7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,104
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuzu görenlerin tepkisi ,
Annaaaaa lastiğe araba takmışlar ;D ;D ;D
Bu arada Defender ilk defa uzun yol yaptı tebrikler ;D ;D ;D

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
..............
Bu arada Defender ilk defa uzun yol yaptı tebrikler ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ne diyon be sen kapatıp geldim Güvenç sapağında 15 dakika bekledim arkadan gelen otoyol şeysilerini ;D ;D ;D Ufuğa sor inanmazsan, telsizi duyma problemi hariç hiç problemim olmadı ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen tamponu biyere koyunca nasıl olsa durursun, ben durabilirmiyim bilemiyorum artık ;D ;D ;D ;D
daha önceden zaten karpuzu eline almış olursun ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ne diyon be sen kapatıp geldim Güvenç sapağında 15 dakika bekledim arkadan gelen otoyol şeysilerini ;D ;D ;D Ufuğa sor inanmazsan, telsizi duyma problemi hariç hiç problemim olmadı ;D ;D ;D
hangi motorla kapadın senin motorun aynısı benim ufaklığın akülü arabasında var o da 70 yapıyor ;D ;D ;D
biz kapama terimini 180 sonrası için konuşuyoruz ,70 yapınca sevinmiyoruz ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

valla bekledi yalan yok :smiley:

daha önceden zaten karpuzu eline almış olursun ;D ;D ;D hangi motorla kapadın senin motorun aynısı benim ufaklığın akülü arabasında var o da 70 yapıyor ;D ;D ;D
biz kapama terimini 180 sonrası için konuşuyoruz ,70 yapınca sevinmiyoruz ;D ;D ;D

Kapama deyince aklıma kuzu kapama geldi beyaw ;D ;D ;D Bide pigme kapama var onu bilahare yiycez ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kapama deyince aklıma kuzu kapama geldi beyaw ;D ;D ;D Bide pigme kapama var onu bilahare yiycez ;D ;D
yapma ya bu saatte ,zaten kampta 2 kilo falan almışımdır. ;D ;D ;D
Pigmeyi yakaladın yakaladın ,yoksa ,tek arabaya karar verirsem TYT olacak ,izinden bile gelemezsin ;D ;D ;D

yapma ya bu saatte ,zaten kampta 2 kilo falan almışımdır. ;D ;D ;D
Pigmeyi yakaladın yakaladın ,yoksa ,tek arabaya karar verirsem TYT olacak ,izinden bile gelemezsin ;D ;D ;D

Biz çok gördük , bir adım öne gidemezsin , burnunu bile sokamazsın ;D ;D ;D ne hikmetse......... neyse söylemiim şimdi ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
şimdi bundan var bir tane orjinal tek kapı parası olsa böyle yapicak bekliyor ;D

[attachment=1]

Günaydın.
1957 chevrolet üstüne araba yapılmadı benim gözümde.O kuyruk o ön çamurluk zerafeti ve ergonomisi mükemmeldir. Araçtaki görüş açısı yeni model hiçbir araçta yoktur.
Bu arada 1955 aynı modeli 1969 mustangla takasladım 2 sene sonra mustangla suburbanı takasladım. Dünya üzerinde başka böyle bir takas yapan varmıdır bilmem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
takasları yaparken realiteye baktım.Mustangı adam etmek için en az 30000 dolar lazımdı. siniri stresi cabası.İki hobi aracı fazla gelecek , en iyisi takas.Düz mantık işlettim.Aldım suburbanı. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR