3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,532
Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Gökmen her zaman bekleriz..yeter ki..lastik mt olsun..ve strabın (çekme halatı) olsun..
Bu konuda yavaş yavaş ivme kazanırsın..bekleriz..özelden tlf verirsen arama kaydına alırım

gkmncbn' Alıntı:
acemi off roadcu kabul edersen bj60'ın kontenjanına ben talibim ismail abi!

Etiketler

Evet şimdi daha önce söz verdiğim,Erhan'nın pradoyu taşa oturmasının belgelerini yayınlıyorum.. ;D

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

İnşallah Mustafacıgım..
senden haber bekliyoruz..Oralarda havanın ve şartların durumunu ögrenip hafta başı yada ortasında haber verirsen..5-7 araçlık güzel bir geziyi Yalovada yaparız..
Bundan sonra söz sende...

fastgame' Alıntı:
İsmail abi; 1. foto benim eski 4.0 prado ile geçen sene..sugörenin üstü..oralar acaip güzel oluyor karda...İnşallah bir dahaki etkinlikte o tarafa gidelim diyorum ben..

2. foto bu sene...yine sugören tarafı..araç bizim Erhan'nın her daim batan ve benim çıkardığım Antarası..o yüzden araç batırma,oturtma konusunda uzmandır bizimkisi.. ;D

mdr' Alıntı:
İnşallah Mustafacıgım..
senden haber bekliyoruz..Oralarda havanın ve şartların durumunu ögrenip hafta başı yada ortasında haber verirsen..5-7 araçlık güzel bir geziyi Yalovada yaparız..
Bundan sonra söz sende...

yalova ihtimalini izliyorum

ismail abi resimdeki lastiklerin kar çamurda iş yapma potansiyeli var mı?
yoksa hangi zemine uygun bunlar​

IMG_0501.JPG

IMG_0502.JPG

IMG_0503.JPG

IMG_0504.JPG

Birol,
lastiklerin yanaklarından markasını okuyamadım..

ne marka lastikler ..?
Benim şu ana kadar bilhassa çamurda en iyi iş yapan..buz olmayan karda da iyi iş yapan lastikleri sıralarsam
ZATEN SÖYLEMEYE GEREK YOK mt LASTİK SINIFI OLMALI.

-Super Swamper BOGGER
--Silverstone EXTREME
diye gider...

alliance yazıyor... iş makinaları için bir marka sanırım

Hiç bilmedigim bir lastik..fikir yürütmem yanlış olur..

Dogrudur..iş makinaları için lastik üreten bir firmanın ürünü sanki.

Ama lastik 31*15.5*15 bence senin aracı uygun degil bu ebat.

en iyi ölçü 33*12.5*15 yada 285*75*16 gibi degerler performansını daha iyi yansıtır..Yinede bir bilene sor istersen..

aslında hem hesaplı hemde kar ve çamurda iş yapacağını düşündüğüm lastiği buldumda kafam karışık biraz ;D

lassa traktör lastiği
http://www.lastikcim.com.tr/Lassa-TR70-750-16-6PR,PR-725.html

Bu lastik çok iyi..

Yarışlarda yasaklanır ;D ;D

Hem ucuz hemde iyi iş yapar..Sadece asfaltta biliyorsun ses yapar (bütün mt lastikler gibi..) ve yagışlı havalarda fren mesafesine dikkat etmek lazım.

fastgame' Alıntı:
Evet şimdi daha önce söz verdiğim,Erhan'nın pradoyu taşa oturmasının belgelerini yayınlıyorum.. ;D
deneyen biri olarak prado dan utanıyorum.çekmeyin diye yüzümü kapamıştım.ama magazinci gibi çekmiş.
prado çamurda kayık gibi.bunu sende bildiğin için bana verdin arabayı.tabii sonucu bende değistiremedim.
bu arada ismailabinin arabasını çok tuttum.senin arabayı kurtarmak için geçtiği yerden çoban keçileri bile geçirmedi..

lastik bilgisindeki ''TR70 7.50-16 6PR'' 16 rakamı 16 cant olduğu anlamında değil mi?

şimdi bu lastikler benim cantlar 16 ise uyar mı?

varsayalım uydu bunları cantlarıyla kenarda tutmak mı daha sağlıklı ve pratik olur?

ayrıca http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-lastik-teker-ticaret-750-16-tr-arka-desen-85-off-road-15-on-road-75164737/detay/ bu lastiklerde vardı 8 kat yazıyor ama marksı tanıdık gelmedi tercih noktasına gelirsem lassayımı tercih edeyim

fxlarge' Alıntı:
yalova ihtimalini izliyorum

ismail abi resimdeki lastiklerin kar çamurda iş yapma potansiyeli var mı?
yoksa hangi zemine uygun bunlar​
birolcum burda 5 lastik var.5. nereye takılcak arabanın. :smiley: bunlar atv lastiğine benziyor

5. yedek :smiley:
atv bunları taşıyamazki muhtemelen iş makinası lastiği...
kar varmı yalova'da ?

Muzaffercigim (eski Erhan . ;D ) ortalıgı kızıştırma..

genleri aynı..pradoya eger silverstone extreme lastik takalım..ben sana iddia ediyorum..tanıyamazsın..bahse girerim... :D :D

var mısın :smiley:

obex' Alıntı:
deneyen biri olarak prado dan utanıyorum.çekmeyin diye yüzümü kapamıştım.ama magazinci gibi çekmiş.
prado çamurda kayık gibi.bunu sende bildiğin için bana verdin arabayı.tabii sonucu bende değistiremedim.
bu arada ismailabinin arabasını çok tuttum.senin arabayı kurtarmak için geçtiği yerden çoban keçileri bile geçirmedi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri