fastjunkie' Alıntı:Bu bagaj kapısını nerde ayarlattırayım abi ??
discovery-V8' Alıntı:Evet her kapı ayrı satılıyor, parça kodları farklı zaten
Bu arada 300 kadar foto yüklendi bucket e devam ediyor![]()
discovery-V8' Alıntı:yahu dedikya takma kafana şekermisin hemen eridin sudan , japondan dönenler böyle oluyor kusursuzluk aramayın kardeşim ofroyt şeysi bunlar suda alır tozda alır, yağda kaçırır ;D
RedlinE' Alıntı:amaç ne kurşat seyirde aydınlatmamı yoksa durdugun yerde aku bıtırmeden aydınlatmamı
Tempus' Alıntı:ikiside lazim aslinda ama seyir halinde off road surusunde gereken aydinlatma oncelikli, sonrada kamp kurunca gerekecek aydinlatma da lazim. ama sanirim bunlarin hepsini yaparsam cift akuye gecmek lazim
fastjunkie' Alıntı:;D ;D ;D ;D
Bende kabahat kime soruyorum, adam tazecik aracımın altını çizdi yaa daha ilk gün. Canavar.. :'( :'( :'( ;D
fastjunkie' Alıntı:Senin arıza ışıkları yetmiyor mu yahu aydınlatmaya ??? ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:kamp için led lazim benım aracın kenarlarında olan arka taraf ıcın vinçlerken falan işik istiyosan iş makınelerının işiklari var. çok oygun fiyatlari kisa ve dagitici işigi var. o izcideki beyaz jeep ustundekiler ondan mesela
toptancisi eminonunde
Tempus' Alıntı:hem sen artik su icindeki fight club cogul kisilik modundan kurtul icindeki japoncu aslinda super egonun urunu bir hayal, aslinda o yoh ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:yavuz abi yalnız kerim abinin araç altında, tampon altında, pigmenin yerinden oynamış tamponunun, elinde araca birşey olursa diye araçta bulundurduğu tamir kitinin ve kaput açık fotolarını yayınlamasaydık ;D ;D ;D
defender içindeki fotolarını da ;D ;D ;D
Ehh işte bugün işe gidemeyecek kadarfastjunkie' Alıntı:Valla yaa adam kral
Ayağını burkmuştu umarım bişeyi yoktur.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Amma yazmışsınız yahu ,oku oku bitmedi. ;D ;D
bak yine sessiz sedasız duruyordum. ;D
o pigme tamamen standart ,öle 2-4 yüksltme falan yok , ;D ;D
altınıda sağlamca 2 kere çaktı ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Amma yazmışsınız yahu ,oku oku bitmedi. ;D ;D
bak yine sessiz sedasız duruyordum. ;D
o pigme tamamen standart ,öle 2-4 yüksltme falan yok , ;D ;D
altınıda sağlamca 2 kere çaktı ;D ;D ;D
Desene hapı yuttuk ;Daltug onaran' Alıntı:artık çok geç
artık kontrol yavuz abide ;D ;D ;D
Yunus baya kötü bir iniş yaptın ,tekrar çok geçmiş olsun .yunus bager' Alıntı:Ehh işte bugün işe gidemeyecek kadarşimdi iyi sabah giderim
Fotolara bakmaktan yorum yapamadım bukadar sayfa okunurmu yavvv![]()