7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,288
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hsbasar' Alıntı:
Kaynak konusunda pek tecrübem yok. Gazaltı ve elektrositatik boya olması avantajlımı değilmi?

Yavuz, Ahmet usta su gideri yapıyormu?

su gideri ilk bagajımda yaptırdım benim başıma bela oldu , kapatmak için bir sürü iş çıktı sonradan, son 1 senedir delik açılmıyor bildiğim kadarıyla ki benim aldığım iki bagaj deliksiz ama boya atması falan yok, ilk bagajı ganvaniz yapılacak diye delinmişti, ama öyle sadece alttan değil her boruya bir giriş bir çıkış birde hava alma deliği bagaj o delikler yüzünden büküldü :(

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
tamadır ozaman iş.

Yavuz mesajını son anda farkettim, sevindim tecrübeli birinin uygun bulmasına.
Zaten Ahmet usta da bu işin erbabı, onada güveniyordum

Tempus' Alıntı:
Sedat sen daha önce on kısmından memnun degildin orası aynı duruyor. On cama daha benzer çizgilerde olsa iyi olurdu. Yada lambalarla kapatırsın. Birde öndeki Ust parçanın acilarinida dik değil arkaya egimli yapsan daha güzel durur.

Evet Kürşad ön kısım orjinalinde daha güzel. Ustadan rica etmiştim ama gerçekten zamanı yok, o yüzden üstelemedim. O da kadı kızının kusuru olsun :D

Öndeki üst kısmı bende düşündüm ama çadır bu hali ile bile bütün tavanı kaplıyor. O kısmı geriye doğru eğmek görsellik açısından iyi olurdu ama birkaç cm kaybederiz diye istememiştim.

Çadırı koyunca oraya kutu yapacağım, her halükarda dik olacak o kısım.

antalyaya gidemesekde bende öğle yemeğinde sedef adasındaydım buda masamız ;D ;D ;D

[attachment=1]

önce çektim sonra yedim ;D

sedef adasi.jpg

Tempus' Alıntı:
Ankarada Oran da Kalbur diye bir lokanta var oraya git ;D Denizi düşün hayal et ;D allahın bozkır insanı ;D

Yani fakirin önünde ekmek yer gibi :'(

Acımasız insan :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR