sayyıldız' Alıntı:
Öncelikle amacımın nasıl daha iyi yapabilir.
Doğaçlamadan kasıt şu; tabiki etkinliklerin adı konumuş ve belli, tabi ki aynı anda birkaç etkinlik beklemiyorum. Ancak bu etkinliklerin detayları belli değil.
Kimsenin alınganlık göstermemesi için sadece şunu söyleyebilirim,
Festival alanının girişine uygun bir yere bir pano yapılarak;
Her etkinlik için; etkinliğin günü, saati, yeri, sorumlusu (gerekirse cep telefonu) gibi bilgiler bu panoda yer alırsa, telsizle yapılan duyurulara ihtiyaç duymadan daha genele yayabilirsiniz. Örnek ; Pazar sabahı yürüyüşü içi katılım 11 kişi, sizce normal midir?
Özellikle böyle katılımı yüksek etkinliklerde detaylar çok önemlidir, bunlar iyi yapılırsa memnuniyet artar, özellikle yeni katılımcılar memnun kalır ve grup büyür.
Selam ve saygılarımla,
Yukarıda yazılanlar ben de katılıyorum. Hatta çok fazla yıkıcı olmamak adına daha itina ile seçilmiş ve biraz da ayıklanmış düşünceler. Bu kadar da değil tabi bahsedilecek konular fakat, zaten arkadaşımızda daha iyi olsun diye serzenişte bulunuyor.
Kendisine kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum, daha düzenli tertipli ve organize edilebilir bir organizasyon da, bu kadar büyük bir aileye sahipseniz, gerekli yardımı alabileceğiniz, yardım isteyebileceğiniz insanlar var yani bizler vardık.
Kimden isteseniz seve seve size yardım edeceklerdir.
Bende ilk defa böyle bir kampa katıldım, açıkça söylemek gerekirse eylenebildiğimi ve zevk aldığımı inanın söyleyemiyorum.
İzci lideri olduğumdan ve bu tür kamplara alışık olduğumuzdan dolayı inanın izci kamplarında ki eğlanceyi iç çekerek andım.
Ama sizlerinde dediğiniz gibi bu etkinlik yeni başlayan bir etkinlik, gelişmekte, ama söylediğim gibi destek alınmayacak bir ortam da yok tu.
Kamptan erken ayrılan arkadaşların çoğu zaten benim gibi sıkılmış olanlardır belki de.
Yönetici arkadaşlar ve görevli arkadaşlar, ekip fazla olmadığından olmadığından dolayı gereksiz yere de yorulmuştur kendilerini de yürekten kutluyorum bu özverili çalışma için.
Konuyu ben sadece şöyle özetleyebilirim, acemice ve aceleye getirilmiş bir festivak olarak yorumluyorum.
Sonuçta bu gibi büyük organizasyonlarda herkesi memnun edemeyeceğinizde bir gerçek, bunu da unutmamalı.
Saygılarımla.