7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,415
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

THE FARUK' Alıntı:
Kürşatcım bu senin için.. ;D ;D

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2105395

saol abi ;D ;D harika goruntuler özeniyorum her seferinde size

bu videodan bana verdiğiniz mesaj gelirken toyota al mı ;D

Etiketler

Sedat kardeş işte LR devamlı böyle insana birşeyler takıp takıştırma isteği uyandırıyor nedense... Kullansan da kullanmasan da bu satana kadar böyle devam ediyor. Bunun sosyolojik sebebini öğrenemedim halen ;D Yakında senin Disco'da MKG'nin ki gibi 8.5 ton olur ;D ;D ;D ;D
(Not: Hannibal'in bagaj aluminyum biliyonuz dimi ;D )

umutcelikel' Alıntı:
Sedat kardeş işte LR devamlı böyle insana birşeyler takıp takıştırma isteği uyandırıyor nedense... Kullansan da kullanmasan da bu satana kadar böyle devam ediyor. Bunun sosyolojik sebebini öğrenemedim halen ;D Yakında senin Disco'da MKG'nin ki gibi 8.5 ton olur ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D Bj 60 ı kaça aldın üzerine neler taktın , şimdi kaç kilo ve kaç para ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:

Ne taksan yakışıyorda ondan ;)
Bu arada hannibal in aliminyum lduğunu biliyoruz, şimdi fiyatı tam hatırlayamadım ama o da iyiydi ;D

Bu şekilde imal etmenin bir avantajıda tavandaki yük dengesi, şimdi sağdaki yüklerle soldaki yükler eş.

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Bj 60 ı kaça aldın üzerine neler taktın , şimdi kaç kilo ve kaç para ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ha bir de bu var tabi, senin tavana baksana, bir sürü yük var.
Bagajdakileri Ahmet ustanın dükkana boşalttığında tam 1 arabalık yer kaybetmişti adam.

umutcelikel' Alıntı:
Alla allaaaa gayet de normal, saldırı amacı olmayan bişey dediydim ama kıçınızdan anladınız...

Örnek olarak MKG'ninki gibi değilde, benimki gibi olur deseydin anlamazdık oramızdan ;D ;D ;D

Sen onu bunu bırakta yapılan işle ilgili önerin varmı yaz, bagaj kaynağa gidecek sonrada boyanacak.

benim var.
Kaynakları tamamen oksijen yada tig ile kaynatın. Her bir borunun bir tafarında su boşalması için delik açın ve elektro statik toz poyayla (epoksi polyesterli) dış cepheye uygun boyatın. Meslek icabı biraz anlarım bu işklerden ukalalık gibi yazı yazdım ama :smiley:):smiley:)

yavuz-çelikel' Alıntı:
benim var.
Kaynakları tamamen oksijen yada tig ile kaynatın. Her bir borunun bir tafarında su boşalması için delik açın ve elektro statik toz poyayla (epoksi polyesterli) dış cepheye uygun boyatın. Meslek icabı biraz anlarım bu işklerden ukalalık gibi yazı yazdım ama :smiley:):smiley:)

Kaynak sanırım oksijen olacak, bir daha sorar teyidini alırım. Su boşaltması konusunda, forumda hiç delik bırakmayın su almasın içine diye yazılmıştı diye hatırlıyorum.
Hangisi daha iyi, delik bırakmamakmı yoksa su boşaltması yapmakmı?
Boya dış cepheye uygun derken, malzeme kalitesi açısındanmı?

umutcelikel' Alıntı:
Alla allaaaa gayet de normal, saldırı amacı olmayan bişey dediydim ama kıçınızdan anladınız...

Lr ile ne alaksı var demek istedim ulen, Bu büyük arazi aracı zihniyeti, nekadar büyük arazi aracın olursa okadar dışına çıkma yapmaya kalkıyoruz. ;)

dikey gelen boruların yatay gelenlerle birleştiği noktalar delik olmalı.Ancak etrafı kaynaklı olacak.En alt yatay boruda su tahliyesi için tavana bakan tarafında delikler olsun.
Statik usul boyada temizlik kimyasal maddeyle yıkanarak yapılır. Su boşaltmasına yarar delikler ,Daha sonra kuruduktan sonra boya toz püskürür ve 200 derecelik fırında pişer. İşte o esnada delikler olmaz ise kapalı kaplar kanunu işlemeye başklar ve boya atar hava sızan yerlerde.Önceden delerseni uygun yerlerden bunun önüne geçersiniz.Statik boya çok bir para tutmaz muhakkak yaptırın.O malzeme en fazla altmış yetmiş liraya boyanır ostimde .

yavuz-çelikel' Alıntı:
benim var.

Ahmet gazaltıyla kaynattırıp elektrostatik yaptırıyor ;)

Sedat sen daha önce on kısmından memnun degildin orası aynı duruyor. On cama daha benzer çizgilerde olsa iyi olurdu. Yada lambalarla kapatırsın. Birde öndeki Ust parçanın acilarinida dik değil arkaya egimli yapsan daha güzel durur.

Kaynak konusunda pek tecrübem yok. Gazaltı ve elektrositatik boya olması avantajlımı değilmi?

Yavuz, Ahmet usta su gideri yapıyormu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR