69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyin43 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,183
Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

valibey benle poz vermiş farkında değilim :smiley:

bi kaç video

[url]http://www.facebook.com/photo.php?v=4414208148426][http://www.facebook.com/photo.php?v=4414186987897/url]

[url]http://www.facebook.com/photo.php?v=4414208148426

268186_4419400438230_1767084501_n.jpg

Etiketler

Hüseyin bey video nasıl yüklenir bilemiyorum yardımcı olamayacağım kusuruma bakmayın.. Bir türlü fırsat bulup soramadım.. Aracınız dizel motorlu yağlı hava filtresi var ve şnorkel yapmıştınız,,,, Hava filtresi ile şnorkelin bağlantısını nasıl yaptınız biraz bilgi verebilir misiniz?

ilkerilker' Alıntı:
Hüseyin bey video nasıl yüklenir bilemiyorum yardımcı olamayacağım kusuruma bakmayın.. Bir türlü fırsat bulup soramadım.. Aracınız dizel motorlu yağlı hava filtresi var ve şnorkel yapmıştınız,,,, Hava filtresi ile şnorkelin bağlantısını nasıl yaptınız biraz bilgi verebilir misiniz?

şu sıralar G.antep'teyim aracın yanına gidince fotolarla size yardımcı olucam saygılarımla

ARAÇ GÜZEL OLMUŞ AMA BENCE KAPILAR DA BRANDA OLSA DAHA HOŞ GÖZÜKÜRDÜ ENAZINDAN DAHA ORJİNAL BİR GÖRÜNTÜ ÇIKARDI ORTAYA DEMİR KAPILARIDA O ŞEKİLDE YAZLIK KULLANABİLİRDİNİZ ARAÇ GÜZEL DURUYO FAKAT KAPININ ÜZERİNDEKİ ALÜMİNYUM PROFİLLER GÖZE PEK HOŞ GELMİYO BENCE ONLARI SÖKÜP KAPIYI YARIM OLARAK KULLANIRSAN DAHA HOŞ DURUR 1 TAKIMDA BRANDA KAPI YAPARSIN KAPALI

int. koptu arada seyit bey yükleyemedim. hemen geliyor

biraz faytonu andıran bişey oldu ama arkadakiler çok rahat oturabiliyorlar :smiley:

IMG_20130131_144823.jpg

IMG_20130131_144832.jpg

IMG_20130131_144839.jpg

IMG_20130131_144852.jpg

IMG_20130131_144905.jpg

huseyin43' Alıntı:
int. koptu arada seyit bey yükleyemedim. hemen geliyor

biraz faytonu andıran bişey oldu ama arkadakiler çok rahat oturabiliyorlar :smiley:
Jeepler zaten sözünü ettiğin aynalı körüğe çok benzer.Yağmur yağınca üstünde ördek yüzecek şekilde gölcükler oluşmuyorsa sorun yok.Üçgen yan pencerelerle Atılgan Uzay Gemisini de andırıyor.
Hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR