Herkese merhabalar.
Eşim ve 2 oğlum (4 ve 6 yaş) ile birlikte bizde katılmayı planlıyoruz. İlk kampımız olacak. Henüz kamp malzemelerimiz yok. Bu hafta sonuna kadar tamamlamaya çalışacağım. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda beni yönlendirebilirler ise çok sevinirim.
Kabaca aklıma gelen ilk sorularım
1. Alacağım kamp malzemeleri kışın da kamp yapmama olanak sağlayabilmeli. Bu kampımız ilk olacak fakat inş. gezenbiliri takip edip sonrakilere de katılmayı planlıyorum. Kışın yaptıklarınız dahil
2. 4 kişi olduğumuz için; 4 kişilik olmalı
3. Asgari bolu festivali için öncelikle edinmem gereken malzemeler nelerdir?
4. Ankara da bu malzemeleri bulabileceğim, sizlerin güvenerek alışveriş yaptığı mağazalar hangileridir? Zira ben, Adrenalin Outdoor dışında bir alternatif henüz bilmiyorum. Dün Forum Kipa da, reyonda yanlış hatırlamıyorsam TESCON diye bir markanın ürünlerini gördüm. Amacım gerçekten uzun ömürlü bu iş için profesyonel olarak üretilen malzemeler edinmek. Geçici ürünler veya uygun fiyatlı ürünler almak değil. Denenmiş tecrübe edilmiş, tavsiye edilen ürünlerden almak.
Yardımlarınızı bekliyorum.
NOT : Bu sorular mutlaka sorulmuştur biliyorum. Fakat kısa sürede hızlı bir bilgiye ihtiyacım olduğu için hoşgörünüze sığınarak buradan yazma ihtiyacı hissettim. Bir yandan forum başlıklarını okumaya devam ediyorum. İnanın bir müddet sonra çok yorucu oluyor. Filtrelemek imkansız hale geliyor...Şimdiden teşekkürler