ufukozkan' Alıntı:şöyle yazmasan olmaz dimine güzel keyifliydik keyfimizi kaçırıyosun
![]()
cihanülker' Alıntı:![]()
![]()
:
, söndümü airbag lambası canım
ufukozkan' Alıntı:şöyle yazmasan olmaz dimine güzel keyifliydik keyfimizi kaçırıyosun
![]()
tolgameltem' Alıntı:Ufuk abi müsade edersen ben gitmemesi için her türlü imkanımı seferber edebilirim ;D
Anladın sen onu![]()
RedlinE' Alıntı:kurşat çok büyük konuştun kardeş senle bir yayla ateş başi yapalim daha iyi tanişalim. ben karadenizliyim damarim tutunca pek bakmam oyle uçe beşe
çağlar' Alıntı:yavuz neden kırıcı oluyosun arkadaşım ;D ;D
çağlar' Alıntı:saol kürşatcım,karşılıklı...
yav çizilse neolur boyanır, satıcı değiliz zaten bizle yaşlanıcak araç.
bana göre gözüne kestirdiğin biryere girmeden ahkam kesmek manasız, boş muhabbet olur..dediğim gibi ben cumartesi sabahtan gözüme kestirdim orayı.
girip bakmadan bilemezsin.
toyota -rover-jeep tartışmalarımız işin şakası ,özünde herkes hangi aracın ne meziyette olduğunu biliyor zaten, eğlenmek,mutlu zaman geçirmek ve kafayı boşaltmak istiyorsak kompleksleri aşıp keyfimize bakıcaz.
hepinizi seviyorum, jeepçi ,landçı demeden.. ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Abicim geçer diyelere bir bak allahaşkına sen karar ver biri kıllı erkan , araba maraba yok ortada hariçten gazel okuyor , Öteki Cihan arabayı düzlüğe çekmiş eller cepte tepeden seyrediyor ara gazı veriyor, tamam kardeşim geçer senin araba gel gece gidip deneyelim ben çukura inip yön göstericem sana ;D ;D
tolgameltem' Alıntı:Ufuk abi müsade edersen ben gitmemesi için her türlü imkanımı seferber edebilirim ;D
Anladın sen onu![]()
çağlar' Alıntı:gidelim yavuzum valla.2 vinç lazım ama..
cihanım kopilotum olursa giderim ;D ;D ;D ;D