3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,749
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

cidowsky' Alıntı:
arkadaşlar ben bugun markafoni ye baktım netten çook uygun fiyatlara çadır ve uyku tulumları var kendinize edinebilirsiniz yada çok büyük marketlerdede yazlık uygun fiyatlara bulursunuz

Çiğdem Hanım,bende baktım,fakat beğendiğim çadır ve tulum tükenmişti...Ben de daha fazla dayanamadım ve Metro'dan işimi görecek şekilde uygun fiyatlı çadır ve tulum aldım,umarım pişman olmam.

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

arkadaşlar araçsız gelenler için boluya kadar gelin orda müsait araçlara geçme şansınız olabilir diye düşünüyorum geçen sene öle yapan

arkadaşlarımız olmuştu .biz bi kaç araç ankdan cumartesi sabah 6 da yola çıkıcaz bilginize iyi günler

adatem' Alıntı:
Çiğdem Hanım,bende baktım,fakat beğendiğim çadır ve tulum tükenmişti...Ben de daha fazla dayanamadım ve Metro'dan işimi görecek şekilde uygun fiyatlı çadır ve tulum aldım,umarım pişman olmam.

sayın adatem benimde öyle bi yazlık uyku tulumum var ben geçen yılda onunla idare etmiştim size tavsiyem kalın polar kıyafetleriniz olsun ve bi de polar battaniyeler oluyo onuda uyku tulumunun içine altlı üstlü serip içinede girerseniz yatağınızdaki gibi rahat oluyorsunuz mat almayıda unutmayın bide rahat için şişme deniz yataklarından :D

bam bam' Alıntı:
arkadaşlar araçsız gelenler için boluya kadar gelin orda müsait araçlara geçme şansınız olabilir diye düşünüyorum geçen sene öle yapan

arkadaşlarımız olmuştu .biz bi kaç araç ankdan cumartesi sabah 6 da yola çıkıcaz bilginize iyi günler

can can sabah 6 da hareket on numara olur.
saat 8:00de yaylada oluruz. :smiley:

ozgursenyurt' Alıntı:
can can sabah 6 da hareket on numara olur.
saat 8:00de yaylada oluruz. :smiley:

EEE tabii kimin fikriydi senin fikrindi herlade süper olacak ;D ;D ;D

adatem' Alıntı:

Ne marka aldınız..fiyatlar ne kadardı ? bende düşünüyorum da..

mdr' Alıntı:
Ne marka aldınız..fiyatlar ne kadardı ? bende düşünüyorum da..
Forum İstanbul içinde yer alan bu mağaza oldukça geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaç sahiplerine alternatif olabilir...
http://www.decathlon.com.tr/html/istanbul-magazasi.html

arwin' Alıntı:
Forum İstanbul içinde yer alan bu mağaza oldukça geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaç sahiplerine alternatif olabilir...
http://www.decathlon.com.tr/html/istanbul-magazasi.html

Eğer ankda iseniz Kent park da var decathlon

Herkese merhabalar.
Eşim ve 2 oğlum (4 ve 6 yaş) ile birlikte bizde katılmayı planlıyoruz. İlk kampımız olacak. Henüz kamp malzemelerimiz yok. Bu hafta sonuna kadar tamamlamaya çalışacağım. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda beni yönlendirebilirler ise çok sevinirim.

Kabaca aklıma gelen ilk sorularım :smiley:

1. Alacağım kamp malzemeleri kışın da kamp yapmama olanak sağlayabilmeli. Bu kampımız ilk olacak fakat inş. gezenbiliri takip edip sonrakilere de katılmayı planlıyorum. Kışın yaptıklarınız dahil :D
2. 4 kişi olduğumuz için; 4 kişilik olmalı
3. Asgari bolu festivali için öncelikle edinmem gereken malzemeler nelerdir?
4. Ankara da bu malzemeleri bulabileceğim, sizlerin güvenerek alışveriş yaptığı mağazalar hangileridir? Zira ben, Adrenalin Outdoor dışında bir alternatif henüz bilmiyorum. Dün Forum Kipa da, reyonda yanlış hatırlamıyorsam TESCON diye bir markanın ürünlerini gördüm. Amacım gerçekten uzun ömürlü bu iş için profesyonel olarak üretilen malzemeler edinmek. Geçici ürünler veya uygun fiyatlı ürünler almak değil. Denenmiş tecrübe edilmiş, tavsiye edilen ürünlerden almak.

Yardımlarınızı bekliyorum.

NOT : Bu sorular mutlaka sorulmuştur biliyorum. Fakat kısa sürede hızlı bir bilgiye ihtiyacım olduğu için hoşgörünüze sığınarak buradan yazma ihtiyacı hissettim. Bir yandan forum başlıklarını okumaya devam ediyorum. İnanın bir müddet sonra çok yorucu oluyor. Filtrelemek imkansız hale geliyor...Şimdiden teşekkürler :smiley:

TESCO, Kipa'nın kendi markasıdır. Ürünleri çok profesyonelce olmamasına rağmen kalitesi de fena sayılmaz. Çadır ve uyku tulumları yaz ve baharlar için uygun. Ben Kipa'dan aldığım çadırı kışın da kullandım ama başkalarına kullanmasını tavsiye etmem. Özellikle uyku tulumunu kışın kullanacaksanız outdoor mağazalarından -20 derecelik profesyonel ürünler almanızı tavsiye ederim.

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Herkese merhabalar.
Eşim ve 2 oğlum (4 ve 6 yaş) ile birlikte bizde katılmayı planlıyoruz. İlk kampımız olacak. Henüz kamp malzemelerimiz yok. Bu hafta sonuna kadar tamamlamaya çalışacağım. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda beni yönlendirebilirler ise çok sevinirim.

Kabaca aklıma gelen ilk sorularım :smiley:

1. Alacağım kamp malzemeleri kışın da kamp yapmama olanak sağlayabilmeli. Bu kampımız ilk olacak fakat inş. gezenbiliri takip edip sonrakilere de katılmayı planlıyorum. Kışın yaptıklarınız dahil :D
2. 4 kişi olduğumuz için; 4 kişilik olmalı
3. Asgari bolu festivali için öncelikle edinmem gereken malzemeler nelerdir?
4. Ankara da bu malzemeleri bulabileceğim, sizlerin güvenerek alışveriş yaptığı mağazalar hangileridir? Zira ben, Adrenalin Outdoor dışında bir alternatif henüz bilmiyorum. Dün Forum Kipa da, reyonda yanlış hatırlamıyorsam TESCON diye bir markanın ürünlerini gördüm. Amacım gerçekten uzun ömürlü bu iş için profesyonel olarak üretilen malzemeler edinmek. Geçici ürünler veya uygun fiyatlı ürünler almak değil. Denenmiş tecrübe edilmiş, tavsiye edilen ürünlerden almak.

Yardımlarınızı bekliyorum.

NOT : Bu sorular mutlaka sorulmuştur biliyorum. Fakat kısa sürede hızlı bir bilgiye ihtiyacım olduğu için hoşgörünüze sığınarak buradan yazma ihtiyacı hissettim. Bir yandan forum başlıklarını okumaya devam ediyorum. İnanın bir müddet sonra çok yorucu oluyor. Filtrelemek imkansız hale geliyor...Şimdiden teşekkürler :smiley:

Merhaba

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=292.0 bu başlığın altını okuyun her türlü sorunuz için bir cevap bulabilir siniz.

Selamlar

Ender

aslanahmet' Alıntı:
TESCO, Kipa'nın kendi markasıdır. Ürünleri çok profesyonelce olmamasına rağmen kalitesi de fena sayılmaz. Çadır ve uyku tulumları yaz ve baharlar için uygun. Ben Kipa'dan aldığım çadırı kışın da kullandım ama başkalarına kullanmasını tavsiye etmem. Özellikle uyku tulumunu kışın kullanacaksanız outdoor mağazalarından -20 derecelik profesyonel ürünler almanızı tavsiye ederim.

hımmm... http://www.adrenalinoutdoor.com/products.asp?CategoryID=12 adrenalin in ürünlerini inceliyorum... -5 / -20 C Arası Uyku Tulumlarını bu festival için kullanabilir miyim? Yoksa yazın katılacağım aktiviteler için +10 / -5 C Arası Uyku Tulumları daha mı uygun olacaktır?

Eğer malzemelerimi; kış için ayrı yaz için ayrı toplamam gerekecek ise; Festivale yönelik kamp malzemeleri kısmında ; http://www.adrenalinoutdoor.com/productdetails.asp?ProductTypeID=4944 bu ürün paketini gördüm... fiyat olarak uygun olması yaz aktiviteleri ve bu festival için yeterli ve mantıklı mıdır? :D

endy' Alıntı:
Merhaba

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=292.0 bu başlığın altını okuyun her türlü sorunuz için bir cevap bulabilir siniz.

Selamlar

Ender

akşam yemekten sonra hemen inceliyorum :D

Cumhur bey, aileniz 4 kişi ise çadırınızı en az 5 kişilik alın :smiley: 4 kişilik çadır demek yanyana 4 mat sığabilir demektir.
Şöyle söyleyeyim ; mesela ben köpeğimle katılıyorum tüm etkinliklere. çadırda da onunla kalıyorum.. bizim çadır 5 kişilik :D :D 5 kişilik çadıra karşılıklı 2 şişme yatak sığıyor arada bir matlık boşluk kalıyor ancak.

uyku tulumunu soğuğa göre alın. sıcak gelirse fermuarı açmak kolay.

cidowsky' Alıntı:
sayın adatem benimde öyle bi yazlık uyku tulumum var ben geçen yılda onunla idare etmiştim size tavsiyem kalın polar kıyafetleriniz olsun ve bi de polar battaniyeler oluyo onuda uyku tulumunun içine altlı üstlü serip içinede girerseniz yatağınızdaki gibi rahat oluyorsunuz mat almayıda unutmayın bide rahat için şişme deniz yataklarından :D

İşin içine girince ne de çok şey gerekiyormuş :smiley:

Çiğdem Hanım paylaşımızın için teşekkürler.Dağda geceleri çok soğuk olabileceğini tahmin edebiliyorum,ancak gündüzleri nasıl giyinmeliz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri