7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,570
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Harika birşey http://www.mm-4x4.com/5-super-lift-kit---as-fitted-to-our-defender--bbc-top-gears-range-rover-3485-p.asp

Yalnız bunu Disco I V8'e mi? Defender 110 V8'e mi yoksa Defender 90 V8'e mi yapmak lazım ona karar veremedim :smiley:

önemli olan zaten kollar gerisi kolaylıkla temin edilir. 2" lift mevcut heavy duty yay kullanırsan 3" olur ;D adamlarda üzerine 2" get kullanarak 5" yapmışlar

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
önemli olan zaten kollar gerisi kolaylıkla temin edilir. 2" lift mevcut heavy duty yay kullanırsan 3" olur ;D adamlarda üzerine 2" get kullanarak 5" yapmışlar
Amortisör +5" ama :smiley:

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar,

Nejat abi kit süper ama fiyatıda süper. Kesin gümrüğe takılır bu =))
Ben sipariş edersem 5 usd olsa da takılıyor zaten :smiley:

Bence Disco'ya daha çok yakışır. 10 bin usd'ye satan birisi vardı. 10 bin TL teklif edip arabayı kaporta dahil komple yenilesem, 38" lastik taksam ;D

cihanülker' Alıntı:
altuğ süper olmuş valla :D

teşekkürler abi

hijack için mutlaka wd40 şart birde üzerindeki 2 pim sıkıntı yaratıyormuş bir kere eğildiğinde arazide çalışmayabiliyormuş. biz tavsiye üzerine bu pimleri çıkma sibopların sap kısmını kullanarak değiştirdik ;D yanlış hatırlamıyorsam 6 mm olması lazım ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Amortisör +5" ama :smiley:

Ben sipariş edersem 5 usd olsa da takılıyor zaten :smiley:

DeCarbonlar amortisörler 2" den büyükler ;D kataloglardan bakılıp daha uzunu alınabilir.

önler için kullanılan yaylar 3" olduğu için amortisör 3" ten büyük olmasına gerek yok sonuçta amortisör gete montajlanıyor ;D

arkası içinde uzatma çivisi olayı çözer

altug onaran' Alıntı:
teşekkürler abi

hijack için mutlaka wd40 şart birde üzerindeki 2 pim sıkıntı yaratıyormuş bir kere eğildiğinde arazide çalışmayabiliyormuş. biz tavsiye üzerine bu pimleri çıkma sibopların sap kısmını kullanarak değiştirdik ;D yanlış hatırlamıyorsam 6 mm olması lazım ;D

ok bakarım ama çok iş düşmez hıjack e inşallah :D

Arkadaşlar yarın itibariyle artık işsiz değilim eski işyerimde bütün sosyal haklarımı kaybetmiş olarak tekrardan işe başlıyorum vatana millete hayırlı olsun :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar yarın itibariyle artık işsiz değilim eski işyerimde bütün sosyal haklarımı kaybetmiş olarak tekrardan işe başlıyorum vatana millete hayırlı olsun :smiley:

Hayırlı olsun Yunus. Senin için çok sevindim. Haftasonu kutlayacak birşeyimiz de var artık :smiley:

yunus bager' Alıntı:

Yunus hayırlı olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri