7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,104
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yavuz-çelikel' Alıntı:
Günaydın.
1957 chevrolet üstüne araba yapılmadı benim gözümde.O kuyruk o ön çamurluk zerafeti ve ergonomisi mükemmeldir. Araçtaki görüş açısı yeni model hiçbir araçta yoktur.
Bu arada 1955 aynı modeli 1969 mustangla takasladım 2 sene sonra mustangla suburbanı takasladım. Dünya üzerinde başka böyle bir takas yapan varmıdır bilmem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
takasları yaparken realiteye baktım.Mustangı adam etmek için en az 30000 dolar lazımdı. siniri stresi cabası.İki hobi aracı fazla gelecek , en iyisi takas.Düz mantık işlettim.Aldım suburbanı. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

abi geçen ay bunun 54 yada 55 di tam hatirlamiyorum sanırım ilk modeli, direksiz bir tane getirdiler, yere yakın. Mat siyah. Öldüm bittim arabaya, sanayide 1 hafta kapılarında durdu gelip satılıkmı diye sorup kurcalayandan bıkıp sattılar.

Etiketler

o dünya başka bir dünya. Bak karışmam sonra O mesajları sil.Aklıma düşürme durduk yerde ;)
.kotü adam seni. ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
o dünya başka bir dünya. Bak karışmam sonra O mesajları sil.Aklıma düşürme durduk yerde ;)
.kotü adam seni. ;D ;D ;D ;D

esas başka bir araba var, eski camaro sarı, arkası daha geniş, özel bir versiyonmuş az üretileni, arka lastikler önün 2 katı genişlikde takılıyor , süper charger lı saçma sapan bir motoru var 450 tane beygirimi ne var, oda duruyor tükkanda sayısaldan para çıksa ilk onu alıcam ;D

abi sen bu kadar amerikan seviyosan suburbanla ne uğraşıyorsun alsana bir tane tahoe sport ;D

Tempus' Alıntı:
esas başka bir araba var, eski camaro sarı, arkası daha geniş, özel bir versiyonmuş az üretileni, arka lastikler önün 2 katı genişlikde takılıyor , süper charger lı saçma sapan bir motoru var 450 tane beygirimi ne var, oda duruyor tükkanda sayısaldan para çıksa ilk onu alıcam ;D

abi sen bu kadar amerikan seviyosan suburbanla ne uğraşıyorsun alsana bir tane tahoe sport ;D

tahoe den daha kemikli sağlam bunlar.prizmatik araçları seviyorum.Ayrıca bunun parçası ucuz birde her noktasını tanıyorum aracın hacim çok sıkıntı değil benim için.Diferansiyeli değiştireceğim birtek orası zayıf kemiklisini takacağım bir arada eksantrik atacağım içine o kadar.

yavuz-çelikel' Alıntı:
tahoe den daha kemikli sağlam bunlar.prizmatik araçları seviyorum.Ayrıca bunun parçası ucuz birde her noktasını tanıyorum aracın hacim çok sıkıntı değil benim için.Diferansiyeli değiştireceğim birtek orası zayıf kemiklisini takacağım bir arada eksantrik atacağım içine o kadar.

sen daha iyi bilirsin abi, hacim sıkıntı değilse mesele yok :smiley:

Arthur bildiğim kadari ile gelişim aşamasında (gerçi bu şüreç Yavuz için sonsuzluğa uzanır ya neyse ;D )

Tempus' Alıntı:
günaydın :smiley: yavuz abi sen artur a v8 takmıycakmıydın?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Günaydın ;D ;D ;DRahat duramaz ;D ;D ;D illaki bir zaman takacaktır ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Arthur bildiğim kadari ile gelişim aşamasında (gerçi bu şüreç Yavuz için sonsuzluğa uzanır ya neyse ;D )

Elbette takıcam ;D Arkadaşlarımız inanmasada bu araç standart herşeyini kendim yaptım bu benim hobim yavaş yavaş işimden zaman buldukça kimi zaman sabahın 4 ünde kimi zaman hafta sonu fırsat buldukça yavaş yavaş yeniliyorum.

Hocam doğru tespit i yapmış henüz gelişiyor , motor ve şanzımanımda hazır onlarda standart ne oran ne bişey değişmeyecek zaman buldukça tamamlayacağım, sanıyorum 5 yıl sonra 18 ci yaşgünümde biter ;D ;D ;D

ben motoru şanzumanı aldığını biliyorumda yavuz abinin şimdiye kadar takardı diye bekliyordum ben sabredemezdim ;D

Tempus' Alıntı:
ben motoru şanzumanı aldığını biliyorumda yavuz abinin şimdiye kadar takardı diye bekliyordum ben sabredemezdim ;D

Hakanın mobidick bitmeden ne discoya ne Def e bişey yapmıycam, o çıksın hayırlısıyla sıra bana gelecek ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR