Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
abi geçen ay bunun 54 yada 55 di tam hatirlamiyorum sanırım ilk modeli, direksiz bir tane getirdiler, yere yakın. Mat siyah. Öldüm bittim arabaya, sanayide 1 hafta kapılarında durdu gelip satılıkmı diye sorup kurcalayandan bıkıp sattılar.
yavuz-çelikel' Alıntı:Günaydın.
1957 chevrolet üstüne araba yapılmadı benim gözümde.O kuyruk o ön çamurluk zerafeti ve ergonomisi mükemmeldir. Araçtaki görüş açısı yeni model hiçbir araçta yoktur.
Bu arada 1955 aynı modeli 1969 mustangla takasladım 2 sene sonra mustangla suburbanı takasladım. Dünya üzerinde başka böyle bir takas yapan varmıdır bilmem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
takasları yaparken realiteye baktım.Mustangı adam etmek için en az 30000 dolar lazımdı. siniri stresi cabası.İki hobi aracı fazla gelecek , en iyisi takas.Düz mantık işlettim.Aldım suburbanı. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
abi geçen ay bunun 54 yada 55 di tam hatirlamiyorum sanırım ilk modeli, direksiz bir tane getirdiler, yere yakın. Mat siyah. Öldüm bittim arabaya, sanayide 1 hafta kapılarında durdu gelip satılıkmı diye sorup kurcalayandan bıkıp sattılar.