3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,371
Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Evet Birol..sonundaki 16" jant ölçüsüdür.Sendeki jant 16 " ise takılabilir..15 " ise takılamaz..

Traktör lastiklerinde en tanıdık marka lassadır.Diger markaları bilen kullanana sormak lazım.

fxlarge' Alıntı:
lastik bilgisindeki ''TR70 7.50-16 6PR'' 16 rakamı 16 cant olduğu anlamında değil mi?

şimdi bu lastikler benim cantlar 16 ise uyar mı?

varsayalım uydu bunları cantlarıyla kenarda tutmak mı daha sağlıklı ve pratik olur?

ayrıca http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-lastik-teker-ticaret-750-16-tr-arka-desen-85-off-road-15-on-road-75164737/detay/ bu lastiklerde vardı 8 kat yazıyor ama marksı tanıdık gelmedi tercih noktasına gelirsem lassayımı tercih edeyim

Etiketler

fxlarge' Alıntı:
5. yedek :smiley:
atv bunları taşıyamazki muhtemelen iş makinası lastiği...
kar varmı yalova'da ?

Birol Yalova'da kar var...

biz Erhan'la bugün gittik...Burası sugörenin girişi sadece...düşün daha yukarıları nasıldır...harika kar vardır oralarda..

Resim1.jpg

Resim2.jpg

Resim3.jpg

Resim4.jpg

Resim5.jpg

obex' Alıntı:
deneyen biri olarak prado dan utanıyorum.çekmeyin diye yüzümü kapamıştım.ama magazinci gibi çekmiş.
prado çamurda kayık gibi.bunu sende bildiğin için bana verdin arabayı.tabii sonucu bende değistiremedim.
bu arada ismailabinin arabasını çok tuttum.senin arabayı kurtarmak için geçtiği yerden çoban keçileri bile geçirmedi..

Bak Erhan; bozmayayım diyorum ama illa kaşınıyorsun be kardeşim...

Daha önceki sayfalarda pradoyu nasıl kullandığını belgeli açıkladım..hala araca çamur atıyorsun...

Şimdide kürek kullanışını belgeliyorum...

Yorumu gezenbilir üyelerine bırakıyorum...

Bu arkadaş aracımı daha iyi kullanıyor..küreğimi? ::smiley:

Resim1.jpg

Resim2.jpg

Resim3.jpg

Resim4.jpg

Resim5.jpg

ben şunu öğrendim kürek kullanman kesisnse araban yüksek şase boyu kısa olacakki arabanın altındaki kar kütlesi az olsun.al al bitmiyor yoksa.bir traktör kar çıktı pradonun altından

obex' Alıntı:
baksana yarım saat kürek kullandım.prado kas yaptırıyomuş gibi geliyor bana.yokmu mezar acarken foto.tabii arabanın icinde ısınıyodun foto çekemedin.
neyse çekmissin

fastgame' Alıntı:
Bak Erhan; bozmayayım diyorum ama illa kaşınıyorsun be kardeşim...

Daha önceki sayfalarda pradoyu nasıl kullandığını belgeli açıkladım..hala araca çamur atıyorsun...

Şimdide kürek kullanışını belgeliyorum...

Yorumu gezenbilir üyelerine bırakıyorum...

Bu arkadaş aracımı daha iyi kullanıyor..küreğimi? ::smiley:
ben kürek sallarken böyle yapacağın aklıma geldi.uyandırmıım dedim.ama uyanmıssın.neyse kürek olayını bundan sonra tek çözecen.
birde bu mustafayı takip eden jcb kepçe var.adam pradoyu görünce gene geldi.ona sor pradoyu.. :smiley:
adam kar yağınca orda seni bekliyomuş gibi davranıyor.

prado güzel araç ama yükseltme başta uygulamalar lazım. benim görüşüm tabii...
bu arada antarayı göremiyoruz.. antara'nın annesi karda çamurda oynamasına izin vermiyor mu? ;D ;D ;D ;D

fxlarge' Alıntı:
prado güzel araç ama yükseltme başta uygulamalar lazım. benim görüşüm tabii...
bu arada antarayı göremiyoruz.. antara'nın annesi karda çamurda oynamasına izin vermiyor mu? ;D ;D ;D ;D
antara haddini bilir.ama gövde oturmadığı sürece karda arabayı tanıyamassın. :smiley: ama sadece karda.
çamur bizi bozar.seni toyotadan arayıp arabalarınızı altınızdan alacaklar haberiniz yok.senin ve mustinin .arabanın hakkını veremiyorsunuz

eheheh

isteyene gider... yolların yakışıklısı.. üstelik niva'dan pahalı olsada, antara'dan ucuz... ;D

IMG_0477.jpg

IMG_0478.jpg

IMG_0479.jpg

IMG_0487.jpg

obex' Alıntı:
antara haddini bilir.ama gövde oturmadığı sürece karda arabayı tanıyamassın. :smiley: ama sadece karda.
çamur bizi bozar.seni toyotadan arayıp arabalarınızı altınızdan alacaklar haberiniz yok.senin ve mustinin .arabanın hakkını veremiyorsunuz

eheheh

ben farkındayım hakkını veremedim bizim koca oğlanın..
ama tecrübesizlik baş faktör..
o lastiğe uygun bir parkur yoktu..
:-[

obex' Alıntı:
ben kürek sallarken böyle yapacağın aklıma geldi.uyandırmıım dedim.ama uyanmıssın.neyse kürek olayını bundan sonra tek çözecen.
birde bu mustafayı takip eden jcb kepçe var.adam pradoyu görünce gene geldi.ona sor pradoyu.. :smiley:
adam kar yağınca orda seni bekliyomuş gibi davranıyor.

o jcb ci benim arkadaş..görünce gelir hal hatır sorar herzaman...ama sen küreklemeye o kadar vermiştin ki kendini,adamın selamını görmedin...

Muzo sana bir tane lj70 alalım..sen onunla oynada görelim seni...

Konuyu takip eden arkadaşlar...Yalovada sugören mevkii çok güzel bir etap aslında..kar,çamur herşey var..Kış aylarında sürekli kar eksik olmaz...doğa olarak çok güzel bir yer..

Şu sıralar kapalıdır aslında...açmak isteyenler çıkacaktır mutlaka...

Bugün çektiğimiz kısa bir video:
http://youtu.be/EUT3DriU2oI

fxlarge' Alıntı:
isteyene gider... yolların yakışıklısı.. üstelik niva'dan pahalı olsada, antara'dan ucuz... ;D
bak karda nasıl gittiğini kimseciklere anlatmayacem ama niva fiyatına şu kırmızı arabayı verirsen.bu arada her 10 dakkada bir stop etmiyor dimi?sanki diğer araba çalıştığını unutuyodu birden stop ediyordu.ama hakkını vermek lazım kırmızı jeepin güsel.ne kadar istersin? :smiley:

obex' Alıntı:
bak karda nasıl gittiğini kimseciklere anlatmayacem ama niva fiyatına şu kırmızı arabayı verirsen.bu arada her 10 dakkada bir stop etmiyor dimi?sanki diğer araba çalıştığını unutuyodu birden stop ediyordu.ama hakkını vermek lazım kırmızı jeepin güsel.ne kadar istersin? :smiley:

harbi gözlemerinde detayı kaçırmışsın.. ;D
stop etmiyordu benzine geçirmek için lpg yi kesiyorduk. stop edincede benzinde çalıştırmaya çalışıyorduk.
ama buji kablosu sorunumuz vardı bu gün geldi kablolar yarın takarız...
kar olayına gelince,, kar parkuru kimsenin beklediği gibi değildi..
o gün araçların gidipte bizim gidemediğimiz kar parkuru mu vardı
ve en iyi dönüş manevrasını yine vx80 yaptı sanırım ::smiley:
neyse bakalım eğer lastik alırsam karda meşhur rakiplerimi görmek isterim..
wrangler gerçekten herkesin gözdesi burada.. ve her yere yakışır...
sende öne arkaya tam kilit taktırırsın tutana aşk olsun...
wranglere gelince 2.5 fiyatları burada http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-jeep-wrangler-2.5?query_text=wrangler&viewType=Gallery
yaparız bişeyler...

Bende kalan diger fotolardan..ve arkadaşlarımızın fotolarından düzenlemelerden bir demet..

3 Toyota Karamürsel (3).jpg

3 Toyota Karamürsel (4).jpg

3 Toyota Karamürsel (6).jpg

3 Toyota Karamürsel (8).jpg

3 Toyota Karamürsel (9).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR