3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Merhaba Mehmet Bey, bilgileriniz çok işime yaradı ayrıca Ender beyin yukarıda verdiği linki de, benim gibi çadır konusunda karar vermeye çalışan arkadaşlara tavsiye ediyorum...
Linkteki konuda TESCO kullanan bir arkadaş ilk başta ucuz olduğu (50TL) için önyargı ile yaklaşıp tedirgin olduğunu fakat sonradan çok memnun olduğunu yazmış...
Çiğdem hanım da uyarıyor... ilk deneyim olacağı için ucuz bir çözüm ile test etme şansımızın olacağını kabul ediyorum... inş. çiğdem hanımın söylediği gibi sonuçlanmaz :smiley: eğer ufaklıklar da memnun kalırlarsa inş. sık sık kaçıp kamp kuracağız... hangi ürünü nerede ucuz bulabileceğimiz bilgisi süperdi... ;)

Selam Cumhur bey ,

piyasada o kadar çok marka ve kalitede ürün varki biraz incelediğinizde sizde kolayca size gerçekten uyacak malzemeleri bulabilirsiniz, o kadar da zor değil ,
sadece şu dönemler yeterli çeşit bulamayabilirsiniz o kadar , basit ürünlerle test edip daha profesyonellere geçiş yapmak en mantıklısı

Etiketler

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Bahsi geçen alan bir çok aktifitiye için uygundur;zira her daim o;alanda olmamdan dolayı .
eğer katılma olanağım olur ise bir başka duygu olacak kendi açımdan :smiley:

DSC_8190xx.jpg

DSC_8197.jpg

DSC_8321.jpg

haşarat meselesi her ne kadar işlensede bir daha hatırlayalım.ve varsa Dr.arkadaşlardan yardım gelsin.

Esracığım çok teşekkür ederim cevabın için,bir aksilik olmaz gelebilirsemmm söz sana ekstra kahvaltıda muhlama yapacağımmm sabırsızca bekliyorummm

evettt arkadaşım yihhuuuu, devamınıda ben getireyim yaşasınnnnn kampa gidiyoruzzzzzz,(eski etkinlik resimlerine takılıp kalıyorum saatin farkında değilim, sabahta geç kalırsamişe Hakim beyy yihhhuu diyecek galiba bana, en iyisi kalkmakkkkk)

Tiger ve piglet , sevinci belli etmek için iyi bir seçenek :p :smiley: :D

bam bam' Alıntı:
malzeme alıcak olan arkadaşlar bu linke bi baksınlar ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=216.0

Bu arada Mert arkadaşımız Adrenail kadıköy mağazasını açıyor bu hafta sonu KFC nin sokağında ..

offffff ya kamp olsun çamurdan olsun şimdiden katılımcı arkadaşlarıma bol neşeli ve güzel ateş başı sohbetleri dilerim...... afet olmadığı sürece oradayımmmmmmmmmmmm ;D ;D

yesillik34' Alıntı:
çok güzel bir ailesiniz ya 2 gündür siteyi inceliyorum ne çok şey kaçırmışım :((( imrendim.bende katlmak istiyorum festivale(ilk etkinliğim olcak) fakat arabamda çadıımda yok.nasıl gelcem kalacak yer var mı otel falan

Merhaba
Bütün doğa dostlarının kardeş olduğundan yola çıkarak.... Bir aksilik olmazsa......Cuma geç saatlerde veya C.tesi sabah erken saatlerde yolda olacağım.... Aracımda sizin için yer mevcut.... Alana vardığımızda da konaklamak için çadır işini de ayarlarız..... Uyku tulumunuz var mı... Yoksa onu da ayarlarız.....

Bu konularda benimle bağlantıya geçebilirsiniz..

kısmet diye bir şey var.olacaksa ordayım...

Walla bana kamp diyince mat, mangal, rakıdan başka birşey ifade etmiyor. askerliğini komando yapanlar az çok bilir.
Yok gidiyim çadır alayım, uyku tulumu alayım, onu bunu alayımla uğraşmayın. gece için pamuklu sıkı giyinin, matını serin doğanın keyfini çıkarın.
kampta görüşmek üzere :smiley:

gelin görün. sap ile saman, görün o zaman,bazı arkadaşlar plastik top ve piknik tüplerini 6x6 kartallarına atıp tutup gelebilirler.cizgili pijamadan başkada hic bir malzemeye gerek yok.4 mevsim yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri