7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,653
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hsbasar' Alıntı:
Yavuz ben onu Corolla için yazmıştım, sedan binek kıyaslaması olarak.

91 Corollalar aslında Irak için üretilmiş, ama savaş çıkınca Türkiyeye getirmişler.
Adamlar çöl için üretmiş, şehirde kullanılınca efsane oldu araç ;D
Yok o takmış kafaya VX100'ü, 20 desen 100 anlıyo ;D

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Yavuz ben onu Corolla için yazmıştım, seda binek kıyaslaması olarak.

Anladım sedat onu, ama binek veya değil farketmiyor bazı kasalar çok tutuluyor, Galericilere sorun , aynı markanın 2 önceki modelini alırken havada kapıyorlar, aynı markanın yeni modeline burun kıvırıyorlar.

hsbasar' Alıntı:
Burak tam bilmiyorum ama 55 den azdır, internetten bakıp bulmaya çalışayım, daha kolay kıyaslarız.

sen yine de bak ama ben aracı sattığım için net olarak 55lt olduğunu söyleyeyim sana, ama şu var bitti lambası yandığı zaman depoyu doldurursan 46-47lt alıyor

http://www.sahibinden.com/fulll_toyota_corolla_elegant_m_m-27WQQaXQQ24741765WQQpXQQdisplayitem

cihan abi nasilsa antalyada bunu bana 30 000 e baglar ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Anladım sedat onu, ama binek veya değil farketmiyor bazı kasalar çok tutuluyor, Galericilere sorun , aynı markanın 2 önceki modelini alırken havada kapıyorlar, aynı markanın yeni modeline burun kıvırıyorlar.

Haklısın, Corollanın 98-2002 arasında aynı sorun var.

Tempus' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/fulll_toyota_corolla_elegant_m_m-27WQQaXQQ24741765WQQpXQQdisplayitem

cihan abi nasilsa antalyada bunu bana 30 000 e baglar ;D ;D ;D

Kürşad eşin düz vites kullanıyorsa, düzünü tercih et. Benim arabanın aynısı (senesi, rengi bile aynı) eniştemde var. Sadece onunki düz, torku çok daha iyi hissediyorsun, çok daha keyifli ;)

Tempus' Alıntı:
abi vx80 lerin bu kadar pahali olmasinin nedeni off roadcilar ;D

Hayır araç sayısının az oluşu aracında tutulan bir araç olması, ikisi birarada olması lazım, araç azda olsa tutulan bir model değilse fiyatı yine yerlerde sürünüyor.

hsbasar' Alıntı:
Kürşad eşin düz vites kullanıyorsa, düzünü tercih et. Benim arabanın aynısı (senesi, rengi bile aynı) eniştemde var. Sadece onunki düz, torku çok daha iyi hissediyorsun, çok daha keyifli ;)

esim duz de kullanir biraz partik yapmak lazimda. istanbul trafiginde duz vites araba eziyet oluyor bazen ben zaten bu araclari kullandim bir onceki kasasini tiptronik olarak kullaniyordum otomatigi zaten yari otomatik garip bisey

Ama yinede ben buna benzer bir pedal kullanan bir toyotadan vey benzer donaım kullanan araçtan uzak dururdum , 3 defa geri çağrıldı sanıyorum bu araçlar , her defasında insanlar ölmeye devam etti, olay paspas sıkışması diye geçiştirildi paspas pimleri değiştirilip geri gönderildi, bir çok kaza tekrarlandı yine insanlar öldü , bu start/stop butonununda nekadar gereksiz bir donanım olduğu ortaya çıktı .

Ailesi ölen adamlardan biri Türk

http://www.youtube.com/watch?v=N-wD9MkaL3Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nvEFK3hdeBo&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=dnFp2yLBnNQ&feature=fvw

en iyisi ben araba lmiyim suzukiye binmeye devam edeyim, paramda cebimde kalsin ;D

Tempus' Alıntı:
esim duz de kullanir biraz partik yapmak lazimda. istanbul trafiginde duz vites araba eziyet oluyor bazen ben zaten bu araclari kullandim bir onceki kasasini tiptronik olarak kullaniyordum otomatigi zaten yari otomatik garip bisey

O zaman seni bir konuda uyarayım, dizel tiptroniklerde, özellikle rampa çıkarken devir yükselince bir üst vitese atıyor, sonrasında devir çok düşerse turbo devre dışı kaldığı için araçta yığılma olabiliyor.
Toyotada Turbo 1800 devirde devreye giriyor, Opelde 2200 devirde, o yüzden opel bu konuda daha sıkıntılı. Ben Corsa dizel otomatiği 3 günlüğüne teste almıştım. Hiç hoş bir durum değildi ;D Hatta corsada sollamalarda bile turbonun devre dışı kaldığı oldu.

hsbasar' Alıntı:
O zaman seni bir konuda uyarayım, dizel tiptroniklerde, özellikle rampa çıkarken devir yükselince bir üst vitese atıyor, sonrasında devir çok düşerse turbo devre dışı kaldığı için araçta yığılma olabiliyor.
Toyotada Turbo 1800 devirde devreye giriyor, Opelde 2200 devirde, o yüzden opel bu konuda daha sıkıntılı. Ben Corsa dizel otomatiği 3 günlüğüne teste almıştım. Hiç hoş bir durum değildi ;D Hatta corsada sollamalarda bile turbonun devre dışı kaldığı oldu.

ya bu yazilanlara bakinca benim eski discovery aracim ne guzel sehir araciymis hic boyle sorunlari yoktu ;D

bacarmobil' Alıntı:
Sizdeki depo kaç litre?
Ben hiç binli rakamları görmedim Corollada

sedat 55 litre

Burak yeni kasa 55 litreymiş, bir öncekini bulamadım ama benimki kırmızı yandığında yaklaşık 40-41 litre alıyor.
genelde çeyrek depo kalınca dolduruyorum 100 lira tutuyor.

toyota al diyorsunuz alalim diyoruz bir suru sorun sayiyorsunuz ;D baska arac alayim diyorum onu begenmiyorsunuz ;D huysuz sevgili gibisiniz valla almicam araba filan ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri