yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Emrah ve Eren sağolun
Emrah ve Eren sağolun
Ya o dönem zimmetimde 3 araç vardıfastjunkie' Alıntı:abi zamanında l200 magnum'u araştırmışsın sanırım ne sonuca vardın ??
fastjunkie' Alıntı:abi zamanında l200 magnum'u araştırmışsın sanırım ne sonuca vardın ??
Ben daha fazla diye biliyorum hatta bu forumdan bir arkadaş 750 tl den bahsediyorduerenatac' Alıntı:.Çamurluk dodiğinin bir tanesine 275 milyon gibi bir rakam diyorlardı...
yunus bager' Alıntı:Ben daha fazla diye biliyorum hatta bu forumdan bir arkadaş 750 tl den bahsediyordu
yunus bager' Alıntı:Ben daha fazla diye biliyorum hatta bu forumdan bir arkadaş 750 tl den bahsediyordu
erenatac' Alıntı:Onur magnumu komşum kullanıyor,gayet memnun.Bende Vitaraları almadan önce çok niyetliydim bu araca ama parça fiyatlarından dolayı vazgeçtim.Çamurluk dodiğinin bir tanesine 275 milyon gibi bir rakam diyorlardı... Birde arazide boyu çok uzun kalıyormuş,zırt pırt arkası takılıyormuş..
Ama diğer yandan pajero alt yapısı ve standart %100 arka kilit güzelliği var..
Ah be onurcum benim yaşım 33 senin yaşın kadar l200 modeli kullandım ben sana şimdi kullandığımız l200 den bahsetmiyorum bahsedersem zate direk kapıya koyma derimfastjunkie' Alıntı:Abicim Yeni L200 ile Magnumu karıştırıyorsun, Senin kullandığın 2006 sonrası L200, ben öncesinden bahsediyorum.
yunus bager' Alıntı:Ah be onurcum benim yaşım 33 senin yaşın kadar l200 modeli kullandım ben sana şimdi kullandığımız l200 den bahsetmiyorum bahsedersem zate direk kapıya koyma derim
anlamam ben öyle magnum namgum çift kabin miçsubişhi işte en eskisinden en yenisine kadar kullandım toyota aynı şekilde ranger aynı şekilde isuzu aynı şekilde sadece nissaanın yenilerinihıç kullanmadım
Ahanda bundan behsetmiyormusunfastjunkie' Alıntı:Anlıyorum,
Ama bu senin yanlış araçtan bahsettiğin gerçeğini değiştirmiyor Bagerim Yunusum
yunus bager' Alıntı:Ahanda bundan behsetmiyormusun
cihanülker' Alıntı:ne oluyu ulen burada hala yatmadınızmı sizzz , yunus hayırlı olsun çok sevindim
altug onaran' Alıntı:abi bizim normal saatlerimiz ;D uyku tutmadı galiba ;D
Sağol abi ya onur her zamankigibi gene beni kızdırıyorcihanülker' Alıntı:ne oluyu ulen burada hala yatmadınızmı sizzz , yunus hayırlı olsun çok sevindim
şimidi sana bu lafı kimden duyduğumu da söylerim aynı renkte aynı araç izmirden bak şimdiismini unuttum baz istasyonu tamiri yapan biriydi eski konuları karıştır bulursun yandım anam diye bağırıyordufastjunkie' Alıntı:Evet,
Ama dodik 750 lira diye bahsedilen l200 bu l200 değil, yeni l200