69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyin43 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,181
Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

ilkerilker' Alıntı:
Hocam benim bahsettiğim filtre şöyle birşeydi,,,... Bu filtreden geçen hava alttaki iki parçalı kuru hava filtresine giriyor... Dediğiniz gibi buna benzer filltrelerin kullanıldığı çok traktör var,,, Azıcık yardımcı olabildimse ne mutlu bana... Saygılarımla,,,...
İlker zaman zaman gençlerin bilgisine de epey ihtiyacımız oluyor.Sizler içinde bulunduğumuz zamanı bizden daha iyi biliyor ve takip ediyorsunuz.
MF 135 ve148 lerin bu kısmı cam yada plastik deyil de metal olan modelleri vardır.Resmini ekliyorum.O tarz birşey düşünüyorum.

MF 135-148.jpg

Etiketler

Hocam sizin bildiklerinizin yanında bizimkiler devede kulak. Bahsettiğiniz traktörler sizin Tokatta çok kullanılan traktörler, orada bulabileceğinizi düşünüyorum, önümüzdeki günlerde burdaki sanayideki mükellefleri evrak toplamak için gezeceğim. Traktör yedek parçası satan kuzenim var bi soruştururum resimdeki gibi birşey denk gelirse sizi haberdar ederim.

ilkerilker' Alıntı:
Hocam sizin bildiklerinizin yanında bizimkiler devede kulak. Bahsettiğiniz traktörler sizin Tokatta çok kullanılan traktörler, orada bulabileceğinizi düşünüyorum, önümüzdeki günlerde burdaki sanayideki mükellefleri evrak toplamak için gezeceğim. Traktör yedek parçası satan kuzenim var bi soruştururum resimdeki gibi birşey denk gelirse sizi haberdar ederim.

İlker ilgin için çok teşekkürler.Benim için asıl gerekli olan filtrenin resimlerini ekliyorum.Filtre var fakat ön filtre elimde yok.Çeşitli dış kaynaklardan onu takip ediyorum.Ancak buradakileri alternatif olarak belirlemek ve rezevde tutmak ya da diğerini bulana kadar geçici olarak birtane bunlardan almak istiyorum.Hal böyle olunca hem boru çapı ve hemde ait olduğu motor hacmi uygun olsun ve pahalı birşey olmasın gibi bir düşünce var.
Tekrar teşekkürler.

012.jpg

M38a1(m).JPG

023.jpg

Hocam rica ederim ne demek... anladığım kadarıyla orjinal hurricane ön filtresi... ben resimleri kopyalıyorum. Burası jeep konusunda çok zengin bir yer değil ama bir iki yer var soracagım, varsa haber ederim. Saygılarımla,,,...

ilkerilker' Alıntı:
Hocam rica ederim ne demek... anladığım kadarıyla orjinal hurricane ön filtresi... ben resimleri kopyalıyorum. Burası jeep konusunda çok zengin bir yer değil ama bir iki yer var soracagım, varsa haber ederim. Saygılarımla,,,...
Bana kalırsa sen o ön filtrenin altındaki borunun iç çapı 75mm den az büyücek olan var mı ona göz gezdir.Diğersi şayet ortalıkta dolaşan varsa ve değişikliğe uğramamış ise M38A1 lerde var.Dış görünüş olarak buna çok benzeyen sivil jeeplerde bu ön filtre ve bağlandığı boru yok.
Umulmadık şeyler olabiliyor.Yine de sor bakalım.

seyit' Alıntı:
Bana kalırsa sen o ön filtrenin altındaki borunun iç çapı 75mm den az büyücek olan var mı ona göz gezdir.Diğersi şayet ortalıkta dolaşan varsa ve değişikliğe uğramamış ise M38A1 lerde var.Dış görünüş olarak buna çok benzeyen sivil jeeplerde bu ön filtre ve bağlandığı boru yok.
Umulmadık şeyler olabiliyor.Yine de sor bakalım.

tekar G. antepteyim o yüzden ben bakamadım seyit bey üzgünüm yardımcı olamayacagım Allaha emanet olun.

huseyin43' Alıntı:
tekar G. antepteyim o yüzden ben bakamadım seyit bey üzgünüm yardımcı olamayacagım Allaha emanet olun.
Sorun deyil Hüseyin ustam.Zaten kendi orijinal ön filtresini buldum.İlgin için teşekkürler.
Bu arada sen bu Gazi Antep'i su yolu yaptın maşallah.

sizin adınıza sevindim filtreyi bulmuşsunuz

eşimin ataması antep'e çıktıgı için gidip geliyorum sık sık saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR