7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,605

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Size baştan 85 000 kaçınca arıza çıkmaması normal, 20 yaşında bir aracın çıkaracağı arıza başka bişey ;)

ben hayatımda 3500 tl ye direksiyon pompasını birtek senden duydum ::smiley: o toyota olmasın.

mustafa abiniye sor bakalım kaça malolmuş :D ,VX 100 , ayrıca direksiyon pompa fiyatını ben atmadım , mustafa abiye sor , veya hasan ustaya ben zaten anlamam hurda işlerinden , ben servise götürüm takarlar parçayı bu arada bizim dreksiyon takımı 1700 liracık canım ,oda 150 , 200 bim km bir değişiyor , bujilerde öyle 100 binde bir

cihanülker' Alıntı:
kürşat 35-38 euroya vardı ,bir aralar ,ben bakmıştım hatta kafayıda bozmuştum ama ,içi bana çok dar gelmişti ,

valla abi almak mesele degil bir sekilde aliriz az daha ucuzlarlarsa filanda tr de bu kadar az olunca bunlar arazi modifiyesi vs , ariza yapinca parcasi filan ciddi sorun olur buyuk problem o. salak tyt neden getirip satmazki adam gibi bunlari

Tempus' Alıntı:
valla onur bu malborocular en gec 5 sene sonra onlari saticak ben bekliycem aportta almak icin ;D

Geç abicim, boyalı böcek onlar, ön aksa bak, videoda söylüyor "for speed on rough terrain" , dakaramı katılacaksın çamuramı gireceksin?

http://www.toyota.com/vehicles/2010/fjcruiser/demos/independent-front-suspension.html

cihanülker' Alıntı:
bu arada disco 2 td5 aracımıda ,zamanında 35,000 euroya almıştım , bugünki para ile kaç para eder hesapla bakalım , açtığı masrafları geçtim :D :D :D

TD5 20-25 bin tl ceanim, sana zamanında oda kaçmış, şimdiki zamanı konuşuyoruz biz ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
mustafa abiniye sor bakalım kaça malolmuş :D ,VX 100 , ayrıca direksiyon pompa fiyatını ben atmadım , mustafa abiye sor , veya hasan ustaya ben zaten anlamam hurda işlerinden , ben servise götürüm takarlar parçayı bu arada bizim dreksiyon takımı 1700 liracık canım ,oda 150 , 200 bim km bir değişiyor , bujilerde öyle 100 binde bir

ben sana adres söylüyorum, aldığım fiyatı söylüyorum, sen g..tünden atan birini örnek veriyorsun bana kardeşim ;D ;D ;D herşey burada söylenmiyor, bir sebebi vardır onun 3500 tl demesinin. ;)

ulen sensiz de olmuyor be ,bak kaç sayfa yazdık ,artık kimse aramıza bile girmiyor , ben şimdi bütün yaz yoğun olacağım ,ruslarla uğraşmak zor iş :D , sen ne yaparsın bensiz bilmem ,kimle uğraşırsın ,pazar günü erken gel bak ,günü tam yaşayalım

adamlar 24 000 dolara fj cruiser satiyor ya aglamak istiyorum :-[

cihan abiye bu yakisir aslinda ;D

http://www.toyota.com/sequoia/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR