7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,605

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
bu arada 20, liraya alınacak disco 2 den ,hayır gelmez ,sakın orta yerlerde konuşupta milleti zehirleme , sonra alanın kıçına ,birde 25, 000 lira masraf kaçırırsın :D :D :D :D :D :D :D

aynen abi , 35 000 in altina TD5, 25 000 in altina v8 disco 2 alirsan , o rakamlarin ustune 5-10 000 korsun , cok sansli degilsen ;D

20 ye disco 2 var demek 5 000 e defender almak gibi bisey ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bu arada 20, liraya alınacak disco 2 den ,hayır gelmez ,sakın orta yerlerde konuşupta milleti zehirleme , sonra alanın kıçına ,birde 25, 000 lira masraf kaçırırsın :D :D :D :D :D :D :D

Abicim seninle benim mentalitem farklı ben sağlam araç aramıyorumki, Disco II alsam ona olduğu gibi binemem zaten , hep içimde kurt olur, Bitiğini alır ihtiyacıma göre dönüştürürüm ben onu, Disco II kupalı Disco I olur sonuçta.

cihanülker' Alıntı:
kürşat kars dönüşünde ,gürcistan plakalı geçti aynısından görsen kafayı sıyırısın ,gemi gibi ,benim araba ile nerdeyse aynı boyuttaydı , :D

abi off road donanimlilari var nette , askeri arac gibi oluyorlar aksesuarla , unimogun moderni gibi goruntusu, yavuz abinin dedigi teknik detaylari bilmem ben test etmeden gormeden anlamam :D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim seninle benim mentalitem farklı ben sağlam araç aramıyorumki, Disco II alsam ona olduğu gibi binemem zaten , hep içimde kurt olur, Bitiğini alır ihtiyacıma göre dönüştürürüm ben onu, Disco II kupalı Disco I olur sonuçta.

ben senin bu zihni sinir projelerinle seviyorum :D :D :D :D :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:

abi disco2 yi bitirirsem bir gun seni ariyim o zaman ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ben senin bu zihni sinir projelerinle seviyorum :D :D :D :D :D :D :D

Botaşınkileri görseydin , işte bu derdin , düz vitesli, orta kilitli, roll cage li, helezonlu disco II, öyle olmayacaksa benimde olmasın zaten ;)

bu arada su ikisinden birisini kiralayip fotograf studyosu yapmayi planliyorum nasil ama ;D ;D ;D

http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/shop/advertise_detail.php?ad_id=3540305

http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/shop/advertise_detail.php?ad_id=4066489

arabayla dukkanima giricem ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
bu arada su ikisinden birisini kiralayip fotograf studyosu yapmayi planliyorum nasil ama ;D ;D ;D

http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/shop/advertise_detail.php?ad_id=3540305

http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/shop/advertise_detail.php?ad_id=4066489

arabayla dukkanima giricem ;D ;D ;D

KAĞITHANEDE bu tip yerleri yağmurdan sonra su deposu olarak kullanırlar dikkatli ol kiralamadan evvel çok iyi araaştır sel suları neresinden geçiyor diye :D :D :D :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
KAĞITHANEDE bu tip yerleri yağmurdan sonra su deposu olarak kullanırlar dikkatli ol kiralamadan evvel çok iyi araaştır sel suları neresinden geçiyor diye :D :D :D :D :D :D

yok abi zaten o kagithane yazan yer aslinda 4 levent sanayi, eski oto sanayinin o civarlar ;D boyle bir yerim olursa yavuz abi gibi kendi defenderimide toplamaya baslarim ufak ufak ;D

Arka dingilide lada niva dan çalmışlar ;D ;D ;D

http://www.toyota.com/vehicles/2010/fjcruiser/demos/rear-suspension.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR