3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,366
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Yaaa ne güzel bu yıl gelmeyi istemiştik...
Ama aynı tarihlerde Alanya Doğa Sporları Kulübünün desteklediği Uluslşararası dağ bisikleti yarıışı var
gelemiyor olmaktan üzgünüz ama gönlümüz sizinle...

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Merhaba ;

Arkadaşlar Fotaraflar varmı acaba mümkünse yardımcı olabilirmisniz hatta mümkünse dejavuvoscu@hotmail adresine yollarsanız çok sevinirim ben internet konusunda çok iyi değilim nerden ve nasıl bakacağımı bilmiyuorum birde mümkünse etkinlik yetkilisinin cep numarası belirtilirse çok sevinirim

sizleri sıkıntıya soktugum için lütfen kusura bakmayın

sevgilerimle
Güven

herkese slm. Yeni gezenbilir üyesi olmaktan ve sizlerle ilk defa buluşacagımdan dolayı mutlu ve heyecanlıyım.Katılımın fazla olması dileğiyle herkese şimdiden sevgiler ve saygılar...vitara jlx ...67 zonguldak/ereğli...

Gezip gördüklerinizi kendinize saklamayın... Bende geliyorum....

Benim gelme durumum belli değil ,şartlarımı zorluyorum tabiii ki....
Benim bir önerim olacak;Siteden kişileri genelde nick veya isimleri ile tanıyoruz bu nedenlede festivalde geç tanıdıgımız yada orada olduğunu bildiğimiz halde göremediğimiz kişiler olmuştu.Bu sene ,kongre yada toplantılarda takılan isimlik dağıtılıp nick ,altında da üyenin kendi isimi yazılı halde boyuna takılamaz mı?
Şimdiden teşekkürler...

ferdane gül' Alıntı:
Benim gelme durumum belli değil ,şartlarımı zorluyorum tabiii ki....
Benim bir önerim olacak;Siteden kişileri genelde nick veya isimleri ile tanıyoruz bu nedenlede festivalde geç tanıdıgımız yada orada olduğunu bildiğimiz halde göremediğimiz kişiler olmuştu.Bu sene ,kongre yada toplantılarda takılan isimlik dağıtılıp nick ,altında da üyenin kendi isimi yazılı halde boyuna takılamaz mı?
Şimdiden teşekkürler...
Sen dert etme yaw... Seni herkes tanıyor zaten, geçen festivalde kano yarışında kanoyla en uzun gezme rekorunun sahibi değil misin..? ;D ;D

arwin' Alıntı:
Sen dert etme yaw... Seni herkes tanıyor zaten, geçen festivalde kano yarışında kanoyla en uzun gezme rekorunun sahibi değil misin..? ;D ;D
Hahaha ,ya genelde profilimde ya da gezilerde resmim çekildiği için tanıyanlar olabilir doğru ama sorun orada katılan pek çok kişiyi tanımak;mesela Nursel çok yakınımdaymış ama tanışamadık onunla....
Evet kano yarışında derece yapamayacağımız anlaşılınca -arkamdaki arkadaşında bu konuda bayağı emeği var ;)-ortamın keyfini çıkara çıkara yarışı bitirmiştik...Ben gelirsem gene kanoda gezmek pardon yarışmak isterim ;) ....

ferdane gül' Alıntı:
Hahaha ,ya genelde profilimde ya da gezilerde resmim çekildiği için tanıyanlar olabilir doğru ama sorun orada katılan pek çok kişiyi tanımak;mesela Nursel çok yakınımdaymış ama tanışamadık onunla....
Evet kano yarışında derece yapamayacağımız anlaşılınca -arkamdaki arkadaşında bu konuda bayağı emeği var ;)-ortamın keyfini çıkara çıkara yarışı bitirmiştik...Ben gelirsem gene kanoda gezmek pardon yarışmak isterim ;) ....
Islatmama sözü vermiyorum... :D :D

mezeci_67' Alıntı:
Yiyecek içecek malzemelerini arabaya yükledim erkenden geleyim çadırımızı iyi bir yere kuralım.
Adnan Abicim lütfen ama lütfen senin yiyecek stokuna ortak olalıımmm:smiley:)Geçen festivaldeki ızgara balıklarının tadı hala damağımda ;)Hatta geçen düzenlemeyi düşündüğümüz ama iptal edilen kamp için hazırladığın yiyecek listesi hala gözümünönünde,o liste cidden masal gibiydi yaa,saklıyorsan tekrar göndersene,sadece okumak bile güzeldi yani ;D ;D

Buarada Ferdanecim gelmeye çalış lütfen,bu sefer kanonun direksiyonunda ben olurum,asfaltı ağlatırız seninle hııhhhh :p ;)

şekerşey0606' Alıntı:
Adnan Abicim lütfen ama lütfen senin yiyecek stokuna ortak olalıımmm:smiley:)Geçen festivaldeki ızgara balıklarının tadı hala damağımda ;)Hatta geçen düzenlemeyi düşündüğümüz ama iptal edilen kamp için hazırladığın yiyecek listesi hala gözümünönünde,o liste cidden masal gibiydi yaa,saklıyorsan tekrar göndersene,sadece okumak bile güzeldi yani ;D ;D
Işılcığım ya bir kere daha şartlarımı zorlamaya karar verdim,çoktandır görüşemiyorum sen dahil pek çok kişiyle...Aksi halde güzel arkadaşlarımın olacağı unutulmaz bir festivali kaçırmak beni cidden üzecek :( ..

Evet canım,bende özledim,bu gidişle Ankarada görüşemiyicez bari Bolu da görüşeliiimmmmm ;D

ferdane gül' Alıntı:
Işılcığım ya bir kere daha şartlarımı zorlamaya karar verdim,çoktandır görüşemiyorum sen dahil pek çok kişiyle...Aksi halde güzel arkadaşlarımın olacağı unutulmaz bir festivali kaçırmak beni cidden üzecek :( ..
Işılcığım AYNI anda mesajlarımızı yazmışız,ama okuyunca aynı duyguları hissettiğimizi gördüm,sanki okuyup yazmış gibi olmuş...
Gezenbilirde güzel arkadaşlıklar kuruluyor....

bir aksilik olmazsa bende ailecek geleceğim inşallah. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR