3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,737
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

endy' Alıntı:
MErhaba Festival alanına kadar her türlü taşıt ve her türlü motorsilet dahil çok rahat ulaşabilirler. Yol çok güzel bir yol heleki motorsiklet ile seyahat için çok eğlenceli

Selamlar

Ender

Merhaba,
Ulaşım bu kadar kolaysa, özellikle bu aylarda piknik yapmak isteyen insanların akıınına uğrayan bir yerdir. Kalabalık "sıkıntı" yaratabilir diye düşünüyorum. Selamlar.

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Burası çok büyük bir tesis.. ( Ve tesisin tamamını rezerve ettik.) Fakat tesisin tamamı tel örgülerle çevrili, tesisin kendi sorumluları var, bizimde yeterli alan sorumlularımız olacak.

Piknikçilerin istilasına uğramayız merak etmeyin :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
Burası çok büyük bir tesis.. ( Ve tesisin tamamını rezerve ettik.) Fakat tesisin tamamı tel örgülerle çevrili, tesisin kendi sorumluları var, bizimde yeterli alan sorumlularımız olacak.

Anladım, yanıt için teşekkürler.

eftaLYa' Alıntı:

Uğrasak da hiç fena olma bence. Araç girişinden derneğe 30 tl alınsa bence gelsinler razıyım :D :D

selam herkese İlhami bey iyi olmuş önceden gdiş kamp yerini görmeniz fikir oldu bizim içinde, benim gibi çadırı olmayan arkadaşlar için bungolavlar güzelmiş, nekadar acaba kirası, bu konuda bilgi verilir umarım, etrafta günlük ihtiyaclarımızı alabileceğimiz bir yerler varmı acaba araçsız gelenler için, teşekkürlelrrr

Merhaba

Ben bu siteye üye olalı 4-5 ay oldu.Böyle bir etkinlikten haberim yoktu.Sonunda gezenbilir ailesi ile tanışma fırsatı bulucağım.İnşallah bir aksilik çıkmaz.Saygı ve sevgilerimle.

camouflage' Alıntı:
Bu perşembe günü sabah yeni aldığım karakaçanı (XL7) denemek üzere kamp alanına çıktım. Bu arada Sedatıda bekliyordum gelmeyince ben kendim gittim :smiley:
Bir gece konakladım cuma akşamı dönüş yaptım sizler için ;) test ettim onayladım...

İlhami bey verdiğiniz bilgiler ve fotoğraflar için teşekkürler ,

Yanıma birkaç yoldaş bulsam ben bile bu haftasonu için Ankara'dan düşünmüştüm , Tekerinize sağlık !

Arkadaşlar geçen seneki festivalimizin fotoğraflı slayt özeti.

http://www.dailymotion.com/video/xdrbjm_2-geleneksel-gezenbilir-doya-sporla_sport#from=embed?start=452

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam herkese İlhami bey iyi olmuş önceden gdiş kamp yerini görmeniz fikir oldu bizim içinde, benim gibi çadırı olmayan arkadaşlar için bungolavlar güzelmiş, nekadar acaba kirası, bu konuda bilgi verilir umarım, etrafta günlük ihtiyaclarımızı alabileceğimiz bir yerler varmı acaba araçsız gelenler için, teşekkürlelrrr

Öznur Hanım, bende sizin gibi bir geceliğine ve araçsız geleceğim için asgari düzeyde yük ile gelmeyi hedefliyordum, fakat forumda biraz dolaştıktan sonra çok uygun fiyata çadır,uyku tulumları bulabileceğimi görünce ve en önemlisi "kg" olarak çok ağır olmadıklarını öğrenince ekipman almaya karar verdim, üstelik bundan sonra ki gezilerim için artık bahanem kalmamış olacak,siz de bir düşünün derim ;)

TRAC (telsiz ve radyo amatörleri cemiyeti) istanbul şubesi olarak katılacağımız her yıl 4 temmuzda düzenlenen Türkiye vhf uhf telsiz yarışması olan 7.TA VHF-UHF CONTEST e bu organizasyonda birlikte olmak ve gerek aramızdaki amatör telsizci veya bu hobiye ilgi duyan arkadaşlarımızla daha yakından tanışmak ve bilgilendirmek adına festivalde olacağız standımıza tüm katılımcı arkadaşlarımızı bekliyoruz.. TA1CO Mahmut Pehlivanlar

bungalovlarla ilglili bilgiyi ne zaman öğrenebiliriz. çünkü ona göre ekipmanları hazırlıcaz :smiley:

vision' Alıntı:
bungalovlarla ilglili bilgiyi ne zaman öğrenebiliriz. çünkü ona göre ekipmanları hazırlıcaz :smiley:
bende bekliyorum ;D

aahhkatibim_34' Alıntı:

Sayın Bilgin; sorduğunuz soru ve sorularla ilgili açıklama yakında dernek yönetimi tarafından yapılacaktır. Bunun haricinde benim anlatmam karışıklığa, bilgi kirliliğine neden olabilir. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

adatem' Alıntı:
Öznur Hanım, bende sizin gibi bir geceliğine ve araçsız geleceğim için asgari düzeyde yük ile gelmeyi hedefliyordum, fakat forumda biraz dolaştıktan sonra çok uygun fiyata çadır,uyku tulumları bulabileceğimi görünce ve en önemlisi "kg" olarak çok ağır olmadıklarını öğrenince ekipman almaya karar verdim, üstelik bundan sonra ki gezilerim için artık bahanem kalmamış olacak,siz de bir düşünün derim ;)

arkadaşlar ben bugun markafoni ye baktım netten çook uygun fiyatlara çadır ve uyku tulumları var kendinize edinebilirsiniz yada çok büyük marketlerdede yazlık uygun fiyatlara bulursunuz

kasirga1' Alıntı:
TRAC (telsiz ve radyo amatörleri cemiyeti) istanbul şubesi olarak katılacağımız her yıl 4 temmuzda düzenlenen Türkiye vhf uhf telsiz yarışması olan 7.TA VHF-UHF CONTEST e bu organizasyonda birlikte olmak ve gerek aramızdaki amatör telsizci veya bu hobiye ilgi duyan arkadaşlarımızla daha yakından tanışmak ve bilgilendirmek adına festivalde olacağız standımıza tüm katılımcı arkadaşlarımızı bekliyoruz.. TA1CO Mahmut Pehlivanlar

Mahmut bey bu çok güzel bir haber :smiley: Eminim aramızda pek çok meraklı arkadaş standınızda güzel bilgiler edinecektir.. Hoşgeldiniz şimdiden :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
Mahmut bey bu çok güzel bir haber :smiley: Eminim aramızda pek çok meraklı arkadaş standınızda güzel bilgiler edinecektir.. Hoşgeldiniz şimdiden :smiley:
Esra hanım teşekkür ederiz. hep beraber olmak dileğiyle şimdiden hoşbulduk.. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri