7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,597
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
aynen al bir mini cooper veya RX 8 mazda bak ,kampüsdeki havaya ,gerisi boş bırak şu kamyonetleri yahu ,veya al benim arabayı takıl acaip havan olur

abi onur her araca bir kulp buluyor ;D

birazdan senin araç içinde ne o tenteli falan okulda dondurma mı satıcam derse şaşırmam ;D ;D ;D

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Yok yav sen iflah olmassın defendermi al demem gerekiyor illaki hem kızlar küçük araçlardan daha çok hoşlanır :smiley:)))

Onu kim söylemişse sana yanlış söylemiş, kızlar küçük hiçbişeyden hoşlanmaz...

;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D yok abi bizimkisi laf olsun diye denizi olmayan yerde ne işim var benim Manisada açemi birliğinden öndeki ovayı deniz diye hayal ederek 82 günü gecirdim kıbrısa gidince iyi oldu ama 4 tarafın deniz olmasıda sıkıyor adamı :smiley:))

yaw insan kıbrısta hiç sıkılır mı ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Onu kim söylemişse sana yanlış söylemiş, kızlar küçük hiçbişeyden hoşlanmaz...

;D ;D ;D ;D ;D
Bak şimdi gene kızdırıyorsun beni korkuyorum yengen görecek yazdıklarımı :-X :-X lan benim ömrüm kızlarlan geçti ;D ;D ;D ;D akdeniz ege sahillerini yanlızmı gezdim zannediyorsun

altug onaran' Alıntı:
ben güzelyurt-mevlevideydim ama gece tüm kıbrıs benimdi ;D ;D ;D
Ya sen en azından portakal ağaçlarını gördün ben ordayken girne lefkoşe yolu yeni başlamıştı anla yanı tam mahrumiyet bölğesi

yunus bager' Alıntı:
Bak şimdi gene kızdırıyorsun beni korkuyorum yengen görecek yazdıklarımı :-X :-X lan benim ömrüm kızlarlan geçti ;D ;D ;D ;D akdeniz ege sahillerini yanlızmı gezdim zannediyorsun

ahahahahhaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR