7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,448,738

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

mustafa abiniye sor bakalım kaça malolmuş ,VX 100 , ayrıca direksiyon pompa fiyatını ben atmadım , mustafa abiye sor , veya hasan ustaya ben zaten anlamam hurda işlerinden , ben servise götürüm takarlar parçayı bu arada bizim dreksiyon takımı 1700 liracık canım ,oda 150 , 200 bim km bir değişiyor , bujilerde öyle 100 binde bir

cihanülker' Alıntı:
kürşat 35-38 euroya vardı ,bir aralar ,ben bakmıştım hatta kafayıda bozmuştum ama ,içi bana çok dar gelmişti ,

valla abi almak mesele degil bir sekilde aliriz az daha ucuzlarlarsa filanda tr de bu kadar az olunca bunlar arazi modifiyesi vs , ariza yapinca parcasi filan ciddi sorun olur buyuk problem o. salak tyt neden getirip satmazki adam gibi bunlari

Tempus' Alıntı:
valla onur bu malborocular en gec 5 sene sonra onlari saticak ben bekliycem aportta almak icin ;D

Geç abicim, boyalı böcek onlar, ön aksa bak, videoda söylüyor "for speed on rough terrain" , dakaramı katılacaksın çamuramı gireceksin?

http://www.toyota.com/vehicles/2010/fjcruiser/demos/independent-front-suspension.html

cihanülker' Alıntı:
bu arada disco 2 td5 aracımıda ,zamanında 35,000 euroya almıştım , bugünki para ile kaç para eder hesapla bakalım , açtığı masrafları geçtim

TD5 20-25 bin tl ceanim, sana zamanında oda kaçmış, şimdiki zamanı konuşuyoruz biz ;D ;D

ben sana adres söylüyorum, aldığım fiyatı söylüyorum, sen g..tünden atan birini örnek veriyorsun bana kardeşim ;D ;D ;D herşey burada söylenmiyor, bir sebebi vardır onun 3500 tl demesinin.

ben napayim cep telefonundan edge ile baglaniyorum 3G bile yok burda ;D

bu arada 20, liraya alınacak disco 2 den ,hayır gelmez ,sakın orta yerlerde konuşupta milleti zehirleme , sonra alanın kıçına ,birde 25, 000 lira masraf kaçırırsın

ulen sensiz de olmuyor be ,bak kaç sayfa yazdık ,artık kimse aramıza bile girmiyor , ben şimdi bütün yaz yoğun olacağım ,ruslarla uğraşmak zor iş , sen ne yaparsın bensiz bilmem ,kimle uğraşırsın ,pazar günü erken gel bak ,günü tam yaşayalım

adamlar 24 000 dolara fj cruiser satiyor ya aglamak istiyorum :-[

cihan abiye bu yakisir aslinda ;D

http://www.toyota.com/sequoia/

cihanülker' Alıntı:
al sana bir tane bana 2 -3 yaşında LR 3 , bineyim ,

Lr 3 içinde bir 85 kaçar, onuda arazi şeysine benzetmeye çalışırsın olmaz, vx 100 e bin daha iyi