7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,627
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hsbasar' Alıntı:
Kazakların güzel bir lafı var

"Opelin varsa sat ta araba al" diyorlar ;D ;D ;D

Doru kazaklar bilim teknoloji ve araba konusunda uzman ;D Opel favori aracim degil zaten ama bu aracin islevselligi guzel geldi. tyt corolla dizel bakiyorum bir yandan

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Doru kazaklar bilim teknoloji ve araba konusunda uzman ;D Opel favori aracim degil zaten ama bu aracin islevselligi guzel geldi. tyt corolla dizel bakiyorum bir yandan

Sen Corolla dizelden şaşma, ilk defa benim bir arabam 5. yılında :D
Bizim Burak akkanda kullanıyor, onunki yeni kasa. O da çok memnun.

Ayrıca station Opelin Suziye göre tek avantajı üzerinde asfalt lastikleri olması.

hsbasar' Alıntı:
Sen Corolla dizelden şaşma, ilk defa benim bir arabam 5. yılında :D
Bizim Burak akkanda kullanıyor, onunki yeni kasa. O da çok memnun.

Ayrıca station Opelin Suziye göre tek avantajı üzerinde asfalt lastikleri olması.

evet buragin aracida biliyorum o kasaya bakiyorum bende, yada ford focus dizel sanirim arasinda tercih yapicam ilk tercih tyt

2003-2006 arası Opel Vectra kullandım ve 100,000 km'den fazla yol yaptım o arabayla. Hiç bir sorun yaşamadım.
Tek problem yaz aylarında klima açıkken yokuşlarda kalmak mümkün olmuyordu :D 1.6 motorla o kasa ancak o kadar ;D

Hali hazırda yaklaşık 2 aydır Insingia kullanıyorum 5,000 km yol yaptım ve herşeyinden memnunum, tam bir yol şeysi :smiley:

Geçmişte T*y*t* da kullandım, arıza yapmadı ama 1.4 D4D dizel motorun performansı içler acısı.
2006 model Passat 1.6 FSI her yönüyle memnun kaldığım bir diğer araç idi.
2002-2003 yıllarıunda Focus kullandım, çok sorun çıkarttı.
2007-2008 de yenilenen kasasıyla (şimdikinden önceki kasa) başka bir focusumuz oldu, onda hiç problem yaşamadık.
2004-2005 de Megane II'miz vardı, 28 bin km kullandık, hiç sorum yaşamadık.

nkurtkaya' Alıntı:
2003-2006 arası Opel Vectra kullandım ve 100,000 km'den fazla yol yaptım o arabayla. Hiç bir sorun yaşamadım.
Tek problem yaz aylarında klima açıkken yokuşlarda kalmak mümkün olmuyordu :D 1.6 motorla o kasa ancak o kadar ;D

Hali hazırda yaklaşık 2 aydır Insingia kullanıyorum 5,000 km yol yaptım ve herşeyinden memnunum, tam bir yol şeysi :smiley:

Geçmişte T*y*t* da kullandım, arıza yapmadı ama 1.4 D4D dizel motorun performansı içler acısı.
2006 model Passat 1.6 FSI her yönüyle memnun kaldığım bir diğer araç idi.
2002-2003 yıllarıunda Focus kullandım, çok sorun çıkarttı.
2007-2008 de yenilenen kasasıyla (şimdikinden önceki kasa) başka bir focusumuz oldu, onda hiç problem yaşamadık.
2004-2005 de Megane II'miz vardı, 28 bin km kullandık, hiç sorum yaşamadık.

Nejat demekki şans ve pilotajda önemli bu araç mevzuunda...ben focus da hiç problem yaşmadım ...megan kullanan 2 arkadaşımda viraj kazası yaptı ???

Kaza işi ayrı. Bir tane Focus pert ettim, ama arabanın suçu değildi. Sorundan kastım, motorda mekanikte, elektronikte, serviste yaşanan sorunlar.

nejat gene kafami karistirdin :D

o zaman sen soyle 30 000 e yakit ekonomisede olan hangi arabayi alayim ;D

Focus 1.6 TDCi'ın tüketimi ile Corolla 1.4 D-4D'nin tüketimi aynı. Focus'un torku ve hızxlanması daha iyi.
İç trim olarak Corolla daha başarılı.
Focus'da sağdan soldan ses çıtırtı gelebilir. Corolla'da ya gelir yada gelmez :smiley:

Ekonomi dersen Renault'un 1.5 dCi motoru oldukça başarılı ama ... arabayı denemen lazım. Ben bir türlü ısınamadım ne Brodway'e, ne MEgane'a ne de Megane II'ye. Fluance güzel görünüyor ama 1.5 dCi'ın "0"ı 38 bin TL.

Focus uygun tercih gibi görünüyor. Ama temizini bulman lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR