7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,052

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sedaaaat sakın fj40 ı satmaaa ;D ;D ;D

Sabah işyerine az bişe kala bej rengi gördüm bir tane Caddebostan'da...

Ergun Üçyaşar'ın olabilir sanıyorum ama sabah sabah acaip güzel göründü gözüme ;)

Bak bunu bir LR hayranı söylüyor, düşün yani ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
eyfel fotografin guzel olmus :smiley: genel bir onerim yok ama belli konularda bir fotograf ustune filan sorun olursa cevaplarim. simdi yatiyorum istedigin zaman istedigin foto ustunde konusuruz :smiley:

benimde orda birkac fotografim var ara sira yukluyorum, oranin ilk uyelerindendim aslindada bir tartisma oldu oranin yonetimiyle aramda sildim fotograflari yuklemedim uzun sure tekrar

http://www.fotokritik.com/kullanici/kursad/portfolyo/

iyi geceler

Senin fotoğrafların çok güzel, şimdi diyeceksin ki bu benm işim. Ama gerçekten güzeller. Keşke problem olmasaymış, silmeseymişsin.
Neyse en azından senin sitenden izleyebiliyoruz. Sitende yeni fotoğraf eklenince nasıl haberdar olacağız.
Bazı fotoğrafçıların e-posta grupları var, sitelerine yeni fotoğraf eklediklerinde otamatik mesaj geliyor. Senin siteninde öyle bir özelliği varmı?

Ben dönünce Ufuk abinin uygun vakti varsa onun çekigesi olmayı planlıyorum ;D
Öğrenecek çok şey var :D

hsbasar' Alıntı:
Senin fotoğrafların çok güzel, şimdi diyeceksin ki bu benm işim. Ama gerçekten güzeller. Keşke problem olmasaymış, silmeseymişsin.
Neyse en azından senin sitenden izleyebiliyoruz. Sitende yeni fotoğraf eklenince nasıl haberdar olacağız.
Bazı fotoğrafçıların e-posta grupları var, sitelerine yeni fotoğraf eklediklerinde otamatik mesaj geliyor. Senin siteninde öyle bir özelliği varmı?

Ben dönünce Ufuk abinin uygun vakti varsa onun çekigesi olmayı planlıyorum ;D
Öğrenecek çok şey var :D

saol sedat :smiley:

ya ben sitemi uzun zamandir istedigim gibi yapamadim. dedigin ozellikleri eklemek vs istiyorum ama web sayfasi yapanlar cok sacma sapan rakamlar istedi. O yuzden 2 senede bir komple yeniliyorum fazla guncelleyemiyorum. yapicam insallah bir ara

ama buraya daha fazla fotograf yukluyorum. burdan yenilere bakabilirsin. birde web sayfama daha cok islerimi koyuyorum, burda daha keyif icin cektigim seyler var.

http://kursad.deviantart.com/gallery/

SDC' Alıntı:
Sedaaaat sakın fj40 ı satmaaa ;D ;D ;D

Sabah işyerine az bişe kala bej rengi gördüm bir tane Caddebostan'da...

Ergun Üçyaşar'ın olabilir sanıyorum ama sabah sabah acaip güzel göründü gözüme ;)

Bak bunu bir LR hayranı söylüyor, düşün yani ;D ;D ;D ;D

Caddebostanda gördünse Ergün abininkidir.

Benim gözüme sabah akşam hiç farketmiyor, her dakika güzel görünüyor meret. ;D ;D ;D

Bakalım zaten alan yok, fiyatı iyice düştüm, kriz var diyor herkes.
Satılmazsa belki devam ederim yapmaya ama çok zaman ve para istiyor.
Gerçi bu seferde Discoyu satmam gerekir, hepsini elimde tutamam.
Anlayacağın kafam halen karışık.

THE FARUK' Alıntı:
Kürşat bu her eve lazım kardeşim ;)

evet abi, askerdeyken bizede vermislerdi benzer birsey ama sadece kurek, balta , kazma isini goruyordu, bunlar isvicre cakisi gibi yapmis :smiley: sapinin kisa olmasi dezavantaj biraz ama oda uzatilabilir. Cunku bu sirt cantasi icin tasarlanmis askeri bir malzeme biz araca koyuyoruz sapi daha uzun olabilir. ama sallarken dikkat etmek lazim etrafi bu kadar keskin birseyi :smiley: birde tabii cin mali o keskin yuzeyler 1 ay sonra paslanip korelirsede sasirmam

Tempus' Alıntı:
saol sedat :smiley:

ya ben sitemi uzun zamandir istedigim gibi yapamadim. dedigin ozellikleri eklemek vs istiyorum ama web sayfasi yapanlar cok sacma sapan rakamlar istedi. O yuzden 2 senede bir komple yeniliyorum fazla guncelleyemiyorum. yapicam insallah bir ara

ama buraya daha fazla fotograf yukluyorum. burdan yenilere bakabilirsin. birde web sayfama daha cok islerimi koyuyorum, burda daha keyif icin cektigim seyler var.

http://kursad.deviantart.com/gallery/

Kürşad Bu resimler süper abicim yahuuu, ellerine sağlık hayranım vallahi

hsbasar' Alıntı:
Caddebostanda gördünse Ergün abininkidir.

Benim gözüme sabah akşam hiç farketmiyor, her dakika güzel görünüyor meret. ;D ;D ;D

Bakalım zaten alan yok, fiyatı iyice düştüm, kriz var diyor herkes.
Satılmazsa belki devam ederim yapmaya ama çok zaman ve para istiyor.
Gerçi bu seferde Discoyu satmam gerekir, hepsini elimde tutamam.
Anlayacağın kafam halen karışık.

Yahu sat disco yu al rahat bir binek, ya da disco yu orijinal haliyle bırak, binek niyetine kullan :smiley:

bu araç bir klasik, yazık buna, değerinin altında sattığına deymez arkadaşım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR