yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
günaydı faruk abi. Nasılsınız.
günaydı faruk abi. Nasılsınız.
umutcelikel' Alıntı:Bu arada aldığım bir habere göre İngiliz ajanları sanayiye gidip bağırsakları dökülmüş yoğun bakımdaki Toyotamın fotoğraflarını çekmek istemiş, ancak dükkan sahibi tarafından uzaklaştırılmışlardır... Bu girişimleri esefle kınıyorum ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
senin akslarla kovaladılar bizi... ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:günaydı faruk abi. Nasılsınız.
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D
Sende mi laynnnn, ben Yavuz sadece sanıyodum))))))))))))))))
umutcelikel' Alıntı:Bu arada aldığım bir habere göre İngiliz ajanları sanayiye gidip bağırsakları dökülmüş yoğun bakımdaki Toyotamın fotoğraflarını çekmek istemiş, ancak dükkan sahibi tarafından uzaklaştırılmışlardır... Bu girişimleri esefle kınıyorum ;D ;D ;D
THE FARUK' Alıntı:Teşekkürler yavuzcan cihan geldi çok mutlu oldum keyfim yerinde..
umarım sende iyisindir..
;D ;D ;D ;D Kç katıymış LR aksının? ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Yok la birlikte gittik zaten.
Ama Yavuz abi senin aksları görünce "ohaa bunlar Umut'un arabadan mı çıktıı ???" dedi ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Neyse Faruk abi biz karaciğerleri son anda kurtardık.. Sizlere şimdiden acil şifalar diliyoruz..
Tempus' Alıntı:lanet olsun bu tyt lara idam edelim ipde sallandiralımmı dediniz abi ;D ;D ;D