7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,610
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
Sedat sen kac mezunusun, 94 de girmistim ben 4 sene ordaydim. Benim dayimin sirketi var Zemin insaat adi, oda jeofizik mezunu kopru baraj vs lerin temellerini yapiyorlardi. Onun istegiyle jeolojiye girmistim, sonra 1 gun sirkete gittim staj icin, calistim bir daha gitmedim ;D ;D hala sirketteki akrabalarimin gozunde efsaneyim ;D

aman kuma toza dikkat et objektifin aralarindan iceri aliyor bazi modeller zoom yaptikca :smiley:

Ben 91 girişliyim, 96 da mezun oldum. Bir sene rötar yaptım tek dersten ;D
Kesin kantinde falan karşılaşmışızdrı, 94-95 te.

Bende SONY DSC-H1 var onu getiriyorum buraya, yeni Canon 40D aldım, sırf bu toz olayından kıyamadım getirmeye. :smiley:

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Ben 91 girişliyim, 96 da mezun oldum. Bir sene rötar yaptım tek dersten ;D
Kesin kantinde falan karşılaşmışızdrı, 94-95 te.

Bende SONY DSC-H1 var onu getiriyorum buraya, yeni Canon 40D aldım, sırf bu toz olayından kıyamadım getirmeye. :smiley:

o zamanda fotografla ilgili olsan fotograf kulubunu filan bilirdin tanismis olurduk. sergi acmistik okulda birkac kere. hatta antalya akdeniz universitesinede gidip sergi acmistik :smiley: kantinde cok oturmazdim bir yandan calistigim icin, ara sira king oynamaya gelirdim sadece :smiley:

Tempus' Alıntı:
o zamanda fotografla ilgili olsan fotograf kulubunu filan bilirdin tanismis olurduk. sergi acmistik okulda birkac kere. hatta antalya akdeniz universitesinede gidip sergi acmistik :smiley: kantinde cok oturmazdim bir yandan calistigim icin, ara sira king oynamaya gelirdim sadece :smiley:

Bizim kantinin King muhabbetleri meşhurdu zaten ;D ;D ;D
Aslında Fotoğrafçılık ile ilgiliydim, seçmeli ders olarak almıştım Fotoğrafı. Ancak o dönemlerde dijital olayı olmadığı için, öğrenci bütçesini zorluyordu fotoğraf işi.

Kürşad bizde Kinge 4 arıyorduk acıbadem de. Şimdi kare tamamlandı. Bi ara oynayalım.

Tempus' Alıntı:

Belki abuk bir soru olacak ama 61 AV 325 plakalı bir 1302 vw vardı, hatırlarmısın?
Bir çok kişi beni o arabayla hatırlıyorda ;D
Dur foto bulabilirsem ekliyeyim.

O döneme ait fotoların hepsi analog olduğu için kendi fotosu yok, bir ara eski fotoları tarasam iyi olacak.
Ekli fotoğrafı internetten buldum, benim arabaya çok yakın.

[attachment=1]

frankie.jpg

Bak güleni fena yaparım :D

Bu da benim fotoğraftaki yeteneğimi gösteren en müthiş örneklerden biri ;D ;D ;D

Harem-Sirkeci arabalı vapurundan, sözümona denizde vapurun oluşturduğu köpükleri çekecektim :D :D

[attachment=1]

Siz de bu işte usta olduğunuzu sanıyorsunuz :D :D :D

08052010021.jpg

SDC' Alıntı:

Bu da benim fotoğraftaki yeteneğimi gösteren en müthiş örneklerden biri ;D ;D ;D

Harem-Sirkeci arabalı vapurundan, sözümona denizde vapurun oluşturduğu köpükleri çekecektim :D :D

[attachment=1]

Gülümsettin bizi Sevtap, sende hep gülesin :D

SDC' Alıntı:

bu ne yahu ;D ;D ;D

2 katlı üstü açık turist otobüslerinin üst katındaymışım gibi hissettim ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
bu ne la ;D ;D ;D

2 katlı üstü açık turist otobüslerinin üst katındaymışım gibi hissettim ;D ;D ;D ;D

Hişşşşt sanata laf yok, sanatı sanatkarı kırmadan tenkit edelim :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

hsbasar' Alıntı:
Gülümsettin bizi Sevtap, sende hep gülesin :D

Hepbirlikte Sedatcım :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
bu ne la ;D ;D ;D

Anlamayınca böyle oluyor işte :D

Ne turist otobüsü arkadaşım yaa, bir vapurun üst kısmı olduğu gayet açık anlaşılıyor. Deniz ve köpükleri de siz hayal ediverin işte ;D

Sanat eseri dediğin böyle olmalı, sürekli insanın hayalgücünü zorlamalı :D :D :D

sanatçı herşeyi hazır vermez birazınıda izleyenin hayal gücüne bırakır, izleyen ayu ise vapura üstü açık otobüs filan diyebilir ;D ;D

Tempus' Alıntı:
sanatçı herşeyi hazır vermez birazınıda izleyenin hayal gücüne bırakır, izleyen ayu ise vapura üstü açık otobüs filan diyebilir ;D ;D

Yahu vapurlu deniz fotoğrafı görmesek yutturacaksınız hee..

Bir de hafif bir yatma var sola doğruu, sancaktan dalga yediği anda çekilmiş herhal ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR