7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,583

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
abi zamanında l200 magnum'u araştırmışsın sanırım ne sonuca vardın ??
Ya o dönem zimmetimde 3 araç vardı
hilux 2,4 yakıtı azdı konforu yoktu mekanik sorun yaşamadım
nissan konforluydu ama direksiyon sona dayanınca caaarr dire ses yapıyordu sorun yaşamadım
l200 bu 2 aracın ortası

fastjunkie' Alıntı:
abi zamanında l200 magnum'u araştırmışsın sanırım ne sonuca vardın ??

Onur magnumu komşum kullanıyor,gayet memnun.Bende Vitaraları almadan önce çok niyetliydim bu araca ama parça fiyatlarından dolayı vazgeçtim.Çamurluk dodiğinin bir tanesine 275 milyon gibi bir rakam diyorlardı... Birde arazide boyu çok uzun kalıyormuş,zırt pırt arkası takılıyormuş..
Ama diğer yandan pajero alt yapısı ve standart %100 arka kilit güzelliği var..

yunus bager' Alıntı:
Ben daha fazla diye biliyorum hatta bu forumdan bir arkadaş 750 tl den bahsediyordu

Servis fiyatı dediğin gibi olabilir yunus.. Aracın parçaları cidden pahalıydı..

yunus bager' Alıntı:
Ben daha fazla diye biliyorum hatta bu forumdan bir arkadaş 750 tl den bahsediyordu

Abicim Yeni L200 ile Magnumu karıştırıyorsun, Senin kullandığın 2006 sonrası L200, ben öncesinden bahsediyorum.

erenatac' Alıntı:
Onur magnumu komşum kullanıyor,gayet memnun.Bende Vitaraları almadan önce çok niyetliydim bu araca ama parça fiyatlarından dolayı vazgeçtim.Çamurluk dodiğinin bir tanesine 275 milyon gibi bir rakam diyorlardı... Birde arazide boyu çok uzun kalıyormuş,zırt pırt arkası takılıyormuş..
Ama diğer yandan pajero alt yapısı ve standart %100 arka kilit güzelliği var..

Kilit işi güzel evet. Yıl arttıkça parça fiyatı düşer belki ?

fastjunkie' Alıntı:
Abicim Yeni L200 ile Magnumu karıştırıyorsun, Senin kullandığın 2006 sonrası L200, ben öncesinden bahsediyorum.
Ah be onurcum benim yaşım 33 senin yaşın kadar l200 modeli kullandım ben sana şimdi kullandığımız l200 den bahsetmiyorum bahsedersem zate direk kapıya koyma derim
anlamam ben öyle magnum namgum çift kabin miçsubişhi işte en eskisinden en yenisine kadar kullandım toyota aynı şekilde ranger aynı şekilde isuzu aynı şekilde sadece nissaanın yenilerinihıç kullanmadım

yunus bager' Alıntı:
Ah be onurcum benim yaşım 33 senin yaşın kadar l200 modeli kullandım ben sana şimdi kullandığımız l200 den bahsetmiyorum bahsedersem zate direk kapıya koyma derim
anlamam ben öyle magnum namgum çift kabin miçsubişhi işte en eskisinden en yenisine kadar kullandım toyota aynı şekilde ranger aynı şekilde isuzu aynı şekilde sadece nissaanın yenilerinihıç kullanmadım

Anlıyorum,
Ama bu senin yanlış araçtan bahsettiğin gerçeğini değiştirmiyor Bagerim Yunusum :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Anlıyorum,
Ama bu senin yanlış araçtan bahsettiğin gerçeğini değiştirmiyor Bagerim Yunusum :smiley:
Ahanda bundan behsetmiyormusun

l200_4x4.jpg

cihanülker' Alıntı:
ne oluyu ulen burada hala yatmadınızmı sizzz , yunus hayırlı olsun çok sevindim :D
Sağol abi ya onur her zamankigibi gene beni kızdırıyor :smiley:
fastjunkie' Alıntı:
Evet,

Ama dodik 750 lira diye bahsedilen l200 bu l200 değil, yeni l200 ;)
şimidi sana bu lafı kimden duyduğumu da söylerim aynı renkte aynı araç izmirden bak şimdiismini unuttum baz istasyonu tamiri yapan biriydi eski konuları karıştır bulursun yandım anam diye bağırıyordu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR