7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,277,291
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Yok be yaaa, ne sunroof'u. Benimkinde bagaj kapısından giriyor... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kafaya takma, kafana damlamaya başlayıncaya kadar , damlamaya başlayınca kendine küçük bir şemsiye al, ingiliz böyle yapmış bunları no dust proof, no water proof, no oil proof ;D ;D

Etiketler

Efendim selamlar..

Grnt084.jpg

;D ;D

Bak bu fotoğrafın iyi oy toplar Onur Yunus, yanında olsaydı Can'ın Mustafayı öptüğü gibi öperdi :D :D :D

Kapı fitilleri hüma da var arayanlar için, benim ihtiyacım olmadı bir ara sorduydum 80-100 lira gibi bişey orjinali, britpart var daha ucuz, metre işi çok daha ucuza gelir birde seçme şansın olurdaha yumuşak daha geniş gibi, yıba çarşısının arkasında kayserili camcı hacı var aklına gelebilecek her aracın kapı fitilleri var ;)

discovery-V8' Alıntı:
Kapı fitilleri hüma da var arayanlar için, benim ihtiyacım olmadı bir ara sorduydum 80-100 lira gibi bişey orjinali, britpart var daha ucuz, metre işi çok daha ucuza gelir birde seçme şansın olurdaha yumuşak daha geniş gibi, yıba çarşısının arkasında kayserili camcı hacı var aklına gelebilecek her aracın kapı fitilleri var ;)

Bu bagaj kapısını nerde ayarlattırayım abi ??

discovery-V8' Alıntı:

yok abicim o bahsettiğin anca tek kapıdır :(

bende biraz araştırmıştım ;D

RedlinE' Alıntı:
altug ledlerı gordunmu

kusura bak arada atlamışım şimdi gördüm abi çok sağol şimdi başka bir proje üzerine yoğunlaştım onu bitirince tekrar çevre aydınlatması olayına dönücem mutlaka haber veririm

abi düğme konusunda marin ürünler satan yerlere de bak inanılmaz şık ve kullanışlı düğmeler var ;)

nette kataloglarıda vardı geçen gün bir yerde denk gelmiştim

altug onaran' Alıntı:
yok abicim o bahsettiğin anca tek kapıdır :(

bende biraz araştırmıştım ;D

Evet her kapı ayrı satılıyor, parça kodları farklı zaten ;)

Bu arada 300 kadar foto yüklendi bucket e devam ediyor ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR