Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)
ozgursenyurt' Alıntı:
Mesajınızı kim sildi ise yanlış yapmış tabiki söylemelisiniz sıkıntılarınızı
Bu festival eminim kimsenin beklentisini karşılamamıştır.Ama yöneticiler de böyle olmamasını istemezlerdi herhalde.
İki tane kendini bilemez yüzünden bütün program allak bullak oldu.Eğer geçen yıl katılsaydınız eminim bugün bunları yazmazdınız. geçen yıl daha çok insankatıldı ve çok düzenli bir organizasyon geçirmştik.
Alınan bağış için ise biz hepimiz bu site sayesinde tanıştık bugün hepimiz sticerlarını araçlarımıza yapıştırıyoruz bu nedenle de site kendinin çok üzerine çıktı ve büyüdü haliyle giderleride büyüdü ve bağışlar en büyük gelir kaynağı bakın biz kartalkayada otelde kaldık ama yinede bu bağışı verdik.
Eminim vermek istemediğinizi söyleseydiniz size ısrar etmezlerdi..
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (01-03 Temmuz 2011)
« Yanıtla #14 : 02 Haziran 2011, 12:32:03 »
hayırlı olsun diyelim.
ben şahsen geçen sene gördüğüm eksiklikleri burada dile getireyimki belki haklı görünür bu yönde çalışma olur.
1-girişte herkezin isminin ve şehrini belirtecek yaka kartı verilmesi.
2-orada olacak etkinliği saat,saat ve nerede yapılacağını belirten el broşuru.yada anons yapılabilir.
geçen sene biz hepsini kaçırdık diyebilirim son anda ofroad yarışınıda oraya gidenlerden öğrendik.
3-ambulansın muhakkak olması.(geçen yıl aramama rağmen bulamadım.) oradaki kenelerin genelinin zehirsiz olduğunuda öğrendim.ama can bu ihmale gelmez.
4-ofroad yarışı için parkurun biraz daha yarışa yakışır olması.(yoksa arkadaşımın reno9 uyla yarışacam )
5-giriş için verilen 30 liranın bu hizmetler karşılığı yerini bulacağını sanıyorum.aksi takdirde 10 lira benim önerim.
6-saygılar
-----------------------------------------------------------------
ben geçen sene katılmıştım ve görebildiğim eksiklikleride yazmıştım.
şimdi bu yazdığım önerilerin hangisi yerini buldu ?
bende stıccır yapıştırdım ama 10 lira karşılığında.30 lira giriş,tişort para,sitede dolaşmamız bile para.
aracıyla gelen her üyenin en az bir asgari ücret masrafı yaptığını düşünürsek.
bizler fazlasını beklemiyoruzki bari bu verilen paraların azda olsa karşılığı olsun.bunlarda olmuyorsa bu sitenin gideri ne bilemedim doğrusu.
ya insan düşünmezmi onca insan gelecek buraya tuvalet ve odun gereksinimi duyulacağı.ona göre yer seçilir.
bu sene bende gelecektim.son anda çıkan proğram sebebiyle katılamadım.iyikide katılamamışım diyorum yazıları okudukca.
ve bundan sonraki festivallerde saati,saatine organizazyon faaliyetleri ve genel ihtiyaç durumu buraya yazılmazsa kesinlikle katılmıyacam.
sanırım bu festivalin tek getirisi dostlarla bir arada olabilmek ve tanışmak.