Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Selam Cumhur bey ,
piyasada o kadar çok marka ve kalitede ürün varki biraz incelediğinizde sizde kolayca size gerçekten uyacak malzemeleri bulabilirsiniz, o kadar da zor değil ,
sadece şu dönemler yeterli çeşit bulamayabilirsiniz o kadar , basit ürünlerle test edip daha profesyonellere geçiş yapmak en mantıklısı
cumhurkose@msn.com' Alıntı:Merhaba Mehmet Bey, bilgileriniz çok işime yaradı ayrıca Ender beyin yukarıda verdiği linki de, benim gibi çadır konusunda karar vermeye çalışan arkadaşlara tavsiye ediyorum...
Linkteki konuda TESCO kullanan bir arkadaş ilk başta ucuz olduğu (50TL) için önyargı ile yaklaşıp tedirgin olduğunu fakat sonradan çok memnun olduğunu yazmış...
Çiğdem hanım da uyarıyor... ilk deneyim olacağı için ucuz bir çözüm ile test etme şansımızın olacağını kabul ediyorum... inş. çiğdem hanımın söylediği gibi sonuçlanmaz eğer ufaklıklar da memnun kalırlarsa inş. sık sık kaçıp kamp kuracağız... hangi ürünü nerede ucuz bulabileceğimiz bilgisi süperdi...
Selam Cumhur bey ,
piyasada o kadar çok marka ve kalitede ürün varki biraz incelediğinizde sizde kolayca size gerçekten uyacak malzemeleri bulabilirsiniz, o kadar da zor değil ,
sadece şu dönemler yeterli çeşit bulamayabilirsiniz o kadar , basit ürünlerle test edip daha profesyonellere geçiş yapmak en mantıklısı