o zaman hiç bulaşma pmr ile devam Örnek ben cihan yavuz kerim çıkdık pmr ile ne işimiz var. bi dönemeç oldumu pmr gitmeznkurtkaya' Alıntı:Araç dışında PMR olmaz mıydı? Daha ufak basit. Mesafe az ama daha yaygın kullanıcısı var.
Araç anteni işini nasıl hallettiniz? ML145 mi kullanıyorsunuz?
ufukozkan' Alıntı:o zaman hiç bulaşma pmr ile devam Örnek ben cihan yavuz kerim çıkdık pmr ile ne işimiz var. bi dönemeç oldumu pmr gitmez
anten ufuk president teksas power 8000 7/8
cihan " " "
kerim ml 145
yavuz muhtelif
nacizane ; Alan 42+ML 145 anten = 1 sabit araç telsizi +1 iyi bir mobil telsiz haline geliyornkurtkaya' Alıntı:Ben araçda sabit CB derim. Senin yukarda verdiğ-in donanımlar da araç iç sanırım.
Araçtan aşağı içince bu antenleri kullanamıyorsunuz herhalde.
nkurtkaya' Alıntı:Ben araçda sabit CB derim. Senin yukarda verdiğ-in donanımlar da araç iç sanırım.
Araçtan aşağı içince bu antenleri kullanamıyorsunuz herhalde.
ufukozkan' Alıntı:ben ne olur ne olmazcıyım
araçda sabit Midland ALAN 48 Excel Multi var
dışarda 40 cm extra anten takılı alan 42
Bi durum olduğunda tüh ya keşke dememek için
aslankurt72' Alıntı:nacizane ; Alan 42+ML 145 anten = 1 sabit araç telsizi +1 iyi bir mobil telsiz haline geliyor
yani moduler bence çok kullanışlı
gerçi ufuk ve kerim in yanında bana söz düşmez ama bir fikir vermek açısından
78 de bir iki şey yok, ama çok kritik değil şekil olarak 48 daha düzgünnkurtkaya' Alıntı:Pekiiii... 48 mi 78 mi?
ufukozkan' Alıntı:ben ne olur ne olmazcıyım
araçda sabit Midland ALAN 48 Excel Multi var
dışarda 40 cm extra anten takılı alan 42
Bi durum olduğunda tüh ya keşke dememek için
hsbasar' Alıntı:Alan 42 harici antenle, araç içinde Alan 48 kadar iş görmezmi?
cihanülker' Alıntı:alan 42 multi ,bizim gibi telsiz kullananlara ,doğru anten kombinasyonu ile ,bir bedende büyük gelir , , hem açacak ,hemde çekecek misali bir telsiz