7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,583
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

onur ucuz etin yahnisi pek olur kardeşim geç bu sevdaları , al bir suzuki bin paşa paşa benden tekrar tekrar söylemesi , sonra çok ağlarsın , toyota kamyonetinle geçirdiğin günleri mumla arasın , cihan abim demişti deme ,gel vazgeç bu sevdadan :D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
aynen dön oraya dön buraya uyuyamadım , ya bu arada tırtıldasn haberi olan varmı bugün 3 defa aradım cvp vermedi telefonu merak etttim tırtılı yahu ?

dede geldi ama yavuz abiden henüz haber yok :smiley:

acemi80' Alıntı:
Yunus Hayırlı olsun bu haber hepimizi mutlu etti
Sağol hocam bugüne kadar 5 aydı tabiki boş değildim ama sabit iş olmayınca olmuyor bu işlerin pek düzeleceği yok 2 sen önceki paraya ve 2 tam ikramiye eksiğine tekrar aynı yerde başladık artık işler düzelirse iyi olacak yoksa alçak sürünmeye devam

yunus bager' Alıntı:
Sağol hocam bugüne kadar 5 aydı tabiki boş değildim ama sabit iş olmayınca olmuyor bu işlerin pek düzeleceği yok 2 sen önceki paraya ve 2 tam ikramiye eksiğine tekrar aynı yerde başladık artık işler düzelirse iyi olacak yoksa alçak sürünmeye devam

yunus nerde çalışıyorsun , yani meslek ne ?

cihanülker' Alıntı:
onur ucuz etin yahnisi pek olur kardeşim geç bu sevdaları , al bir suzuki bin paşa paşa benden tekrar tekrar söylemesi , sonra çok ağlarsın , toyota kamyonetinle geçirdiğin günleri mumla arasın , cihan abim demişti deme ,gel vazgeç bu sevdadan :D
Al bendende o kadar ne işin var kocaman kamyonlarla alsana küçük bişey mesela jimiy hastayım bu arabalara hemine sabit aks tam şase

cihanülker' Alıntı:

Ne ucuzu abi hangi ucuz :D

cihanülker' Alıntı:
yunus nerde çalışıyorsun , yani meslek ne ?
Abi makina imalat 20 yıldır bu işle uğraşıyorum :smiley: dedim yavuz abiye bul bana ankaradan bir iş akşamlarıda land rover toplarız ama bulamadı :smiley:))

yunus bager' Alıntı:
Al bendende o kadar ne işin var kocaman kamyonlarla alsana küçük bişey mesela jimiy hastayım bu arabalara hemine sabit aks tam şase

Seviyorum :smiley:)

Jimny 'yi ne yapıcam yahu 1.3 motor. Bilkentin yokuşunu çıkana kadar depo bitiyor.. Bırah allasen. :-*

Yavv şaka maka ama Yavuz abiyi özledik yavv Ufuk abi ve Sevtap abla Yavuz abi yok diye pek takılmıyor

yunus bager' Alıntı:
Abi makina imalat 20 yıldır bu işle uğraşıyorum :smiley: dedim yavuz abiye bul bana ankaradan bir iş akşamlarıda land rover toplarız ama bulamadı :smiley:))

aman yunus ya ben ankaradan tüymek için fırsat kolluyorum sakın heee ,buraya gelme boğulursun valla , ben kafayı yiyiorum , denizi olmayan memleket olmazmış derlerdi inanmazdım ,doğruymuş :D

fastjunkie' Alıntı:
Seviyorum :smiley:)

Jimny 'yi ne yapıcam yahu 1.3 motor. Bilkentin yokuşunu çıkana kadar depo bitiyor.. Bırah allasen. :-*
Yok yav sen iflah olmassın defendermi al demem gerekiyor illaki hem kızlar küçük araçlardan daha çok hoşlanır :smiley:)))

cihanülker' Alıntı:
aman yunus ya ben ankaradan tüymek için fırsat kolluyorum sakın heee ,buraya gelme boğulursun valla , ben kafayı yiyiorum , denizi olmayan memleket olmazmış derlerdi inanmazdım ,doğruymuş :D

;D ;D ;D ;D ;D yok abi bizimkisi laf olsun diye denizi olmayan yerde ne işim var benim Manisada açemi birliğinden öndeki ovayı deniz diye hayal ederek 82 günü gecirdim kıbrısa gidince iyi oldu ama 4 tarafın deniz olmasıda sıkıyor adamı :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR