7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,593
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

kürşat alttaki daha geniş drek falan yok daha güzel.
öyle sel mel geliyosa aman dikkat et.fazla derinde olmasın

Etiketler

LR ın TC ü de aynen eklenmiş ;D ;D

http://www.toyota.com/vehicles/2010/fjcruiser/demos/active-traction-control.html

Tempus' Alıntı:
http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/shop/advertise_detail.php?ad_id=4066489

Kürşat bir ara bende takmıştım kafaya, gölbaşında çok aradım böyle biryeri. FJ40 ı toplamaktan vazgeçince dükkandanda vazgeçtim :smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
kürşat alttaki daha geniş drek falan yok daha güzel.
öyle sel mel geliyosa aman dikkat et.fazla derinde olmasın

valla abi gidip bakicam ikisinede, boyle bir yer olursa modifiyeli arabalarin fotograflarinida cekmeyi dusunuyorum is olarak

;D ;D ;D
SH102335.jpg
SH102338.jpg
SH102344.jpg
SH102366.jpg
SH102368.jpg
SH102370.jpg
SH102371.jpg
SH102372.jpg
SH102373.jpg

hsbasar' Alıntı:
Kürşat bir ara bende takmıştım kafaya, gölbaşında çok aradım böyle biryeri. FJ40 ı toplamaktan vazgeçince dükkandanda vazgeçtim :smiley:

valla burayi tutarsam %90 defender toplarim gibi geliyor dayanamam ;D

hsbasar' Alıntı:
hobi dükkanı işi ilerleyen zamanlarda başa bela olur.Defalarca uyarmama rağmen Tecrübe edilmiştir yakınlarım tarafından.Ancak işiçin güzel olur bence.

cihanülker' Alıntı:
standart defender lastikleri petlasmı acep :D
Bak şimdi takıla takıla Umutun defenderemi taktınız Umutta aynı zamanda birda jeep xj var defendere ruhunu veremiyor kaç gündür arabası bizde canacar canavar

Şaside prado imiş

http://www.toyota.com/vehicles/2010/fjcruiser/demos/prado-frame.html

yavuz-çelikel' Alıntı:
hobi dükkanı işi ilerleyen zamanlarda başa bela olur.Defalarca uyarmama rağmen Tecrübe edilmiştir yakınlarım tarafından.Ancak işiçin güzel olur bence.

Ben vosvosu toplarken bir vosvos daha toplayacak parça çıkmıştı. Koyacak yer olmadığı için dağıtmıştım hep.
O zamanlar dükkan olsaydı şimdi bir de araziye vosvos yapardık ;D

yunus bager' Alıntı:
Bak şimdi takıla takıla Umutun defenderemi taktınız Umutta aynı zamanda birda jeep xj var defendere ruhunu veremiyor kaç gündür arabası bizde canacar canavar

Haciii ne diyon ?? Canacar mı canavar mıı ?? ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Ben vosvosu toplarken bir vosvos daha toplayacak parça çıkmıştı. Koyacak yer olmadığı için dağıtmıştım hep.
O zamanlar dükkan olsaydı şimdi bir de araziye vosvos yapardık ;D

vosvoslardan buggy yapıyorlar ya, hasta bişi oluyor. :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR