Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)
Birincil amacımız ,hangi şartlarda olduğu önemli değil ,doğada olmak,diğeri de istediğimiz kişilerle olmak.Birincisini seçmek bizim elimizde değil ,ne gelirse kabulümdür diyenler zaten
oradadır.Ben bu ortak paydayı ön plana çıkaran herkesi tebrik ederim,gece -1 kadar düşen o soğuğa ve yağmura rağmen çadırını açıp orada kalan arkadaşları tebrik ederim.
İçinizde ki en rahat grup bizdik,kampta ve arkadaşlarımızla birlikteydik birbirimize sorduğumuz da tek eksiğimizin ateş olduğuna karar verdik neden rahatsızdık büyük çoğunlukla of road
araçlarından.Ama kampta bu negatif durumu analiz etme vaktim oldu bu yüzden keyifliyim diyebilirim.Benim açımdan of road araç kullanıcıların hepsi aynı tarz kişilerdi ama öyle değilmiş
bunu anladım.Sabahın 7 sinde dev gibi aracını çalıştırıp bizi rahatsız etmemek için inanılmaz sessiz gitmeye çalışan arkadaşlarımız da vardı ama küçücük kırmızı jipiyle uyuyan herkesin insani
ihtiyaçlarını sıfır gören o sessizlikte heryeri inleten üstelik bu sesi uyuyan insanları ta yanlarına kadar gidip yapan insan da vardı.Bu ayrımı yapmamak, bu işi doğaya saygı kurallarını, bireylerin
özgürlük ve köylünün yaşam alanını çiğnemeden yapan arkadaşlara karşı saygısızlık olurdu.
Bizim karavan grubu olarak ciddi bir manifestomuz var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53157.0 eğer yoksa of road gruplarının da bu tarz bir çalışma yapmaları gerektiğini
düşünüyorum .
Herkes kendi bakış açısıyla an larına an lar kattı,benim aklımda kalan bu keyifli an lardı.
[attachment=1]
[attachment=2]
Benden önce ki 8 mesajı okumadan yolluyorum.