7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,653
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Ağvanın girişindeki limanın sağ tarafında kalan yarımadada, kayalıklara tırmanırsan yarımadanın arka tarafında bir lahit var..
Kırıp kazmış gerizekalı bazı adamlar altın bulacaz diye..

valla yapmislardir turkiyenin heryerinde var benzerleri, bakarim burdakine de bir ara. Ama bir yerde okumustum o lahit hirsizliklarinin buyuk kismi bizans zamaninda yapilmis, bizanslilar saglam mezar soygunculariymis.

Etiketler

SDC' Alıntı:
Kardeşim insan Ağva'da ekrana, klavyeye bakar mı, Allah Allaaah ;D ;D ;D

yapicak bisey yokki denize girmem bu mevsimde , evin bahcesinde yesil ormana bakip cayimi icerken bir yandan da nette geziyorum iste ;D tam onumden karadenizden gelen su boru hatti geciyor az sonra belki onun insaat yolundan daglara vurup nereye kadar gidebilicem diye deneyebilirim ;D

Tempus' Alıntı:
valla yapmislardir turkiyenin heryerinde var benzerleri, bakarim burdakine de bir ara. Ama bir yerde okumustum o lahit hirsizliklarinin buyuk kismi bizans zamaninda yapilmis, bizanslilar saglam mezar soygunculariymis.

Yok yaa, kamp atacaktık tam lahitin oraya, anında geldi 2 tane bitirim. Arkeolog musunuz vb. bıçak mıçak çıkarmıştı gerizekalılar.

fastjunkie' Alıntı:
Yok yaa, kamp atacaktık tam lahitin oraya, anında geldi 2 tane bitirim. Arkeolog musunuz vb. bıçak mıçak çıkarmıştı gerizekalılar.

sende senin tactical slugmu ne onu cikartsaydin direk ;D ;D ;D

simdi gps de yakinlarda bir golet gordum kesfe gidiyorum guzelse fotolari koyarim ;D

Geldim mucahitim :smiley: haritada gorunen golet cakma bir barajcik goletiymis, zaten arac girislerine beton parcalar koyup kapamislar uzakdan baktim, sonra agvada plajlari filan dolastim, baya boslardi, kum cok yumusamis nerdeyse batiyordum, durup beklesem kesin batardim. sonra vurdum kendimi boru hatti santiye, kamyon yoluna gittim biraz. guzel yerler var, zaten hacili koyu civarinda dere gecisi ve kamp-piknik alani vardi oraya gitmistim 2 hafta once.

cihanülker' Alıntı:
sedat disco 3 ün arka koltukları çok dar , yetişkin biraz zor ama , 10 yaş çocuk filan tamamdır , sen reklamlarına bakma, illa 7 koltuk diyorsan , VX 100 ,arkadaki katlanan koltuklar ,ortadaki koltuklar ile aynı boy hesap et :D :D

ulen ille araya bir vx100 reklamı sokacak adam ;D ;D ;D

Disco III koltukları süper hiç öyle dar mar değil, bende 6 adet var ordan biliyorum ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
ulen ille araya bir vx100 reklamı sokacak adam ;D ;D ;D

Disco III koltukları süper hiç öyle dar mar değil, bende 6 adet var ordan biliyorum ;D ;D

ve o koltuklardan birine ben gayet rahat sığdım ;D

karima disco 3 u gosterip bak bizim arabanin yeni modeli bu dedigimde, ne bu ya boyle ticari arac gibi sakin alma bunlardan dedi ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Cihan bir gün bizide götür oraya kardeşim.. 8)

Faruk abi valla dikine pacolos falan hiç şasın yok, o parkurun en basit yeri Cihanın kaldığı yer çoğu yeri pas geçti zaten, Nacinin Geçtiği yerleri görsen dibin düşer ;D ;D ;D Ben bir yeri deneme gafletinde bulundum eksozu elime aldım ;D ;D ;D

Cihanın defender kaldı dediği yerde kalan defender da ne lastik var ne modifiye, 2,5 dizel standard.

Dikkat indiğim yer Cihanın debelenenip durduğu yer ;)

th_MVI_4235.jpg

Buda Naci nin Defender ı hakkında ufak bir bilgi mahiyetinde ;D ;D ;D

th_defv8power.jpg

Tempus' Alıntı:
karima disco 3 u gosterip bak bizim arabanin yeni modeli bu dedigimde, ne bu ya boyle ticari arac gibi sakin alma bunlardan dedi ;D ;D ;D

Birgün bizde incek ışıklarda durduğumuzda yanımızda bir disco III durdu. Sürücüsü bizim arabayı dikkatlice inceledi.
Tabi gördü kendinden yüksek arazi lastikli, tavanında çadırlı yakışıklıyı.
Bende hanıma dedimki yandakine iyi bak belki 10 yıl sonra ona bineriz ;D

hsbasar' Alıntı:
Birgün bizde incek ışıklarda durduğumuzda yanımızda bir disco III durdu. Sürücüsü bizim arabayı dikkatlice inceledi.
Tabi gördü kendinden yüksek arazi lastikli, tavanında çadırlı yakışıklıyı.
Bende hanıma dedimki yandakine iyi bak belki 10 yıl sonra ona bineriz ;D

aman uzak olsun , belki binerizde onada vx100 muamelesi yaparız, düz yol şeysi olarak, gerçekten yakıtının ekonomikliği ve sürati inanılmaz disco III ün ve araç 2700 kilo.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR