7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,277,168

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Gende sadece soft arazide 1 den aşaya düşmez diye düşünüyorum biz otoyolda hesapladım 1000km yol yaptık 130lt gayet iyiymiş

fastjunkie' Alıntı:
Gel alalım sana da bir Disco
çok zor ;D
TYT ya bindim bir kaç sefer ;D
Tempus' Alıntı:
abi hakkaten ya LR ci ol ya tyt ci sen cok arada kalip arada kaliyorsun ;D
Haklısın ;D

Bu arada diğer sayfada belden aşşa vurup kaçmak yok ;D
ne kadar LR varsa kaçak güreşti zaten ,bir Mustafa abi hakkını verdi onun da videosu bende zaten ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
çok zor ;D
TYT ya bindim bir kaç sefer ;DHaklısın ;D

ne kadar LR varsa kaçak güreşti zaten ,bir Mustafa abi hakkını verdi onun da videosu bende zaten ;D

abi cihan abi ile anlasmamiz oyleydi onun gectigi heryerden gecicekdim ve gectim ;D o batakligada girmezdim ben bana kalsa ama cihan abi girince direk girdim ;D cihana bi o kanala girse mecburen bende giricekdim allahdan girmedi ;D

çok zor ;D
TYT ya bindim bir kaç sefer ;DHaklısın ;D

Çağlar bozuluyor diye ses etmiyorum kendimiz girip kendimiz çıktık heryerden , ezik yamulmuş veya kopmuş tampon, küçülmüş depo, yamulmuş kasılmış kapı ve aynamız yok allaha şükür. ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
abi cihan abi ile anlasmamiz oyleydi onun gectigi heryerden gecicekdim ve gectim ;D o batakligada girmezdim ben bana kalsa ama cihan abi girince direk girdim ;D cihana bi o kanala girse mecburen bende giricekdim allahdan girmedi ;D
batsaydın 3 sene konuşurduk ;D

batsaydın 3 sene konuşurduk ;D

Sen sus bütün fotolara baktım pigme hiçbiryere girmemiş, sen o tamponu evde yamultup geldin dimi uyanık ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen sus bütün fotolara baktım pigme hiçbiryere girmemiş, sen o tamponu evde yamultup geldin dimi uyanık ;D ;D ;D ;D

abi konvoy yaptik kerim abi benim arkamdan geliyordu son araba, bir ara biz gittik onden dere yataginda kerim abi kayboldu, sandimki yukari yola cikip devam etti. 15-20 dakka sonra geldi kirik tamponla artik o arada ne oldu ne bitti bilemiyoruz ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

araç standart pajero
alınan fiyat 29.000 TL
lastik 70,000 gitmiş marschal ,AT
40,000 gitmişim ,açtığı hasar kasnak kırması 350 ytl.

Diğerleri ;D ;D ;D ;D ;D
yap yap yap dipsiz kuyu uğraş dur ;D ;D ;D

Yok ya arkada onuru bekliyordum ,tüymüş çoktan ;D ;D ;D

Bende sayayımmı , standardt defender +2 inch lift, 4 tane lastik ;D ;D ;D sonuç pigme ezme aracı , japon tayfasıyla yan yana gelince yüzlerini görmek için yere eğiliyorum, ayakaltında dolaşmasınlarda birinin üzerine basmayayım diye dua ediyorum ;D ;D ;D ;D

Yakalarsan ezersin ;D ;D ;D