7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,524
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
cihan abi öyle deme bak LR de gayet geniş ;D ;D ;D

[attachment=1]

Peyyy bu ne ;D ;D ;D

Yeminle aracın motoru çekmedi bunları ;D

Çağlar Cihana Cihan Yavuza Yavuz Altuğ'a sonra hepsi Altuğ'a pozu ;D ;D ;D ;D

Bugün aracı yıkattım, bi baktım bagaj storunun üstü su ;D ;D

O cam çerçevesindeki plastikleri nasıl halledecem Yavuz abi ? :smiley:))

Etiketler

Tempus' Alıntı:
bak bu guzelmiş ;D ;D ;D

tyt cilar sünnet gölündede bu araba geçtiyse biz hertürlü geçeriz denemeye gerek yok diyorlardı , o zaman bende geçmiş kadar olurum ;D

tabbiiiii tabii istanbulda daki parkurlara benzemez buraları , öyle kanala gir ,çamurda çarpışan araba gibi ,yallah yürü , ankarayı ve antalyadaki parkurlar gerçekten zordur herzaman söylerim ,arabayı kırar ama ist çok zordur

fastjunkie' Alıntı:
Peyyy bu ne ;D ;D ;D

Yeminle aracın motoru çekmedi bunları ;D

Çağlar Cihana Cihan Yavuza Yavuz Altuğ'a sonra hepsi Altuğ'a pozu ;D ;D ;D ;D

Bugün aracı yıkattım, bi baktım bagaj storunun üstü su ;D ;D

O cam çerçevesindeki plastikleri nasıl halledecem Yavuz abi ? :smiley:))

yazık gariban sunroof görmemişki japonlarda cam diyo ;D ;D ;D

tavan sökülmeden o sunroof ların su sızdırma sorunu %100 çözülmüyor sanırım. benim eskiden terios vardı oda akıtırdı, şimdi lr var oda akıtıyor. 200 tl versem söküp akmaz hale getiriyorlar ama iki sunroof uda.

cihanülker' Alıntı:
tabbiiiii tabii istanbulda daki parkurlara benzemez buraları , öyle kanala gir ,çamurda çarpışan araba gibi ,yallah yürü , ankarayı ve antalyadaki parkurlar gerçekten zordur herzaman söylerim ,arabayı kırar ama ist çok zordur

abi istanbulda biz çok zor yerlere giriyoruz, ve giremediğimiz çok zor parkurlarda var, ama genelde başına gelebilecek en kötü şey arabanın içine çamur dolması, yada kayaların dalların kamortayı göçertmesi. Takla atma riski araca büyük hasar verme riski olan fazla yere girmiyoruz. Yani ben ve gurubum bizim adımıza söylüyorum. Araçlara verdiğimi genel hasarlar tampon yamutlma kırma, kaporta vurukları, ufak cam hasarları en fazla ;D 1 metre suya gir desen girerim ama takla atma riski varsa yok valla korkuyorum , bir kere ucundan döndüm şansa kurtuldum o korku bana ömür boyu yeter ;D

iş arayan varmı ;D ;D ;D

http://ekonomi.haberturk.com/turizm/haber/507391-yazin-en-iyi-isi

Tempus' Alıntı:
yavuz abi bu arada, 2 gün içindeki tüm aksiyonlarda yüreğimi ağzıma getiren sadece sendin, o kamp alanının ordaki dere yatağından yukarı vurdun sonra araba çıkamadı kaydı yan dönerek ya, kesin takla attın dedim ama atmadın. birkaç saniye donup kaldım öyle diyim :smiley: aman dikkat et abi video çekimi filan olsada dıştan ansıl göründüğünü bir görsen :smiley:

teşekkür ederim duyarlılığın için. jantlara biraz ofsetmi versem acaba ??? ???

Tempus' Alıntı:
yazık gariban sunroof görmemişki japonlarda cam diyo ;D ;D ;D

tavan sökülmeden o sunroof ların su sızdırma sorunu %100 çözülmüyor sanırım. benim eskiden terios vardı oda akıtırdı, şimdi lr var oda akıtıyor. 200 tl versem söküp akmaz hale getiriyorlar ama iki sunroof uda.

Yok be yaaa, ne sunroof'u. Benimkinde bagaj kapısından giriyor... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
teşekkür ederim duyarlılığın için. jantlara biraz ofsetmi versem acaba ??? ???

abi o yaptigin hareketi bir daha yapma bence ;D ;D ;D

dikine çıkamazsan sal geri düşsün gerekirse tampon kırılsın ama asla direksiyonu çevirip yanlama offset dediğinde 5-10 cm etkiler birkaç dereceden daha kurtarır sadece
çok benzer bir yerde bende zorladım çıkmaya araba çıktı sanıp gaza basmayı kestim araba aşşağı kaymaya başladı direksiyonu kırdım farkında olmadan araba bir yanladı, eşhedü enlaaaa demeye başladım ;D

adnan abi 2-3 hafta önce tyt ile öyle takla attı

fastjunkie' Alıntı:
Yok be yaaa, ne sunroof'u. Benimkinde bagaj camından giriyor... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote

onur bagaj kapısı discolarda çok ağır olduğu için zamanla ,sarkma yapar ve yerine tam oturmaz , birde arka kapı bagajı fitillerinden su alır ,kaportacıya gideceksin ,kapı ayarını sıkacak, oldu oldu ,olmassa bir takım bagaj kapısı fitili ile işi çözersin , kaportacıya gitmeden evvel slikon spreyde al ,fitiller sertleşimiş de olabilir , mustafa abinin evinin orasındaki kış şartları malum , :D

fastjunkie' Alıntı:
Yok be yaaa, ne sunroof'u. Benimkinde bagaj kapısından giriyor... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bendede giriyorud ilk ladıgımda, sonra baktık kapı kilidi tam yerine oturmuyor, ufak bir operasyon kilit elden geçti filan düzeldi. sendede bir bak kapıda boşluk varmı yoksa lastiklermi sorun, gerçi sen lastikler dedin galiba ama, kesin yavuz abide çıkması filan vardır ;D ah ah yavuz abide disco 2 olucakdıki ne parçalar çıkardı ondan ;D ;D ;D

peki bu nasıl abi :eek:

[attachment=1]

25513_381927389068_739024068_3856785_1140519_n.jpg

Tempus' Alıntı:
abi o yaptigin hareketi bir daha yapma bence ;D ;D ;D

dikine çıkamazsan sal geri düşsün gerekirse tampon kırılsın ama asla direksiyonu çevirip yanlama offset dediğinde 5-10 cm etkiler birkaç dereceden daha kurtarır sadece
çok benzer bir yerde bende zorladım çıkmaya araba çıktı sanıp gaza basmayı kestim araba aşşağı kaymaya başladı direksiyonu kırdım farkında olmadan araba bir yanladı, eşhedü enlaaaa demeye başladım ;D

adnan abi 2-3 hafta önce tyt ile öyle takla attı

Arazi deneyimi farklı birşey farkındayım. 25 yıldır araç kullanırım ancak arazi aracı meselesi yeni başladı.Öğreneceğiz bakalım ;)

cihanülker' Alıntı:
onur bagaj kapısı discolarda çok ağır olduğu için zamanla ,sarkma yapar ve yerine tam oturmaz , birde arka kapı bagajı fitillerinden su alır ,kaportacıya gideceksin ,kapı ayarını sıkacak, oldu oldu ,olmassa bir takım bagaj kapısı fitili ile işi çözersin , kaportacıya gitmeden evvel slikon spreyde al ,fitiller sertleşimiş de olabilir , mustafa abinin evinin orasındaki kış şartları malum , :D

Aynen Cihan abi, kapının sağ üstünde hafif açıklık var. Ordan alıyor.

Fitillerden almam lazım, tüm kapılarınkini değiştirsem yeridir, hepsinde kopmuş yıpranmış bir taraf var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR