7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,415
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Ben beğendim Sedat, senin amacına uygun görünüyor ve önemli olan bu...
Ben de Elizabeth için düşünüyorum, bu yüzden değişik modellerin hepsini aklıma yazıyorum ama önce araç üstü çadır istiyor muyum buna karar vermem lazım. Hala düşünüyorum :-\

Araç üstü çadır güzel bir şey, eğer sık kamp yapacaksan bence gerekli.
Eğer elizabet için düşünüyorsan ikiye katlananlarından al, Ahmet ustanın yaptığı gibi.
Yok ileride uzun şase bir araç alırım diyorsan benimkinden öneririm. Hem daha kolay açılıp kapanıyor, içini bagaj olarak kullanabiliyorsun, hemde tavan yüksekliği daha fazla.

Etiketler

Abi köyün parsel aidatlarını nereye yatırıyoruz ben şimdiden rezerve yaptırsam ;D ;D

bacarmobil' Alıntı:
Abi köyün parsel aidatlarını nereye yatırıyoruz ben şimdiden rezerve yaptırsam ;D ;D

Canım benim yeri araştırıyoruz bulunca hepinizin haberi olucak..

sedat yandaki sanıyorum güneşlik için olan parça nasıl taşınıyor,kapanıyormu nereye sığıyor.??
birde hi -jack aman sağlam olsun kenardan kayıp giderse darman duman eder ortalığı..

çağlar' Alıntı:
sedat yandaki sanıyorum güneşlik için olan parça nasıl taşınıyor,kapanıyormu nereye sığıyor.??
birde hi -jack aman sağlam olsun kenardan kayıp giderse darman duman eder ortalığı..

Çağlar

Güneşlik için Hannibalın modelini örnek aldık. Ekte orjinalinin fotolarını gönderiyorum. Hi-jack ide eminim Ahmet usta sağlam yapmıştır ama yinede gidince bir kez de ben kontrol ederim. Malum kalite kontrol mühendisiyiz ya ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

IMG_08037_2-1a.jpg

IMG_08046_3a.jpg

3228069794_f84630c743_o.jpg

Bahcelı evı yada ısyerı olan, saldırgan bekçi köpeği değilde oyuncu tatlı bir köpek isteyen tanıdığınız olursa, yaşını doldurmamış 7-8 aylık kısırlaştırılıp aşıları yapılmış kurt kırması kuçimizi verecek yer arıyoruz. Bayandan az kullanılmış arazi görmemiş, çöl aslanı, dağ kaplanı :smiley: bir yuva bulamazsak sokağa bırakmak zorunda kalıcaz sokakdan alıp tedavi ettik zaten . Evde 2 köpek bir kedi zor oluyor yoksa biz bakardık. Aklınızda olsun arayan olursa böyle bir köpek. Teşekkürler

Tempus' Alıntı:
Bahcelı evı yada ısyerı olan, saldırgan bekçi köpeği değilde oyuncu tatlı bir köpek isteyen tanıdığınız olursa, yaşını doldurmamış 7-8 aylık kısırlaştırılıp aşıları yapılmış kurt kırması kuçimizi verecek yer arıyoruz. Bayandan az kullanılmış arazi görmemiş, çöl aslanı, dağ kaplanı :smiley: bir yuva bulamazsak sokağa bırakmak zorunda kalıcaz sokakdan alıp tedavi ettik zaten . Evde 2 köpek bir kedi zor oluyor yoksa biz bakardık. Aklınızda olsun arayan olursa böyle bir köpek. Teşekkürler

Benim oğlan duymasın bunu, her gün sabah ve akşam olmak üzere iki defa komşumuzun köpeği "Güneş" i görmeye gidiyormuş bizimkiler. :D

THE FARUK' Alıntı:
Hemde deniz kenarında.. köşe parsel senin kürşat.. ;D

eyvallah abi ;D ben fotografcı dükkanı açarım, cihan abi tekel bayi, erkan lastikçi Faruk abi muhtar derken böyle gider ;D

Tempus' Alıntı:
eyvallah abi ;D ben fotografcı dükkanı açarım, cihan abi tekel bayi, erkan lastikçi Faruk abi muhtar derken böyle gider ;D

Eski amerikan filimlerindeki yeni kurulan kasabalar gibi oldu ;D
Şerif kim ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:

Kürşatcım bu senin için.. ;D ;D

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2105395

Çağlar

Çadırı geriye kaydırdığımda bir sorun çıkmazsa önde oluşan boşluğa jelican ve alet kutusu koymayı planlıyorum.
Eğer sorun olursa Jelicanı ekteki fotolardadaki gibi ama sadece sağ tarafa tek olmak üzere koyacağım.

[attachment=1]

[attachment=2]

D90_1.jpg

D90_2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR