7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,130

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yavuz-çelikel' Alıntı:
sedat bey;
land rover'a bu kadar bakım vs. yapınca toyota kıskanmıyormu?

Benim araçlar birbirlerini kıskanıyorlarda :smiley:):smiley:):smiley:)

Toyota yolcu olduğu için kıskanma durumu yok şimdilik.

yavuz-çelikel' Alıntı:
sedat bey;
land rover'a bu kadar bakım vs. yapınca toyota kıskanmıyormu?

Benim araçlar birbirlerini kıskanıyorlarda :smiley:):smiley:):smiley:)
Bunun içindir ki en iyi kombinasyon bir şirket bir hobi aracı... Şirket aracı Honda, hobi aracı Toyota olursa dadından yinmezzz ;) ;D ;D ;D

boya konusuna dikkat iyice zımparalanmazsa ve antipas iyi atılmazsa g4 pas kusuyor birde tavan olukların gelen ayakların altına lastik kesip koymayı unutma şangırtıyı engelliyor
hayırlı olsun Gülegüle kullan
disco arzularım kabardı ;D

fastjunkie' Alıntı:
Neyse Faruk abi biz karaciğerleri son anda kurtardık.. Sizlere şimdiden acil şifalar diliyoruz.. :D

Denizin kenarında meltem ve mehtabı seyrederken karaciğer ile birlikte bütün organlarımız ifşa oluyo canım kardeşim.. ;D

Antalya derken; zaten var alkol hemde hat safhada..Cihanla birlikte anlam kazanır tabi... ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
boya konusuna dikkat iyice zımparalanmazsa ve antipas iyi atılmazsa g4 pas kusuyor birde tavan olukların gelen ayakların altına lastik kesip koymayı unutma şangırtıyı engelliyor
hayırlı olsun Gülegüle kullan
disco arzularım kabardı ;D

Bülent bey,
Önerilerinizi dikkate alacağım, Usta oluğun içine ince bir aliminyum çıta koyacağını söylemişti, hem ayakların iz yapmasını hamde sesi engellemek için.

THE FARUK' Alıntı:
Denizin kenarında meltem ve mehtabı seyrederken karaciğer ile birlikte bütün organlarımız ifşa oluyo canım kardeşim.. ;D

Antalya derken; zaten var alkol hemde hat safhada..Cihanla birlikte anlam kazanır tabi... ;D ;D

Faruk abi hepimizi zorla Antalyaya taşıyacaksınız valla ;D

Ben beğendim Sedat, senin amacına uygun görünüyor ve önemli olan bu...
Ben de Elizabeth için düşünüyorum, bu yüzden değişik modellerin hepsini aklıma yazıyorum ama önce araç üstü çadır istiyor muyum buna karar vermem lazım. Hala düşünüyorum :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri