büyük kalıyo suzuki cj5 vs gibi.

Biz bir h sonu yavuz cihan çağlar kerim onur ve ben otoban yaparız :smiley: :smiley: :smiley:

tolgameltem' Alıntı:
Defender'a bindim araziye çıktım,3 km arazide gittim.Şu an 3 gün iş göremez raporu aldım evde yatıyorum ;D

yaa bırak şimdi ;D kayınvalidem geldi diye cumatesi gece kampta kalamadın şimdi de defenderi bahane edip işe gitmicen değil mi ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
yavuz neden kırıcı oluyosun arkadaşım ;D ;D

Çağlar vallahi ben seni ilk gördüm ama çok sevdim, hem pozitif hem güleryüzlü hem off road konusunda dozunda gözü kara , tamam araç tercihin yanlış ama napalım kadı kızındada kusur var o kadar , daha kötüsünü yapıp vx100 de almış olabilirdin neyse onu yapmamışsın bari arazi şeysi almışsın ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
bu yarığın kısa dönüşlü olanlarından bolca var :smiley: orayada kısa araba lazım benimki bile büyük kalıyo suzuki cj5 vs gibi.

Biz bir h sonu yavuz cihan çağlar kerim onur ve ben otoban yaparız :smiley: :smiley: :smiley:

ayyynen antalyaya taşınmadan ,son kez bir kamp atacağız ,ankaraya veda partisi ,orada bütün kurtlarımızı dökeriz :D

cihanülker' Alıntı:
ayyynen antalyaya taşınmadan ,son kez bir kamp atacağız ,ankaraya veda partisi ,orada bütün kurtlarımızı dökeriz :D

abi antalyada otellerde fotograf işi yapalımda bende geleyim bari ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Çağlar vallahi ben seni ilk gördüm ama çok sevdim, hem pozitif hem güleryüzlü hem off road konusunda dozunda gözü kara , tamam araç tercihin yanlış ama napalım kadı kızındada kusur var o kadar , daha kötüsünü yapıp vx100 de almış olabilirdin neyse onu yapmamışsın bari arazi şeysi almışsın ;D ;D ;D

:D :D :D : :D , söndümü airbag lambası canım

altug onaran' Alıntı:
yaa bırak şimdi ;D kayınvalidem geldi diye cumatesi gece kampta kalamadın şimdi de defenderi bahane edip işe gitmicen değil mi ;D ;D ;D

Altuğ yemin ediyorum öyle hoplayıp zıplamışız ki,kafamı kaç kere tavana çarptım hatırlamıyorum :'(

Birde tekila'ya falan hiç gerek yok,defender la bir iki tur at süper kafa yapıyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR