4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,917
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DEVAMI YARINN.

DSC_2815.JPG

P1030191.JPG

DSC_2841.JPG

DSC_2829.JPG

Etiketler

eftaLYa' Alıntı:
İşim gereği 4 senedir ilk kez Gezenbilir Festivalinde olamadım. Yüreğim orada idi. Fotoğraflar gelecek ve güzel anılar paylaşılacak elbette inanıyorum. Ama bu tür henüz yeni yeni kendini tamamlayan organizasyonlarda sorunlar olabilir. Sorunlar birlikte çözülür. ;)

Kürşad arkadaşımız ile bu güne kadar hiç aynı fikirde olmamıştık.. ama şu cümlesinin altına imzamı atarım..
Şu kötü bu kötü demek her daim kolaydır. Ama dükkan sizin :smiley: Nasıl daha iyi olur kısmında bizden fakınız yok. Çalışmak isteyen festivalde buyursun çalışsın. "Çalışmak istemem ama fikrim var" diyen fikir versin. Tüm fikirler değerlendirilecektir eminim. Hayata geçirilebilenlerin hepsi de geçirilecektir.
Birlikte büyüyoruz :smiley:

çok güzel bir festivali daha bitirip biraz hüzün biraz yorgunluk müthis zevk ve keyfle iş başı yaptık emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler
sivas off-road derneği

Organizasyonda eksiklikler olabilir, hava muhalefeti olabilir, köylüler ile tartışma olabilir...

Burada önemli olan ne için oraya gidildiği bence...

Ben kendi adıma; forumda tanıştığım özlediğim arkadaşlarımla ateş başında oturup sohbet etmek için katıldım...

Açıkcası benim için etkinlikler çok da önemli değildi. Yapılsa da katılmazdım zaten...

Kendi adıma en çok eğlendiğim, güldüğüm organizasyonlardan biriydi...

Gezenbilir sayesinde tanıştığım insanlarla bir aradaydık iki gün boyunca...

Beraber kamp yapmanın yemek yemenin zevkini yaşadık...

Çok güldük, çok yedik, çok içtik...
Herşey harikaydı. Emeği geçen, bizleri buluşturan herkese çok teşekkürler...

Gezenbilir'i seviyorum!!!

Çağrı

ozgursenyurt' Alıntı:
Mesajınızı kim sildi ise yanlış yapmış tabiki söylemelisiniz sıkıntılarınızı

Bu festival eminim kimsenin beklentisini karşılamamıştır.Ama yöneticiler de böyle olmamasını istemezlerdi herhalde.
İki tane kendini bilemez yüzünden bütün program allak bullak oldu.Eğer geçen yıl katılsaydınız eminim bugün bunları yazmazdınız. geçen yıl daha çok insankatıldı ve çok düzenli bir organizasyon geçirmştik.

Alınan bağış için ise biz hepimiz bu site sayesinde tanıştık bugün hepimiz sticerlarını araçlarımıza yapıştırıyoruz bu nedenle de site kendinin çok üzerine çıktı ve büyüdü haliyle giderleride büyüdü ve bağışlar en büyük gelir kaynağı bakın biz kartalkayada otelde kaldık ama yinede bu bağışı verdik.
Eminim vermek istemediğinizi söyleseydiniz size ısrar etmezlerdi..
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (01-03 Temmuz 2011)
« Yanıtla #14 : 02 Haziran 2011, 12:32:03 »
hayırlı olsun diyelim.
ben şahsen geçen sene gördüğüm eksiklikleri burada dile getireyimki belki haklı görünür bu yönde çalışma olur.
1-girişte herkezin isminin ve şehrini belirtecek yaka kartı verilmesi.
2-orada olacak etkinliği saat,saat ve nerede yapılacağını belirten el broşuru.yada anons yapılabilir.
geçen sene biz hepsini kaçırdık diyebilirim son anda ofroad yarışınıda oraya gidenlerden öğrendik.
3-ambulansın muhakkak olması.(geçen yıl aramama rağmen bulamadım.) oradaki kenelerin genelinin zehirsiz olduğunuda öğrendim.ama can bu ihmale gelmez.
4-ofroad yarışı için parkurun biraz daha yarışa yakışır olması.(yoksa arkadaşımın reno9 uyla yarışacam )
5-giriş için verilen 30 liranın bu hizmetler karşılığı yerini bulacağını sanıyorum.aksi takdirde 10 lira benim önerim.
6-saygılar
-----------------------------------------------------------------
ben geçen sene katılmıştım ve görebildiğim eksiklikleride yazmıştım.
şimdi bu yazdığım önerilerin hangisi yerini buldu ?
bende stıccır yapıştırdım ama 10 lira karşılığında.30 lira giriş,tişort para,sitede dolaşmamız bile para.
aracıyla gelen her üyenin en az bir asgari ücret masrafı yaptığını düşünürsek.
bizler fazlasını beklemiyoruzki bari bu verilen paraların azda olsa karşılığı olsun.bunlarda olmuyorsa bu sitenin gideri ne bilemedim doğrusu.
ya insan düşünmezmi onca insan gelecek buraya tuvalet ve odun gereksinimi duyulacağı.ona göre yer seçilir.
bu sene bende gelecektim.son anda çıkan proğram sebebiyle katılamadım.iyikide katılamamışım diyorum yazıları okudukca.
ve bundan sonraki festivallerde saati,saatine organizazyon faaliyetleri ve genel ihtiyaç durumu buraya yazılmazsa kesinlikle katılmıyacam.
sanırım bu festivalin tek getirisi dostlarla bir arada olabilmek ve tanışmak.

Fotoğraflardan doğanın çok güzel olduğunu görüyorum. Özel sebeplerden dolayı gelemedim. Sırf o doğada olmak için gelmek isterdim. Fotoğraf paylaşımı için de teşekkür ederim. Devamını bekliyoruz.

ict3055' Alıntı:
Organizasyonda eksiklikler olabilir, hava muhalefeti olabilir, köylüler ile tartışma olabilir...

Burada önemli olan ne için oraya gidildiği bence...

Ben kendi adıma; forumda tanıştığım özlediğim arkadaşlarımla ateş başında oturup sohbet etmek için katıldım...

Açıkcası benim için etkinlikler çok da önemli değildi. Yapılsa da katılmazdım zaten...

Kendi adıma en çok eğlendiğim, güldüğüm organizasyonlardan biriydi...

Gezenbilir sayesinde tanıştığım insanlarla bir aradaydık iki gün boyunca...

Beraber kamp yapmanın yemek yemenin zevkini yaşadık...

Çok güldük, çok yedik, çok içtik...
Herşey harikaydı. Emeği geçen, bizleri buluşturan herkese çok teşekkürler...

Gezenbilir'i seviyorum!!!

Çağrı

Çağrı, seninle aynı fikirdeyim, şimdiden tekrarını bekliyorum.

ben bu güne kadar yapılan gezenbilir kamplarının 1. si hariç hepsine katıldım.hatta geçen yılki organizasyonda bizzat görevde aldım.evet bu yıl yapılan organizasyon beklentilerin çok altında kaldı.ama bence insanlara sohbet edecek doğayla vakit geçirecek yeni birilerini tanıyacak daha fazla zaman kaldı ve bu aksiliklerden çıkartılacak bir sürü de ders.

insanların tepkilerini anlıyorum tabi ama biz doğa severiz ve hayatıda doğaçlama yaşamayı sevmiyormuyuz ve bunun içindir ki ben kimseye tepkili yada kızgın değilim bundan sonra nerede kamp varsa yine giderim.

emeği geçen ve kampa katılan tüm dostlara çok teşekkür ediyorum.

son_kral_54' Alıntı:
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (01-03 Temmuz 2011)
« Yanıtla #14 : 02 Haziran 2011, 12:32:03 »
hayırlı olsun diyelim.
ben şahsen geçen sene gördüğüm eksiklikleri burada dile getireyimki belki haklı görünür bu yönde çalışma olur.
1-girişte herkezin isminin ve şehrini belirtecek yaka kartı verilmesi.
2-orada olacak etkinliği saat,saat ve nerede yapılacağını belirten el broşuru.yada anons yapılabilir.
geçen sene biz hepsini kaçırdık diyebilirim son anda ofroad yarışınıda oraya gidenlerden öğrendik.
3-ambulansın muhakkak olması.(geçen yıl aramama rağmen bulamadım.) oradaki kenelerin genelinin zehirsiz olduğunuda öğrendim.ama can bu ihmale gelmez.
4-ofroad yarışı için parkurun biraz daha yarışa yakışır olması.(yoksa arkadaşımın reno9 uyla yarışacam )
5-giriş için verilen 30 liranın bu hizmetler karşılığı yerini bulacağını sanıyorum.aksi takdirde 10 lira benim önerim.
6-saygılar
-----------------------------------------------------------------
ben geçen sene katılmıştım ve görebildiğim eksiklikleride yazmıştım.
şimdi bu yazdığım önerilerin hangisi yerini buldu ?
bende stıccır yapıştırdım ama 10 lira karşılığında.30 lira giriş,tişort para,sitede dolaşmamız bile para.
aracıyla gelen her üyenin en az bir asgari ücret masrafı yaptığını düşünürsek.
bizler fazlasını beklemiyoruzki bari bu verilen paraların azda olsa karşılığı olsun.bunlarda olmuyorsa bu sitenin gideri ne bilemedim doğrusu.
ya insan düşünmezmi onca insan gelecek buraya tuvalet ve odun gereksinimi duyulacağı.ona göre yer seçilir.
bu sene bende gelecektim.son anda çıkan proğram sebebiyle katılamadım.iyikide katılamamışım diyorum yazıları okudukca.
ve bundan sonraki festivallerde saati,saatine organizazyon faaliyetleri ve genel ihtiyaç durumu buraya yazılmazsa kesinlikle katılmıyacam.
sanırım bu festivalin tek getirisi dostlarla bir arada olabilmek ve tanışmak.

Hamdi bey tahmin ediyorum bizim gibi bu camianın içinde bulunmaktan gurur duyuyorsunuz. o nedenle de aracınıza para verip sticer alıp yapıştırıyorsunuz. Bu denli büyük bir organizasyonu planlamak ve hayata geçirmenin de ne kadar zor olduğunu da taktir edersiniz diye tahmin ediyorum.
Eleştirmek her zaman kolaydır. Asıl olan ise yardımda bulunmaktır. Yardımda bulunmakta medaratörlere telefon açıp “benim yardımcı olacağım bir konu var mı demektir” diye düşünüyorum.
Bu kadar insanın emek verdiği bir organizasyon istenmeyen şekilde sonuçlandı diye bu denli yerden yere vurulmamalı ve şu unutulmamalı kimseden zorla bağış alınmıyor istemediğiniz söylersiniz bağış vermezsiniz. Para vermek istemezsiniz sticer almazsınız aracınıza yapıştırmazsınız.
Ayrıca şunu belirtmek isterim bugün acımasızca eleştirdiğiniz yerde kamp kurmak için özel izin alınıyor yani siz biz gidip çadır kuramayız bu izni de gezenbilir alıyor.bu nedenle bu organizasyonu lütfen hafta sonu offroad etkinliği planlamaklamakla bir tutmayalım.

kamp alanında konuşurken herkez rezaletten bahsediyodu ama nedense olay topic te konuşulmaya başlanınca herkez bi değişti ... Tek güzel yanı cumartesi akşmından orda olup keyif yapmak oldu ama oraya tabiki onun için gelmedik onu istesek Sakarya dada yapardık... geçen seneki organizasyonu çok arattı.. Eksikleri çoktu ve bi pazar günümüz vardı oda rezil oldu...

Adnan Çetinel' Alıntı:
Çağrı, seninle aynı fikirdeyim, şimdiden tekrarını bekliyorum.

Senin geldiğin her organizasyona gözüm kapalı gelirim abicim.
Çok teşekkürler herşey için, unutmayacağım bir gün daha yaşattınız bana :smiley:
Aklıma geldikçe hala gülüyorum sohbetlerimize ;D ;D

erkan14' Alıntı:
ben bu güne kadar yapılan gezenbilir kamplarının 1. si hariç hepsine katıldım.hatta geçen yılki organizasyonda bizzat görevde aldım.evet bu yıl yapılan organizasyon beklentilerin çok altında kaldı.ama bence insanlara sohbet edecek doğayla vakit geçirecek yeni birilerini tanıyacak daha fazla zaman kaldı ve bu aksiliklerden çıkartılacak bir sürü de ders.

insanların tepkilerini anlıyorum tabi ama biz doğa severiz ve hayatıda doğaçlama yaşamayı sevmiyormuyuz ve bunun içindir ki ben kimseye tepkili yada kızgın değilim bundan sonra nerede kamp varsa yine giderim.

emeği geçen ve kampa katılan tüm dostlara çok teşekkür ediyorum.

Erkan Abi'me aynen katılıyorum...
Bardağa dolu tarafından bakmaya çalışmak her zaman iyidir.
Bu yüzden ben organizasyonda hiç bir kötü yan görmedim...

Yarın yenisi yapılsa gene giderim :smiley:

cagrı hersey güzelde bi foto yokmu kardesim yaw ;D
foto yükleyen yok daha dogru dürüst ismailabide olmasa bişey göremiycez ;D
++ organizasyondan memnun olmayan arkadaslarda bence fazla uzatmasınlarda fotolara bakalım ;D
sürekli dile getirilmesi hoş degil begenmediysen bidaha gelmezsin olur biter zaten sıkıntı yok relax olalım muhabbetimize bakalım sonucda burası baska bi dünya
burası dünyanın 2.uydusu gezegen gezenbilir ;D ;D ;D

Fatih doğru diyorsun...
Ne yazık ki ben hep hazırcıyım foto çekmemeye devam :D
Ama bizim ekiptekiler sürekli çektiler fotoğraf.
Millet çok yoruldu dur hele dinlensin akşama gelir fotoğraflar :smiley:

Zaten bundan sonra düşünmüyoruz bidaha gelmeyi.. hadi biz sakarya dan katılıyoruz ya daha uzaktan gelen arkadaşlar napsınlar o kadar yol katedip böyle bi sonuç alan arkadaşlara yeteri kadar ayıp olmuştur zaten bunu ben böyle düşünüyorsam organizasyonu yapan arkadaşlar nasıl düşünmesi gerekir onuda kendileri düşünsünler artık...

ben de orhan abinin birkaç resmini paylaşacağım ama biraz küçültme orepasyonu yapmam lazım, :smiley:

[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri