7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,148,049

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hyavuz2000' Alıntı:
Abi ben benim araçtan bahsetmiyom ki.. ;D Senin etrafta gördüklerinden bahsettiydim... Birde Allah kazabela vermezse Torunlarımın torunları da o LR ye binecek... ;D ;D ;D , O gün VX falan yalan olur..

inşallah hakancım , ama temennim bir nesil eziyet çekti bari torunlarımız çekmesin o eziyeti :D :D :D ,

allah ömür verirse ne demek istediğimi , 1-2 yıl sonra anlarsın :D :D :D :

Selamınaleykümmmmmm ;D
Bendeniz Yedigöllerden geldim kendime de geldim az önce... Ebem şey oldu günübirlik gitmek için uzakmış biraz:smiley:))))
Bu arada BJ60'la ilk defa kaput seviyesinde sudan geçtim kalsaydım rezil olacaktım bi başıma ;D ;D ;D

Pazar kaçta nerede buluşuyoruz ve telsiz kanalı ve bandı nedir???? Belli oldu mu acabağıııııı??

discovery-V8' Alıntı:
geç abicim bunları , Umutun motordan değilmi o, yokuşlarda arkasından ittirdiğim ;D ;D ;D Bir gün sırf motoru uzun ömürlü bir araç almayı düşünürsem ozaman bakarız, bana arazi şeysi lazım eğlenmek için , düz yolda gitsin istemiyorum, motoru uzun ömürlü olsun istemiyorum kendisi uzun ömürlü olsun istiyorum, konfor istemyorum, arazi aracı istiyorum okadar. ;D ;D ;D

EEEE ne diyeyim artık ,alışmış kudurmuştan betermiş ,sen artık alışmışsın , :D :D :D :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
sedat siz daha LR NİN 1987 model aracını arazide yeni kullanıyorsunuz birader , disco 3 kullanmak hayal ,maddi olarak değil ,araba yürümez ,yürütemessiniz izmirde bir arkadaşımda var dı ,arabaya tam 23500 euroluk aksesuar taktırdı ,vinç snorkel, tamponlar vs vs ,her girdiği yerden çekici ile servise döndü , en sonunda bedavaya sattı aracını hemde turuncu renkte yapılmış disco 3 tü

Cihan bence yanılıyorsun, ben şu an 1998 model kullanıyorum, Disco 3 2005 te başlıyor yani arada 7 sene var sadece.

Her araç ilk çıktığında problemler yaşıyor, sonra çözümler öğreniliyor. Hatırlarsan VX100 Türkiyede geleceğin arabası demiştim. Şimdi o gelecek yaklaştı ve birçok kişi VX100 alıp araziye girmek istiyor. LR grubunda da Disco III geleceğin aracı olacak.
Bana düzenli olarak Land Rover İnternational dergileri gelmeye başladı. Dergide yayımlanan birçok ekspedisyonda D3 kullanıyor adamlar. ;)

cihanülker' Alıntı:
mesele ne anlamadımki ,LC 100 ile defenderı mı karşılaştırıyorsun , vx 100 yaptığının 3 te birini yapsaydı çoktan alırdım , yılda 50-60 km yapan birisiyim ben , hemde defle yapacağım ,sonra yollarda sürüneceğim , arabaya kasko bile yapmıyorlar leyn ,yolda kapısı açılır ,bagajdan dolap uçar, tekerlek çıkar , bırak şu hurdaları savunmayı ya ,umutun arabası bile 5000 basar defendara, 13 -15 milyara bir ton var ,:D :D :D

Biz kıyaslamıyoruz ki abicim vx 100 le sen kıyaslıyorsun, Defender Defender dir ne eksik ne fazla, vx 100 ü defenderle kıyaslanmaz, vx 100 den defender da olamaz, Defenderden vx 100 olmayacağı gibi, bizim defender dan yol performası beklentimiz yok, ama sen dersen vx 100 yolda 200 basar gelir arazidede defenderin yaptığı herşeyi yapar işte orda dur ancak teker izinden gidersin okadar ;D ;D ;D ;D

ben tyt nin en iyi arazi seylerinin FJ serisi oldugunu dusunuyorum, fj40, fj70, ve gunumuzde fj cruiser. vx serileri vx80 de buna dahil, tam arazi seysi degil, yaklasma ve uzaklasma acilari zaten bunu gosteriyor. Ayni sekilde discovery 2 de oyle. Lr dada harbi arazi seysi def 90. ve discovery 1 kisisel fikrim

umutcelikel' Alıntı:
Selamınaleykümmmmmm ;D
Bendeniz Yedigöllerden geldim kendime de geldim az önce... Ebem şey oldu günübirlik gitmek için uzakmış biraz:smiley:))))
Bu arada BJ60'la ilk defa kaput seviyesinde sudan geçtim kalsaydım rezil olacaktım bi başıma ;D ;D ;D

Pazar kaçta nerede buluşuyoruz ve telsiz kanalı ve bandı nedir???? Belli oldu mu acabağıııııı??

romantik çocuk ,bir daha gideken mesaj atta aynı yerde pişti olmayalım , senden kaçaçam diye ,saklanmadığım yer kalmadı :D :D

Tempus' Alıntı:
sedat lada niva ilede o civik sulu camura o hizla girsen ayni fotografi verir ben o araci belgradda camle parkurunda filan gormek isterim ;D ;D ;D gerci camel parkuruna micir dokmus serefsizler girmeyelim diye yol yapmislar ;D ;D ;D

Kürşat çift taraflı oynamada sen beni geçtin valla ;D
Yakında seni bir TYT ile göreceğiz anlaşılan

cihanülker' Alıntı:
bu arada umutun motor dedğin ,senin defender motoruna 10 basar denemesi bedava , defender yokuşlarda deli gibi gidiyor sanki, kamyoncular yaka silkmiş ulen sizden , köfteci dükkanları , :D :D :D :D :D

Ulen 38 lastiği değil umutun köfteci arabasına , Senin standart vx 100 e tak bakalım yokuştan vazgeçtim düz yolda gidiyormu? Kıyasladığın arabaya bak , ne oranı değişmiş ne bişeyi ,38 i çeviriyor 20 yıllık fındık kadar motorla, kepekliyi 3 le 70 km de çıkıyor daha ne olsun tövbe tövbee.

discovery-V8' Alıntı:
Biz kıyaslamıyoruz ki abicim vx 100 le sen kıyaslıyorsun, Defender Defender dir ne eksik ne fazla, vx 100 ü defenderle kıyaslanmaz, vx 100 den defender da olamaz, Defenderden vx 100 olmayacağı gibi, bizim defender dan yol performası beklentimiz yok, ama sen dersen vx 100 yolda 200 basar gelir arazidede defenderin yaptığı herşeyi yapar işte orda dur ancak teker izinden gidersin okadar ;D ;D ;D ;D

valla çokkkkk gördük , o tek teker izleri , sen pazar günü tek tekerinle iz yap ,bakalım gidiyormu gitmiyormu görürüz , hatta istediğin yere girmekte serbestsin bakalım gidiyormu gitmiyormu onuda görmüş oluruz , bu arada vx 100 , 200 basmaz 190 da devirkesici devreye girer ,190 km yapar ,arazidede standart defenderrın yaptığı her şeyi yapar hatta fazlasını yapar hemde standar hali ile emin ol ,

hsbasar' Alıntı:
Kürşat çift taraflı oynamada sen beni geçtin valla ;D
Yakında seni bir TYT ile göreceğiz anlaşılan

yok sedat ben LR severim, ve param yettigi surecede LR in en ust modelini alirim. Ama discovery 2 den sonra 3-4 benim icin facia tasarimlar. Arabanin performansini vs deneme geregi bile duymam o tasarimla. Ama mesela ayni sekilde dun yanimdan bir tane malborocularin The Team yazan siyah fj cruiseri gecti, eridim bittim , oysa discovery 3-4 ler yanimdan gecerken benim arabaya bakiyor iclerindekiler ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler