7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,245

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
İlk defa defender ne yakıyor diye bakmak zorunda kaldım, şamadıra sapıttığı için bağlantılarını sökmüştüm gösterge çalışmıyordu, bende her durduğumda fulleyince net rakamlar çıktı.

Defender 110 2,5 benzin , 38 lastik ile ve standart oranlarıyla maximum 780 Kuruş yakıyor, burada maximum çok az şehir içi bolca low da arazi sürüşü, sehir içi dışı karma 650 kuruş yakmış ki motor pek sağlıklı değil bu benim umduğumdan azmış , Dün Yunusla konuştuğumuzda 1 lira falan yakıyordur demişti. :smiley:
Gende sadece soft arazide 1 den aşaya düşmez diye düşünüyorum biz otoyolda hesapladım 1000km yol yaptık 130lt gayet iyiymiş

fastjunkie' Alıntı:
Gel alalım sana da bir Disco :smiley:
çok zor ;D
TYT ya bindim bir kaç sefer ;D
Tempus' Alıntı:
abi hakkaten ya LR ci ol ya tyt ci sen cok arada kalip arada kaliyorsun ;D
Haklısın ;D

Bu arada diğer sayfada belden aşşa vurup kaçmak yok ;D
ne kadar LR varsa kaçak güreşti zaten ,bir Mustafa abi hakkını verdi onun da videosu bende zaten ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
çok zor ;D
TYT ya bindim bir kaç sefer ;DHaklısın ;D

ne kadar LR varsa kaçak güreşti zaten ,bir Mustafa abi hakkını verdi onun da videosu bende zaten ;D

abi cihan abi ile anlasmamiz oyleydi onun gectigi heryerden gecicekdim ve gectim ;D o batakligada girmezdim ben bana kalsa ama cihan abi girince direk girdim ;D cihana bi o kanala girse mecburen bende giricekdim allahdan girmedi ;D

çok zor ;D
TYT ya bindim bir kaç sefer ;DHaklısın ;D

Çağlar bozuluyor diye ses etmiyorum kendimiz girip kendimiz çıktık heryerden , ezik yamulmuş veya kopmuş tampon, küçülmüş depo, yamulmuş kasılmış kapı ve aynamız yok allaha şükür. ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
abi cihan abi ile anlasmamiz oyleydi onun gectigi heryerden gecicekdim ve gectim ;D o batakligada girmezdim ben bana kalsa ama cihan abi girince direk girdim ;D cihana bi o kanala girse mecburen bende giricekdim allahdan girmedi ;D
batsaydın 3 sene konuşurduk ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen sus bütün fotolara baktım pigme hiçbiryere girmemiş, sen o tamponu evde yamultup geldin dimi uyanık ;D ;D ;D ;D

abi konvoy yaptik kerim abi benim arkamdan geliyordu son araba, bir ara biz gittik onden dere yataginda kerim abi kayboldu, sandimki yukari yola cikip devam etti. 15-20 dakka sonra geldi kirik tamponla artik o arada ne oldu ne bitti bilemiyoruz ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Çağlar bozuluyor diye ses etmiyorum kendimiz girip kendimiz çıktık heryerden , ezik yamulmuş veya kopmuş tampon, küçülmüş depo, yamulmuş kasılmış kapı ve aynamız yok allaha şükür. ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D

araç standart pajero
alınan fiyat 29.000 TL
lastik 70,000 gitmiş marschal ,AT
40,000 gitmişim ,açtığı hasar kasnak kırması 350 ytl.

Diğerleri ;D ;D ;D ;D ;D
yap yap yap dipsiz kuyu uğraş dur ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
abi konvoy yaptik kerim abi benim arkamdan geliyordu son araba, bir ara biz gittik onden dere yataginda kerim abi kayboldu, sandimki yukari yola cikip devam etti. 15-20 dakka sonra geldi kirik tamponla artik o arada ne oldu ne bitti bilemiyoruz ;D ;D ;D
Yok ya arkada onuru bekliyordum ,tüymüş çoktan ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

araç standart pajero
alınan fiyat 29.000 TL
lastik 70,000 gitmiş marschal ,AT
40,000 gitmişim ,açtığı hasar kasnak kırması 350 ytl.

Diğerleri ;D ;D ;D ;D ;D
yap yap yap dipsiz kuyu uğraş dur ;D ;D ;D

Bende sayayımmı , standardt defender +2 inch lift, 4 tane lastik ;D ;D ;D sonuç pigme ezme aracı , japon tayfasıyla yan yana gelince yüzlerini görmek için yere eğiliyorum, ayakaltında dolaşmasınlarda birinin üzerine basmayayım diye dua ediyorum ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bende sayayımmı , standardt defender +2 inch lift, 4 tane lastik ;D ;D ;D sonuç pigme ezme aracı , japon tayfasıyla yan yana gelince yüzlerini görmek için yere eğiliyorum, ayakaltında dolaşmasınlarda birinin üzerine basmayayım diye dua ediyorum ;D ;D ;D ;D
Yakalarsan ezersin ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR