7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,653

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu arada aldığım bir habere göre İngiliz ajanları sanayiye gidip bağırsakları dökülmüş yoğun bakımdaki Toyotamın fotoğraflarını çekmek istemiş, ancak dükkan sahibi tarafından uzaklaştırılmışlardır... Bu girişimleri esefle kınıyorum ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Bu arada aldığım bir habere göre İngiliz ajanları sanayiye gidip bağırsakları dökülmüş yoğun bakımdaki Toyotamın fotoğraflarını çekmek istemiş, ancak dükkan sahibi tarafından uzaklaştırılmışlardır... Bu girişimleri esefle kınıyorum ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

senin akslarla kovaladılar bizi... ;D

umutcelikel' Alıntı:

;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yok la birlikte gittik zaten.
Ama Yavuz abi senin aksları görünce "ohaa bunlar Umut'un arabadan mı çıktıı ???" dedi ;D ;D
;D ;D ;D ;D Kç katıymış LR aksının? ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:
Neyse Faruk abi biz karaciğerleri son anda kurtardık.. Sizlere şimdiden acil şifalar diliyoruz.. :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Antalya grubu seneye siroz direk ;D ;D ;D

Beyler ve güzel bayan.

Benim disconun tavan bagajının iskeleti hazır, kaynağa gidecek. Gitmeden önce Ahmet usta son fotoları gönderdi.
G4 diyerek başladığımız bagaj S4 e dönüştü (sedat4). Fotoğrafları inceleyip fikir beyan ederseniz sevinirim.

toplam 12 foto var 3 mesajda göndereceğim. Arka merdiveni biraz tombul olsun istedim, Çadırı geriye kaydırıp ön tarafta biraz alan yaratma niyetim var, yoksa çadır bütün tavanı kaplayacak.

Benim aklıma gelenler, ön orta tarafa delici sisler için 2 adet daha ayak yapımı, Lift jack in ön kısmına telsiz anten ayağı, arka kısmına tekli Jelican tutucu.

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC00001.jpg

DSC00002.jpg

DSC00003.jpg

DSC00004.jpg

Tempus' Alıntı:
lanet olsun bu tyt lara idam edelim ipde sallandiralımmı dediniz abi ;D ;D ;D

Muhtelif markaların geçemediği her yerden geçtiği için toyotayı asarak ceza verdik kardeşim.. ;D ;D

sedat bey;
land rover'a bu kadar bakım vs. yapınca toyota kıskanmıyormu?

Benim araçlar birbirlerini kıskanıyorlarda :smiley:):smiley:):smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR