KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
mustafa abiniye sor bakalım kaça malolmuş ,VX 100 , ayrıca direksiyon pompa fiyatını ben atmadım , mustafa abiye sor , veya hasan ustaya ben zaten anlamam hurda işlerinden , ben servise götürüm takarlar parçayı bu arada bizim dreksiyon takımı 1700 liracık canım ,oda 150 , 200 bim km bir değişiyor , bujilerde öyle 100 binde bir
valla abi almak mesele degil bir sekilde aliriz az daha ucuzlarlarsa filanda tr de bu kadar az olunca bunlar arazi modifiyesi vs , ariza yapinca parcasi filan ciddi sorun olur buyuk problem o. salak tyt neden getirip satmazki adam gibi bunlari
mustafa abiniye sor bakalım kaça malolmuş ,VX 100 , ayrıca direksiyon pompa fiyatını ben atmadım , mustafa abiye sor , veya hasan ustaya ben zaten anlamam hurda işlerinden , ben servise götürüm takarlar parçayı bu arada bizim dreksiyon takımı 1700 liracık canım ,oda 150 , 200 bim km bir değişiyor , bujilerde öyle 100 binde bir
ben sana adres söylüyorum, aldığım fiyatı söylüyorum, sen g..tünden atan birini örnek veriyorsun bana kardeşim ;D ;D ;D herşey burada söylenmiyor, bir sebebi vardır onun 3500 tl demesinin.
bu arada 20, liraya alınacak disco 2 den ,hayır gelmez ,sakın orta yerlerde konuşupta milleti zehirleme , sonra alanın kıçına ,birde 25, 000 lira masraf kaçırırsın
ulen sensiz de olmuyor be ,bak kaç sayfa yazdık ,artık kimse aramıza bile girmiyor , ben şimdi bütün yaz yoğun olacağım ,ruslarla uğraşmak zor iş , sen ne yaparsın bensiz bilmem ,kimle uğraşırsın ,pazar günü erken gel bak ,günü tam yaşayalım