3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,171
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

canım ben bu yıl geçen yılki kadar kalabalık gelmiyorum ama hala gelmeye aday 2 arkadaşım ve 1 aile var eğer onlar gelmezse bi çadırım size rezervedir hatta siz geldiğinzde kurulu bile olur :D

yucel3334' Alıntı:
önceden rezerve varmı kimle kimlerle iletişime geçecem sabırsızlıkla bekliyorum

efenim rezerve olayı felan yok bu olay tamamen arkadaşımla aramızdaki şakalaşmadır. hatta önden gittiğim için arkadaşımın bi talebidir o kadar. zaten gelen hiç kimse orda yersiz kalmaz merak etmeyin.

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Teşekkür ederim Çidocum,çok incesin :smiley:

Harikaaa... ilk defa katılacağız... şimdiden heyecanlanmaya başladık... ANKARA dan yola çıkacak arkadaşlarla bir liste yapıp beraber gidebiliriz .....
73's. TB2MZM

Haydi hayırlısı diyelim, pek zaman kalmamış ama uygun gözüküyor.

Bu festivali önceki yıllardan zaten bilenler biliyordu.. bilmeyen Gezenbilir üyelerine topluca e-maille bildirildi buda normal .. ama daha önce hiç Gezenbiliri duymadığı halde bu festivali biryerlerden duyarak benden bilgi alıp gelmeye karar veren arkadaşlar oldu .. bu çok güzel .. şu ana kadar olan paylaşımlardanda belli olduğu gibi gerçek bir Şenlik olacağından eminim ... :smiley:

Gel 3 Temmuz geellllllllllllllll:smiley:))))

Güzel olacakkk..güzel...

ozgursenyurt' Alıntı:
Ben ankaradan cumartesi sabah 6 da hareket etmeyi düşünüyorum..
çook güzel olacak çooook ;D

Özgür abi bi tavsiye versem bence cuma akşamı çıkalım neden dersen olaki cumartesi sabah çıktık yola 6 da orda oluşumuz 8-9 arası eee

kahvaltı fln snr zaten etkinliklerin bi kısmı öğlen gibi başlıycak geçen seneden biliyorumda bide gölgeli alanda yer bulmamız zorlaşıcak çünkü

% 80 arkadaşımız cumadan yola çıkıp orda mikemmel yerlere çadır kuracaklar iyi günler

bam bam' Alıntı:
Özgür abi bi tavsiye versem bence cuma akşamı çıkalım neden dersen olaki cumartesi sabah çıktık yola 6 da orda oluşumuz 8-9 arası eee

kahvaltı fln snr zaten etkinliklerin bi kısmı öğlen gibi başlıycak geçen seneden biliyorumda bide gölgeli alanda yer bulmamız zorlaşıcak çünkü

% 80 arkadaşımız cumadan yola çıkıp orda mikemmel yerlere çadır kuracaklar iyi günler

O zaman bunu bir görüşelim, Cuma akşam olmazsa topluca çıkarız

ozgursenyurt' Alıntı:
Ben ankaradan cumartesi sabah 6 da hareket etmeyi düşünüyorum..
çook güzel olacak çooook ;D

Ama yok Cuma akşamdan uymaz derseniz Cumartesi sabahada varım

olur Murat abi konuşuruz ;)

Derya ve ben Cumartesi sabah yola çıkabiliceklerdeniz...

İnsan okudukça daha da bir heyecanlanıyor ama :D
Sabırsızlıkla bekliyoruz bizde.. Çok güzel geçecek inşallah :smiley:

Detaylı başlık açılacak ama sorulara kısaca yanıt vermek gerekirse;

* Yeme - İçme : Herkes kendi erzağını temin ediyor. kaç gün kalacaksınız ne kadar yiyip ne kadar içeceksiniz kendiniz daha iyi bilirsiniz. kamp alanına çok yakın alışveriş yapacak yer var mı net bilmiyorum. detaylı başlıkta belirtilir. 1. festivalde Bolu'da marketten alışveriş yapmıştık.

*Konaklama : Bungalovlar ve Çadır alanları var. Bungalovların adedi ve ücreti yine detaylı başlıkta belirtilecek.. Çadırda kalacaklar gece soğuğu için ciddi önlemler alsınlar. İlk festivalde gündüz askılılarla gezip gece polarlarla donmuştum ben çadırda. Doğru derecede uyku tulumları mantıklı geliyor.

* Araçsız gelecekler için ; Sırt çantanızı doğru yerleştirdiğiniz takdirde eksiğiniz kalmaz :smiley: Dağcıları düşünün.. Az bir eşya ve erzak ile günlerce tırmanıyorlar :smiley: Oldu ki yemeğiniz yetmedi.. Sizi doyuramazsak sofralarımızda yuh bize :smiley:

*Çocukları / bebekleri ile gelecekler..; Kendi çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız. Doğa şartlarında nasıl davranacaklarını, sıkılıp sıkılmayacaklaranı vs.. Daha önceki festivallerimize çocukları ve hatta bebekleri ile katılanlar oldu. Sorun yaşamamışlardı diye anımsıyorum..
Bir kısmı da Face ile kanka olup tüm gün onunla oynamıştı (avatarımdaki rottweiler)

Gezenbilir paylaşır ;)

bam bam' Alıntı:
bide gölgeli alanda yer bulmamız zorlaşıcak çünkü

Cıks :D

Bu yıl Göz alabildiğine Orman çadır kurabileceğiniz alan.. Biz o gölge alanları doldurmayı başarabilirsek kampçılık ve festival tarihine de kesin gireriz :D

arkadaslar bu festivale hic katılmadım...
cok mu kalabalık oluyor, bungalovlar icin rezervasyon mu yaptırmamız gerek ? bisikletimi getireyim mi? vs.vs. ortamı da bilmiyorum, tüm yemek ihtiyacımızı kendimiz mi karsılayacagız, temin edebilecegimiz (parasıyla) yerler olacak mı? gibi sorular aklıma geliyor. aile ortamı nasıl? cocuklar sıkılır mı? daha sorayım mı?:smiley:

Çağlar bey bakınız hemen yukarıda olan mesajım :smiley:

Bisikletinizi kesinlikle getirin bence. Gezebileceğiniz güzel yolla var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri