Ek bilgiler;
- Ehliyetimi yeni çıkan ehliyetler ile değiştirdim.
- Haziran ayı başında bu siteden iletişim kurduğum arkadaş aracılığıyla 100 euro ya 3 aylık yeşil sigorta yaptırdım.
- Navigasyon olarak aracımda igo primo ve windows phone here drive ve maps uygulaması kullandım.(İnternet gereksinimi yok) Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yürüyerek gezerken bu telefon da çok işime yaradı. Kağıt haritaya gerek kalmıyor.
- Bulaşık işinde biraz sıkıntı yaşadık. Bu maksatla bundan sonraki gezilerde toptan plastik malzeme almaya karar verdim. Zamandan da tasarruf olur.
- İskandinav ülkelerine girmeden Almanya sınırında gıda stoğu yapmakta fayda var.
- Duş için donanımlı benzinciler çok uygun. İllede kamping e girmeye gerek kalmıyor. (aracında duş imkanı olmayanlar için) Konaklamak için şehir merkezine yakın kampinglerin girişindeki otoparklardan da ücretsiz istifade edilebilir.
- Otoyol kullanılmadığı zaman sık sık köy ve kasabalardan geçilmekte, sık sık hız 50 km. lere düşürülmekte ilk zamanlar güzel gelsede zamanla hep benzeri yerlerden geçildiğinden sinir bozucu hale gelmekte ve yorgunluk oluşturmaktadır. Aksi takdirde ise cebe kumanda etmektedir.
- İsveç ve Norveç te yollar paralımı halen bilmiyorum.