7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,456
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Kürşatcan resimler gerçekten çok iyi seni antalyaya transfer etmek şart oldu artık. ;)

Etiketler

THE FARUK' Alıntı:
Kürşatcan resimler gerçekten çok iyi seni antalyaya transfer etmek şart oldu artık. ;)

tesekkurler abi :smiley: istanbulda kazandigim parayi Antalyada kazanacagim bir is buldugum an fazla dusunmem gelirim , buyuk sehir yerine dogayla ic ice bahceli bir evde yasamak istiyorum artik :smiley:

turistlik tesis fotografi gibi isler olursa zaten emrinize amadeyim, bi telefonla ordayim :smiley: yada tesislerin fotograf islerinide alabilirz ;D

Kürşad fotoğraflar gerçekten muhteşem, ellerine sağlık.

Sanırım sen sanatla uğraşmak için okul değişmiştin, öyle birşey hatırlıyorum geçmişten.
Çok iyi yapmışsın.

hsbasar' Alıntı:
Kürşad fotoğraflar gerçekten muhteşem, ellerine sağlık.

Sanırım sen sanatla uğraşmak için okul değişmiştin, öyle birşey hatırlıyorum geçmişten.
Çok iyi yapmışsın.

Evet seday itu jeoloji muhendisliginde okudum 4 sene sonra bitirmeden terkedip mimar sinan fotograf bolumune yetenek sinavi ile girdim :smiley:

ama itudeykende fotograf kulubu baskaniydim, ayni zamanda profesyonel fotografci asistanligi filan yapiyordum, yolum belliydi aslinda :smiley:

sadece turkiyede bu sektorde ahbap ve menfaat iliskileri cok donuyor, birde dijital fotografdan sonra fotograf cekmek kolaylasinda fotografci enflasyonu oldu. o yuzden eski heyecanim kalmadi iyi biseyler yapma adina ama hala savasiyoruz :smiley:

SDC' Alıntı:
Yahu sat disco yu al rahat bir binek, ya da disco yu orijinal haliyle bırak, binek niyetine kullan :smiley:

bu araç bir klasik, yazık buna, değerinin altında sattığına deymez arkadaşım ;)

Sevtap deşme yaramı, ben o araba için 2 sene hayal kurdum, sonra aldım 2 senede uğraştım.
Ancak iş uzak mesafelerde kamp yapmaya geldiğinde, hem hacim hemde konfor olarak yetersiz kalıyor.
Haziranda 5000km yol var önümüzde, FJ40 la gidelim dediğimde hanım bana "sen bize çin işkencesi yapmak istiyorsun galiba" dedi ;D ;D ;D
Haziranı bir atlatalımda bakacağız duruma.

Tempus' Alıntı:
tesekkurler abi :smiley: istanbulda kazandigim parayi Antalyada kazanacagim bir is buldugum an fazla dusunmem gelirim , buyuk sehir yerine dogayla ic ice bahceli bir evde yasamak istiyorum artik :smiley:

turistlik tesis fotografi gibi isler olursa zaten emrinize amadeyim, bi telefonla ordayim :smiley: yada tesislerin fotograf islerinide alabilirz ;D

Kürşatcan cep telini özelime yazıver kardeşim..

Tempus' Alıntı:
Evet seday itu jeoloji muhendisliginde okudum 4 sene sonra bitirmeden terkedip mimar sinan fotograf bolumune yetenek sinavi ile girdim :smiley:

ama itudeykende fotograf kulubu baskaniydim, ayni zamanda profesyonel fotografci asistanligi filan yapiyordum, yolum belliydi aslinda :smiley:

sadece turkiyede bu sektorde ahbap ve menfaat iliskileri cok donuyor, birde dijital fotografdan sonra fotograf cekmek kolaylasinda fotografci enflasyonu oldu. o yuzden eski heyecanim kalmadi iyi biseyler yapma adina ama hala savasiyoruz :smiley:

Seninle biz meslektaş ve okuldaş sayılırız ;D ;D ;D

Bende İTÜ Jeofizik mezunuyum. Sen fotoğraf için savaşına devam et, iyiki bırakmışsın jeolojiyi.
Dün burda son 4 yıldır görmediğim şiddette bir fırtına vardı, bütün gece devam etti. Hani 3.5 attık derlerya hepimiz öyleydik, tonlarca ağırlıktakı karavanları, peçete gibi salldı meret.

Fırtına öncesinden bir kare, fırtına başlayınca o karavanları göremez olduk.

[attachment=1]

DSC06073.jpg

Kurşat antalyada sadece abilerimiz süper kardeş oralarda orman camur hak getire sen ben yapamayiz oralarda bizim k.çimizdan çamur eksik olmamali
Arabayi araziye sokup çamurlayip getirip iş yerimin karşisina birakiyorum var yaa en büyük mutluluk o benim için
boyada sorun olmuyoda kemerin killi çamuru kuruyunca jantimin boyalarini soktu. Onlaridami kaplatsam napsamm

Sedat sen kac mezunusun, 94 de girmistim ben 4 sene ordaydim. Benim dayimin sirketi var Zemin insaat adi, oda jeofizik mezunu kopru baraj vs lerin temellerini yapiyorlardi. Onun istegiyle jeolojiye girmistim, sonra 1 gun sirkete gittim staj icin, calistim bir daha gitmedim ;D ;D hala sirketteki akrabalarimin gozunde efsaneyim ;D

aman kuma toza dikkat et objektifin aralarindan iceri aliyor bazi modeller zoom yaptikca :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Kurşat antalyada sadece abilerimiz süper kardeş oralarda orman camur hak getire sen ben yapamayiz oralarda bizim k.çimizdan çamur eksik olmamali
Arabayi araziye sokup çamurlayip getirip iş yerimin karşisina birakiyorum var yaa en büyük mutluluk o benim için
boyada sorun olmuyoda kemerin killi çamuru kuruyunca jantimin boyalarini soktu. Onlaridami kaplatsam napsamm

hem camur diyor hem camur jantin boyalarini soktu diye dertleniyor ne adamsin mucahit ya ;D biz antalyada off road koyu kuralim orda bir sondaja bakar is bir su cikartiriz koyun ortasinda manda camuru gibi camur yapariz ;D ;D ;D

Abicim adamlar kayaci daga tirmaniyolar. Bu arada 2,0 bir suzi aliyorum nolcak senın bu hali be kankaaaa

RedlinE' Alıntı:
Abicim adamlar kayaci daga tirmaniyolar. Bu arada 2,0 bir suzi aliyorum nolcak senın bu hali be kankaaaa

suzi iyi ya, tek dezavantaji lastik boyu derin kanal gecislerinde altini oturtup lastikleri askiya almadigin surece yuruyor. ama iyi fiyat veren olursa hakkini verirlerse satar 35 lastikli bisey yaparim. vx80,vx100,disco1 v8 yada disco2 v8 olabilir. 2.0 suzi yi napicaksinki baya farkli yakit tuketimi degermi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri