7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,713
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

amaç ne kurşat seyirde aydınlatmamı yoksa durdugun yerde aku bıtırmeden aydınlatmamı

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Bu bagaj kapısını nerde ayarlattırayım abi ??

yahu dedikya takma kafana şekermisin hemen eridin sudan , japondan dönenler böyle oluyor kusursuzluk aramayın kardeşim ofroyt şeysi bunlar suda alır tozda alır, yağda kaçırır ;D

discovery-V8' Alıntı:
Evet her kapı ayrı satılıyor, parça kodları farklı zaten ;)

Bu arada 300 kadar foto yüklendi bucket e devam ediyor ;)

yavuz abi yalnız kerim abinin araç altında, tampon altında, pigmenin yerinden oynamış tamponunun, elinde araca birşey olursa diye araçta bulundurduğu tamir kitinin ve kaput açık fotolarını yayınlamasaydık ;D ;D ;D

defender içindeki fotolarını da ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
yahu dedikya takma kafana şekermisin hemen eridin sudan , japondan dönenler böyle oluyor kusursuzluk aramayın kardeşim ofroyt şeysi bunlar suda alır tozda alır, yağda kaçırır ;D

;D ;D ;D ;D

Bende kabahat kime soruyorum, adam tazecik aracımın altını çizdi yaa daha ilk gün. Canavar.. :'( :'( :'( ;D

RedlinE' Alıntı:
amaç ne kurşat seyirde aydınlatmamı yoksa durdugun yerde aku bıtırmeden aydınlatmamı

ikiside lazim aslinda ama seyir halinde off road surusunde gereken aydinlatma oncelikli, sonrada kamp kurunca gerekecek aydinlatma da lazim. ama sanirim bunlarin hepsini yaparsam cift akuye gecmek lazim

Tempus' Alıntı:
ikiside lazim aslinda ama seyir halinde off road surusunde gereken aydinlatma oncelikli, sonrada kamp kurunca gerekecek aydinlatma da lazim. ama sanirim bunlarin hepsini yaparsam cift akuye gecmek lazim

Senin arıza ışıkları yetmiyor mu yahu aydınlatmaya ??? ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Bende kabahat kime soruyorum, adam tazecik aracımın altını çizdi yaa daha ilk gün. Canavar.. :'( :'( :'( ;D

amanda aman LR ida ne kiymetliymissss ;D ;D ;D cizilmisde uzulurmus ;D ;D ;D

kamp için led lazim benım aracın kenarlarında olan arka taraf ıcın vinçlerken falan işik istiyosan iş makınelerının işiklari var. çok oygun fiyatlari kisa ve dagitici işigi var. o izcideki beyaz jeep ustundekiler ondan mesela
toptancisi eminonunde

fastjunkie' Alıntı:
Senin arıza ışıkları yetmiyor mu yahu aydınlatmaya ??? ;D ;D ;D

arabamda yanan tek bir ariza isigi, sizan damlayan tekbir damla yag ve su bulunmamakdadir , ayrica alttan ve icinden hicbir tikirti ses yoktur , cihan abinin gectigi heryerden de ondan daha iyi gecmistir ;D ;D ;D

bok aticak bisi bulamadilar uyduruyorlar simdi yahu ;D ;D ;D hem sen artik su icindeki fight club cogul kisilik modundan kurtul icindeki japoncu aslinda super egonun urunu bir hayal, aslinda o yoh ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
kamp için led lazim benım aracın kenarlarında olan arka taraf ıcın vinçlerken falan işik istiyosan iş makınelerının işiklari var. çok oygun fiyatlari kisa ve dagitici işigi var. o izcideki beyaz jeep ustundekiler ondan mesela
toptancisi eminonunde

hella filan almaya gerek yokmu diyorsun yani?

Amma yazmışsınız yahu ,oku oku bitmedi. ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi yalnız kerim abinin araç altında, tampon altında, pigmenin yerinden oynamış tamponunun, elinde araca birşey olursa diye araçta bulundurduğu tamir kitinin ve kaput açık fotolarını yayınlamasaydık ;D ;D ;D

defender içindeki fotolarını da ;D ;D ;D

bak yine sessiz sedasız duruyordum. ;D
o pigme tamamen standart ,öle 2-4 yüksltme falan yok , ;D ;D
altınıda sağlamca 2 kere çaktı ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Valla yaa adam kral :smiley:

Ayağını burkmuştu umarım bişeyi yoktur.
Ehh işte bugün işe gidemeyecek kadar :smiley: şimdi iyi sabah giderim

Fotolara bakmaktan yorum yapamadım bukadar sayfa okunurmu yavvv :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:

artık çok geç :(

artık kontrol yavuz abide ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:

Ben şahidim ;D :D ;D

altug onaran' Alıntı:
artık çok geç :(

artık kontrol yavuz abide ;D ;D ;D
Desene hapı yuttuk ;D
yunus bager' Alıntı:
Ehh işte bugün işe gidemeyecek kadar :smiley: şimdi iyi sabah giderim

Fotolara bakmaktan yorum yapamadım bukadar sayfa okunurmu yavvv :smiley:
Yunus baya kötü bir iniş yaptın ,tekrar çok geçmiş olsun .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.