7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,597

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Yıl arttıkça parça fiyatı düşer belki ?

Çok yanılıyorsun Onur, tam tersi :(

yunus bager' Alıntı:
Sağol abi ya onur her zamankigibi gene beni kızdırıyor :smiley:şimidi sana bu lafı kimden duyduğumu da söylerim aynı renkte aynı araç izmirden bak şimdiismini unuttum baz istasyonu tamiri yapan biriydi eski konuları karıştır bulursun yandım anam diye bağırıyordu

Niki "VoDaFoNeCeLL", adı Furkan Kabasakal ;D ;D ;D

Yunuscum çok sevindim ablam, hayırlı olsun :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Yavv şaka maka ama Yavuz abiyi özledik yavv Ufuk abi ve Sevtap abla Yavuz abi yok diye pek takılmıyor

Yok be Yunuscum, ben kuyruğu kaptırdım şimdi kurtarmaya çalışıyorum :smiley:

Haftada 4 gece yüzmeye gidiyorum, ay sonuna kadar kilo vermezsem insülin verecekler :(

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar yarın itibariyle artık işsiz değilim eski işyerimde bütün sosyal haklarımı kaybetmiş olarak tekrardan işe başlıyorum vatana millete hayırlı olsun :smiley:

Yunus hayırlı olsun, kriz ortamı geçince herşey daha iyi olur.

Günaydın...

Gece muhabbete başlamak için benim kaçmamı beklemişsiniz :mad:

Onur, senin kamyonetin ilanını verdiğine göre Disco sahibi ile anlaştınız demek. Açıkla da milletin sıkıntısı bitsin, hala Jimny vs alternatif üretmesinler.
Düşünsene... 38" lastikli 5" yükseltilmiş 3.9 V8 Disco ile Bilkent Kampüsteki havanı... Büyük mü büyük... hem de herşeyi ;D ;D ;D

Ankara'da Suzuki ustası/servisi konusunda yardımcı olabilece var mı? Ben Eren yardımcı olabilir diye düşündüm.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51271.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR