7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,648
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hsbasar' Alıntı:
Yavuz Türkiyede pek kullanılmıyor ama youtuba bakınca arazide bir sürü Disco III var ve arazi kabiliyeti çok iyi aracın.
10 yıl sonra bence sokarız araziye ;D

istanbulda kisirkaya plajinda kumda oynarken aks kesti gecen ay discovery 4 ;D land rover expedition araci

Etiketler

hyavuz2000' Alıntı:
Cihan abi Araçların en genci 20 yaşında.... O tarihten benim hatırladığım HACI MURAT lar kaldı. Onlardan da piyasada yok zaten... Okadarcık tamiratı çok görmeyelim ;)
hakan dikkatini çekerim 1987 model fj 75 pikap aldık geçen gün , motoru 775 000 km de ve hala sağlamdı , senin okadarcık tamirat dediğin yaklaşık 100 milyarcık galiba :D :D

discovery-V8' Alıntı:
mertçe söyle vx100 e kaç para harcadın bende mertçe söyliycem kaç para harcadığımı , sorun derken ne sorunu ben bilmiyorum ben hiç sorun yaşamadım Defenderla ilgili, 20 yaşından büyük ve nerdeyse yola hiç çıkmamaışbir araçtan ne bekliyorsam onlar çıktı. ne eksik ne fazla.

ulen ben hiç atmam harcama konusunda her zaman söylerim , arabamı 56 liraya aldım , yaklaşık 30 milyarda harcamışımdır , ama 15 şede bitirdim

cihanülker' Alıntı:
hakan dikkatini çekerim 1987 model fj 75 pikap aldık geçen gün , motoru 775 000 km de ve hala sağlamdı , senin okadarcık tamirat dediğin yaklaşık 100 milyarcık galiba :D :D

haydaa 1901 den kalma makasları kullanan hurdalarla aynı kefeye koyma gözünü seveyim defenderi ;D ;D ;D ;D ;D makas anam makas ötesi berisi araç makaslı at arabalarına koyuyorlar artık sadece ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ulen ben hiç atmam harcama konusunda her zaman söylerim , arabamı 56 liraya aldım , yaklaşık 30 milyarda harcamışımdır , ama 15 şede bitirdim

;D ;D ;D işte mesele bu kardeşim, Bendeki defendere tüm harcanan 15-16 ona arabanın parasıda dahil plaka masrafıda, muayneside, tanesi 750 tl lik lastiğide ;D ;D ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Yavuz Türkiyede pek kullanılmıyor ama youtuba bakınca arazide bir sürü Disco III var ve arazi kabiliyeti çok iyi aracın.
10 yıl sonra bence sokarız araziye ;D

sedat siz daha LR NİN 1987 model aracını arazide yeni kullanıyorsunuz birader , disco 3 kullanmak hayal ,maddi olarak değil ,araba yürümez ,yürütemessiniz izmirde bir arkadaşımda var dı ,arabaya tam 23500 euroluk aksesuar taktırdı ,vinç snorkel, tamponlar vs vs ,her girdiği yerden çekici ile servise döndü , en sonunda bedavaya sattı aracını hemde turuncu renkte yapılmış disco 3 tü

discovery-V8' Alıntı:
haydaa 1901 den kalma makasları kullanan hurdalarla aynı kefeye koyma gözünü seveyim defenderi ;D ;D ;D ;D ;D makas anam makas ötesi berisi araç makaslı at arabalarına koyuyorlar artık sadece ;D ;D ;D

makinası kaç km deymiş okudunmu yazımı , sen bana bir tane göster sene LR markalı motor 400 000 km geçen

cihanülker' Alıntı:

Abi ben benim araçtan bahsetmiyom ki.. ;D Senin etrafta gördüklerinden bahsettiydim... Birde Allah kazabela vermezse Torunlarımın torunları da o LR ye binecek... ;D ;D ;D , O gün VX falan yalan olur..

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D işte mesele bu kardeşim, Bendeki defendere tüm harcanan 15-16 ona arabanın parasıda dahil plaka masrafıda, muayneside, tanesi 750 tl lik lastiğide ;D ;D ;D ;D ;D

abi 20 vereyim ;D ;D ;D

[attachment=1]

DOC-SalisburyPlain-30-01-10-680-Fave.jpg

discovery-V8' Alıntı:

mesele ne anlamadımki ,LC 100 ile defenderı mı karşılaştırıyorsun , vx 100 yaptığının 3 te birini yapsaydı çoktan alırdım , yılda 50-60 km yapan birisiyim ben , hemde defle yapacağım ,sonra yollarda sürüneceğim , arabaya kasko bile yapmıyorlar leyn ,yolda kapısı açılır ,bagajdan dolap uçar, tekerlek çıkar , bırak şu hurdaları savunmayı ya ,umutun arabası bile 5000 basar defendara, 13 -15 milyara bir ton var ,:D :D :D

cihanülker' Alıntı:
makinası kaç km deymiş okudunmu yazımı , sen bana bir tane göster sene LR markalı motor 400 000 km geçen

geç abicim bunları , Umutun motordan değilmi o, yokuşlarda arkasından ittirdiğim ;D ;D ;D Bir gün sırf motoru uzun ömürlü bir araç almayı düşünürsem ozaman bakarız, bana arazi şeysi lazım eğlenmek için , düz yolda gitsin istemiyorum, motoru uzun ömürlü olsun istemiyorum kendisi uzun ömürlü olsun istiyorum, konfor istemyorum, arazi aracı istiyorum okadar. ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:

sedat lada niva ilede o civik sulu camura o hizla girsen ayni fotografi verir ben o araci belgradda camle parkurunda filan gormek isterim ;D ;D ;D gerci camel parkuruna micir dokmus serefsizler girmeyelim diye yol yapmislar ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR