3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,737
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

adatem' Alıntı:
Esra Hanım,

Böylesine büyük organizasyonlar kolay değildir mutlaka,emeği geçen herkese öncelikle çok teşekkür ederim,ancak benim gibi;arabasız ve bir geceliğine gelmek isteyenler ve daha önce hiç kamp deneyimi olmayan kişiler için barınma,yeme-içme gibi ihtiyaçlarımızı oradan temin edebilmek çok önemli,bu nedenle detayları sabırsızlıkla bekliyorum :smiley:
Bu gidişle bende araçsız gelecem sanırım.yeme içme konusunuda dert etmiyorum.dereden balık,ormandan mantar.bir ağaç kavuğuda çadırım olabilir :smiley:)

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Arkadaşlar, bu orgazizasyona kaç araç, çadır, karavan, kişi, ,,, v.s katılacağı tahmin ediliyormu acaba ? ya da bu forumda bir liste oluşturulacakmı ? Bu sayede gelecek çadır-karavan miktarına yeterli gölge alan olup olmayacağı belirlenecektir.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Arkadaşlar, bu orgazizasyona kaç araç, çadır, karavan, kişi, ,,, v.s katılacağı tahmin ediliyormu acaba ? ya da bu forumda bir liste oluşturulacakmı ? Bu sayede gelecek çadır-karavan miktarına yeterli gölge alan olup olmayacağı belirlenecektir.

Selamlar,

merhaba gideceğimiz alan o kadar büyükki herkese yer olacaktır.gölgeye çadır kurmak istiyorsanız orman içleri buna çok müsait.Gezenbilir Bolu Aladağ Kış Kampı'na bakabilirsiniz.

sayın zakof bu bi ön duyuru daha önceki sayfaları takip edemediniz sanırım sorularınzın bi kısmı o sayfalarda var. moderatör arkadaşlar asıl sayfayı bu günlerde açacaklar o zaman liste karavan kişi sayısı belli olur geçen yıl 300den fazla araç katıldı en az bi araçta 3 kişi hesaplandı buda demekki 1000 ve üstü kişi oldu bu yılda bi bu kadar olurmu bilmem ama bence olur. o bölgeye biz hep kış kamplarına gidiyoruz gezenbilirden arkadaşlarımla merak etmeyin ağaçlık alan bol bi bölge biraz daha beklersek arkadaşlar açınca asıl sayfayı göreceğiz kaç kişi olacak yetecekmi gibi endişelerimiz açıklıga kavuşacak

herhangi bir yaş sınırı var mı?

Geçen yıl 1000 den fazla idi sayımız diye biliyorum Çiğdem :smiley:

Bu yıl 2000 kişi gelip tek tek çadır kursa dahi gölgede olabileceği bir alanımız var.

Yaş sınırımız yok.

eftaLYa' Alıntı:
Geçen yıl 1000 den fazla idi sayımız diye biliyorum Çiğdem :smiley:

Bu yıl 2000 kişi gelip tek tek çadır kursa dahi gölgede olabileceği bir alanımız var.

Yaş sınırımız yok.

teşekkürler

esracıgım sağol açıklama için :D ben araç sayısının tahminini görünce bu kanıya vardım ama doğru sayıyı sizler biliyorsunuz tabi :D bu yıl ben 10 kişi değilde 1 yada 4 kişi geliyorum :D bununda katkısı olurmu sayıya ;D geçen yıl bunun bahsi sitedee bi hayli geçmişti ;D

işlerimi ayarlayabilirsem gelmeyi çok istiyorum

Merhaba ,cevreyi ve yol durumu bilen bir arkadaştan rica; festival alanına kadar motosiklet gidebilirmi?yol müsait olursa katılmak isterim selamlar..

MErhaba Festival alanına kadar her türlü taşıt ve her türlü motorsilet dahil çok rahat ulaşabilirler. Yol çok güzel bir yol heleki motorsiklet ile seyahat için çok eğlenceli

Selamlar

Ender

Bu perşembe günü sabah yeni aldığım karakaçanı (XL7) denemek üzere kamp alanına çıktım. Bu arada Sedatıda bekliyordum gelmeyince ben kendim gittim :smiley:
Bir gece konakladım cuma akşamı dönüş yaptım sizler için ;) test ettim onayladım...

PICT0026.jpg

PICT0028.jpg

PICT0029.jpg

PICT0034.jpg

PICT0035.jpg

PICT0071.jpg

Hocam yol güzergahını kısaca tarif eder misin ?l

mdr' Alıntı:
Hocam yol güzergahını kısaca tarif eder misin ?l

Sanırım yönetici arkadaşlar onunla ilgili bir hazırlık yapıyor olmalı. Akılları karıştırmamak adına kısaca; Bolu'dan Seben yoluna çıkıyoruz yol dik ve virajlıdır. Yaklaşık 20-25 km sonra sağda eski bir karakol görünce sola Aladağ Gençlik merkezi yönüne dönüp tabelaları takip ediyoruz 2-3 km sonra kamp alanındayız.

eftaLYa' Alıntı:
İlhami süpersin :D

Esra hanım teşekkürler, ne yapayım kampta ya olurum ya olamam, bizim işler bu ara pek belli değil daha fazla dayanamadım :smiley:
Bu arada alanda fotoğraflarda görülmeyen birde tırmanma duvarı var ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri