7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,632
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Ulen 38 lastiği değil umutun köfteci arabasına , Senin standart vx 100 e tak bakalım yokuştan vazgeçtim düz yolda gidiyormu? Kıyasladığın arabaya bak , ne oranı değişmiş ne bişeyi ,38 i çeviriyor 20 yıllık fındık kadar motorla, kepekliyi 3 le 70 km de çıkıyor daha ne olsun tövbe tövbee.

yarın gelde gidelim şu kepekli rampasına da göster bakayım şu 38 lastikli arazi şeysini ,ne yapıyor ,50 km yapsın bende göreyim , sen galiba bu aralar üstün çok açık yattın :D :D :D :D :D :D :D :D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
valla çokkkkk gördük , o tek teker izleri , sen pazar günü tek tekerinle iz yap ,bakalım gidiyormu gitmiyormu görürüz , hatta istediğin yere girmekte serbestsin bakalım gidiyormu gitmiyormu onuda görmüş oluruz , bu arada vx 100 , 200 basmaz 190 da devirkesici devreye girer ,190 km yapar ,arazidede standart defenderrın yaptığı her şeyi yapar hatta fazlasını yapar hemde standar hali ile emin ol ,

işte sorun burada, 3-5 sayafa geri git 30 000 tl harcanmış vx 100 videolarını izle , birde standart defender videolarını ;D ;D ;D

hatta sen arka römorkada 1,5 ton yük atarsın ,kepekliyi onlada 60 la filançıkarsın , sendeki bütün arabalar gidiyor ,hernedense benim önüme gelen bütün arabalar ,gitmiyor bende bir tuhaflık var galiba allah allah , :D :D :D :D D :D :D :D :D :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
yarın gelde gidelim şu kepekli rampasına da göster bakayım şu 38 lastikli arazi şeysini ,ne yapıyor ,50 km yapsın bende göreyim , sen galiba bu aralar üstün çok açık yattın :D :D :D :D :D :D :D :D

hemen atla gel gps de getir km ye inanmazsın sen ;D ;D amaaaaaa eğer 50 (sen söyledin ben 70 demiştim) den aşağı düşmezsem yalatırım sölediklerini ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
işte sorun burada, 3-5 sayafa geri git 30 000 tl harcanmış vx 100 videolarını izle , birde standart defender videolarını ;D ;D ;D

sen geç ceanim o işleri bana anlatma o masalları , bu işe yeni başlayanlara anlat , siteye göz at , arattır bakalım ,toyota problem diye ne çıkıypr ,birde defender problem diye ne çıkıyor ,bak bakalım , ne çıkacak , direksiyon pompası 3500 lira olan hurda arazi taşıtı :D :D :D :D

yavuz abi 35 lastikli bir bobtail v8 rrc mi, 35 lastikli v8 defendermi daha iyi? arazi performansi ve kirilganlik - saglamlik olarak bakinca

cihanülker' Alıntı:
hatta sen arka römorkada 1,5 ton yük atarsın ,kepekliyi onlada 60 la filançıkarsın , sendeki bütün arabalar gidiyor ,hernedense benim önüme gelen bütün arabalar ,gitmiyor bende bir tuhaflık var galiba allah allah , :D :D :D :D D :D :D :D :D :D :D :D

Ben sustum ;) ancak bayır aşağı 5 i kullanabilen bir araca ben ne diyeyim ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
yok sedat ben LR severim, ve param yettigi surecede LR in en ust modelini alirim. Ama discovery 2 den sonra 3-4 benim icin facia tasarimlar. Arabanin performansini vs deneme geregi bile duymam o tasarimla. Ama mesela ayni sekilde dun yanimdan bir tane malborocularin The Team yazan siyah fj cruiseri gecti, eridim bittim , oysa discovery 3-4 ler yanimdan gecerken benim arabaya bakiyor iclerindekiler ;D ;D ;D

Aynen ya, Fj Cruiser hasta bişi, keşke getirseler şunu Türkiye'ye.. VX 80 gibi olacak ilerde, bulamayacaz piyasada :( :(

fastjunkie' Alıntı:
Aynen ya, Fj Cruiser hasta bişi, keşke getirseler şunu Türkiye'ye.. VX 80 gibi olacak ilerde, bulamayacaz piyasada :( :(

valla onur bu malborocular en gec 5 sene sonra onlari saticak ben bekliycem aportta almak icin ;D

cihanülker' Alıntı:
sen geç ceanim o işleri bana anlatma o masalları , bu işe yeni başlayanlara anlat , siteye göz at , arattır bakalım ,toyota problem diye ne çıkıypr ,birde defender problem diye ne çıkıyor ,bak bakalım , ne çıkacak , direksiyon pompası 3500 lira olan hurda arazi taşıtı :D :D :D :D

Size baştan 85 000 kaçınca arıza çıkmaması normal, 20 yaşında bir aracın çıkaracağı arıza başka bişey ;)

ben hayatımda 3500 tl ye direksiyon pompasını birtek senden duydum ::smiley: o toyota olmasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR