7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,559
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Selamlar :smiley:

Vay be biz yana yana Dede'yi ararken adam teknelerde keyif yapıyormuş :-\

Alacağın olsun, hain Dede :mad:

Nejatcım bu gün bana gelen kargodan sana iletmem için bir emanet çıktı :smiley:

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Araç içindeki kullanım şeklini ve araç anteninin resmini göndersene. Bana sök-tak kablolar vs teferruatlı gibi geliyor. 48 -78 gibi sabit sadece mayk'ı al bas konuş daha rahat diye düşünüyorum.

Nejat biz Osmaniye ekibi olarak alan42 Multi kulanıyoruz. Dün yayladan gelirken, Toroslarda giden iki tır cının konuşmalarını dinleyerek geldik adamlar Pozantıda olduklarını biride Tekirden çıkmak üzere olduğunu söylüyordu. ;D Bizim için korkunç bir mesafe

Söküp takma meselesine gelince sökülecek birşey yok sadece çakmaktan çıkarıyorsun toplayıp eve getiriyorsun ne telsiz nede anteni riske atmıyorsun. O antenle sokağa park ettiğinde acaba çocuklar kırarmı? hırsız çalarmı endişesi yaşıyorsun

fastjunkie' Alıntı:
Sevtap Hanım Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun :smiley:))

Evet Sevtap ve bütün hanımların günü kutlu olsun.

Bu arada Sevtap'a ayrıca geçmiş olsun dilemek gerekiyor, memleketindeki deprem için.

ufukozkan' Alıntı:
22 metrelik yat :smiley: istinye olunca herkesi unuttum :smiley: :smiley:

Haksızsın diyemiycem :D

fastjunkie' Alıntı:
Sevtap Hanım Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun :smiley:))

ufukozkan' Alıntı:
Sevtap ve bizim kızların günü kutlu olsun :smiley: :smiley:

acemi80' Alıntı:
Evet Sevtap ve bütün hanımların günü kutlu olsun.

Bu arada Sevtap'a ayrıca geçmiş olsun dilemek gerekiyor, memleketindeki deprem için.

Benim nazik, ince ruhlu arkadaşlarım, teşekkür ederim :smiley:

"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" kutlu olsun :smiley:

Bu konu ile ilgili başlığa, lafı ağzımdan alan bir bayan yazarımızın görüşlerini ekledim ve okumak isteyeceğinizi düşünüyorum:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5270.msg576440#msg576440

Deprem konusuna gelince...

Ben Erzincan'lıyım, deprem Elazığ'da olmuş ama hiç farketmez...
Biz o felaketin nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliriz, bu yüzden şu anda oralarda yaşanan acı tanıdık bize...
Ne yazık ki bizim oraların değişmez kaderi...
Memleketimde gördüğüm güzellikler beni hep ürkütür.
Sanki tüm o güzelliğin altında, kilometrelerce altında yaşayan bir canavar var ve "O" ara-sıra yeryüzüne çıkıp, herşeyi altüst edip, bu güzellikten hırsını alıp gidiyor...
Çocukluğumda yaşadığım depremlerin bilinçaltıma yerleştirdiği bu canavar hikayesini unutmuş, korkularımı yenebilmiş değilim hala...

Ama o canavar beni durduramaz, herşeye rağmen bir gün mutlaka kendi topraklarıma geri döneceğim :smiley:

Sevtap, Erzincanlı olduğunu bilmeme rağmen Elazığ lı imişsin gibi algılamışım bu yanlışlık için özür dilerim ama neyse sen gerektiği gibi cevabı vermişsin zaten

bugün defender için konsola başlayacaktım ama fırsatım olmadı tüm gün zımpara ile uğraştım :(

snorkel projesi bitmek üzere yarın "t*y*t*LANDc*u*e*r" yazısı eklenip boyası yapılıcak ;D

montaj sonrası tekrar foto atarım. aslında kafayı safari yapıcaktık ama sadece kafa almak TR de biraz pahalı dediler bizde ebaydan alıp beklemek istemedik. belki ilerde kafayı değiştirebiliriz.

buarada kafanın içinde su için havuz ve tahliye yapıldı ordan zaten geçebilirse geçen su çamurluk kısmındaki havuzda takılır. filtreninde yağlı olduğunu düşünürsek bundan sonra sadece ateşleme sisteminin yalıtımı kaldı

[attachment=1]

[attachment=2]

IMGP0119.jpg

IMGP0121.jpg

Altuğ, harikasın !!! Ellerine sağlık. Araba değil ama şnorkel 1 numara olmuş ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Altuğ, harikasın !!! Ellerine sağlık. Araba değil ama şnorkel 1 numara olmuş ;D

abi teşekklürler aslında ben sadece tasarım ve teknik destek verdim bakalit işini bir arkadaşımız yaptı bu sefer temiz kaldım ;D

Harika birşey http://www.mm-4x4.com/5-super-lift-kit---as-fitted-to-our-defender--bbc-top-gears-range-rover-3485-p.asp

Yalnız bunu Disco I V8'e mi? Defender 110 V8'e mi yoksa Defender 90 V8'e mi yapmak lazım ona karar veremedim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri