7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,052
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sedat doğru bizim depo 55 lt ama yol bilgisayarı sıfır gösterince ben doldurdum,47 litre aldı. Yani içinde 8 litre yakıt var buda kullanıma göre 100-150 km arası daha gider demek oluyor. Bu sebeple ben rahatlıkla bilgisayar 0 gösterince yakıt alabiliyorum. ;D

hsbasar' Alıntı:
Burak yeni kasa 55 litreymiş, bir öncekini bulamadım ama benimki kırmızı yandığında yaklaşık 40-41 litre alıyor.
genelde çeyrek depo kalınca dolduruyorum 100 lira tutuyor.

Etiketler

Tempus' Alıntı:
toyota al diyorsunuz alalim diyoruz bir suru sorun sayiyorsunuz ;D baska arac alayim diyorum onu begenmiyorsunuz ;D huysuz sevgili gibisiniz valla almicam araba filan ;D

Kürşat sorunsuz makina yok ;D, Toyotanın farkı diğerlerinden daha az sorun yaşaması ve garanti kapsamı dışında kalan araçlarına bile sahip çıkması.

Aslında sana en güzel öneriyi Burak yaptı, bekle takasta düşeş araba bulayım diyor, daha ne olsun.

acelem yok zaten bakiyorum, ama ayni anda 2 farkli konsept arac bakiyorum hangisi once duserse ;D

Tempus' Alıntı:
acelem yok zaten bakiyorum, ama ayni anda 2 farkli konsept arac bakiyorum hangisi once duserse ;D

Bugün gördüm aklıma geldi Kürşad, peugeot SW da çok hoş görünüyordu. Arkasını tam göremedim ama 307 idi sanırım :smiley:

SDC' Alıntı:
Bugün gördüm aklıma geldi Kürşad, peugeot SW da çok hoş görünüyordu. Arkasını tam göremedim ama 307 idi sanırım :smiley:

Evet onlarda goruntu olarak guzel, zaten ben SW araclari seviyorum, outdoor diyede ayri bir modelleri var ama peugeot a oldum olasi kanim isinamadi

Kürşad benim eski fotolardan fotokritik e eklemeye başladım, uzman gözüyle önerilerde bulunurmusun bana.

http://www.fotokritik.com/kullanici/hsbasar/portfolyo

hsbasar' Alıntı:
Kürşad benim eski fotolardan fotokritik e eklemeye başladım, uzman gözüyle önerilerde bulunurmusun bana.

http://www.fotokritik.com/kullanici/hsbasar/portfolyo

eyfel fotografin guzel olmus :smiley: genel bir onerim yok ama belli konularda bir fotograf ustune filan sorun olursa cevaplarim. simdi yatiyorum istedigin zaman istedigin foto ustunde konusuruz :smiley:

benimde orda birkac fotografim var ara sira yukluyorum, oranin ilk uyelerindendim aslindada bir tartisma oldu oranin yonetimiyle aramda sildim fotograflari yuklemedim uzun sure tekrar

http://www.fotokritik.com/kullanici/kursad/portfolyo/

iyi geceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR