THE FARUK' Alıntı:Kürşatcan resimler gerçekten çok iyi seni antalyaya transfer etmek şart oldu artık.
hsbasar' Alıntı:Kürşad fotoğraflar gerçekten muhteşem, ellerine sağlık.
Sanırım sen sanatla uğraşmak için okul değişmiştin, öyle birşey hatırlıyorum geçmişten.
Çok iyi yapmışsın.
SDC' Alıntı:Yahu sat disco yu al rahat bir binek, ya da disco yu orijinal haliyle bırak, binek niyetine kullan
bu araç bir klasik, yazık buna, değerinin altında sattığına deymez arkadaşım
Tempus' Alıntı:tesekkurler abi istanbulda kazandigim parayi Antalyada kazanacagim bir is buldugum an fazla dusunmem gelirim , buyuk sehir yerine dogayla ic ice bahceli bir evde yasamak istiyorum artik
turistlik tesis fotografi gibi isler olursa zaten emrinize amadeyim, bi telefonla ordayim yada tesislerin fotograf islerinide alabilirz ;D
THE FARUK' Alıntı:Kürşatcan cep telini özelime yazıver kardeşim..
Tempus' Alıntı:Evet seday itu jeoloji muhendisliginde okudum 4 sene sonra bitirmeden terkedip mimar sinan fotograf bolumune yetenek sinavi ile girdim
ama itudeykende fotograf kulubu baskaniydim, ayni zamanda profesyonel fotografci asistanligi filan yapiyordum, yolum belliydi aslinda
sadece turkiyede bu sektorde ahbap ve menfaat iliskileri cok donuyor, birde dijital fotografdan sonra fotograf cekmek kolaylasinda fotografci enflasyonu oldu. o yuzden eski heyecanim kalmadi iyi biseyler yapma adina ama hala savasiyoruz
Tempus' Alıntı:transfer oluyoruz galiba ben bavulumu hazirlayip suzukiyi satip tyt bakmaya basliyim ;D yazdim abi telefonumu
THE FARUK' Alıntı:E bir toyota da yakışır kardeşime tabi. ;D
RedlinE' Alıntı:Kurşat antalyada sadece abilerimiz süper kardeş oralarda orman camur hak getire sen ben yapamayiz oralarda bizim k.çimizdan çamur eksik olmamali
Arabayi araziye sokup çamurlayip getirip iş yerimin karşisina birakiyorum var yaa en büyük mutluluk o benim için
boyada sorun olmuyoda kemerin killi çamuru kuruyunca jantimin boyalarini soktu. Onlaridami kaplatsam napsamm
RedlinE' Alıntı:Abicim adamlar kayaci daga tirmaniyolar. Bu arada 2,0 bir suzi aliyorum nolcak senın bu hali be kankaaaa